Nick Değiştirme Hk.

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Ferhatbey
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları

Re: Nick Değiştirme Hk.

Mesaj gönderen Ferhatbey »

xKonsantrasyoNx yazdı:Hava atacak bizim sunucuya gelsen lodosların %90 ı arzların %45 - %50 si hava peşinde :D
meran 4 ever xD
' .♥TÜRKİYEM> ЯeLaxxeefendyy > Hanedanxultio ♥. '

Bir ülke istiyorum adı '' DÜNYA'' Bir tek ırk istiyorum adı ''İNSAN'' Bir tek kaynak istiyorum adı ''SEVGİ'' Ve bir tek slogan istiyorum adı '' YAŞASIN HALKLARIN KARDEŞLİĞİ '' FERHAT
Kullanıcı avatarı
xKonsantrasyoNx
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Tılsım

Mesaj gönderen xKonsantrasyoNx »

Onların havaları yazın iyi geliyo ;) sıcakta püfür püfür ;)
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
Ferhatbey
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

xKonsantrasyoNx yazdı:Onların havaları yazın iyi geliyo ;) sıcakta püfür püfür ;)
hehe sende komedisin he :D

Bir ülke istiyorum adı '' DÜNYA'' Bir tek ırk istiyorum adı ''İNSAN'' Bir tek kaynak istiyorum adı ''SEVGİ'' Ve bir tek slogan istiyorum adı '' YAŞASIN HALKLARIN KARDEŞLİĞİ '' FERHAT
Kullanıcı avatarı
xKonsantrasyoNx
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen xKonsantrasyoNx »

Ohoo sen birşey görmedin ;)
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
Ferhatbey
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

xKonsantrasyoNx yazdı:Ohoo sen birşey görmedin ;)
göster :P

Kullanıcı avatarı
xXMELEKveSEYTANx
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen xXMELEKveSEYTANx »

Hep Destek Tam Destek..
ResimResim
ResimResim
Kullanıcı avatarı
theogi
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Teşkilat

Re: Karekter İsim Değiştirme Hk.

Mesaj gönderen theogi »

yarar yazdı:Merhabalar
Konu başlığında siz İKV yönetim ekibi & değerli oyuncu arkadaslarımın bir isteklerini daha tartışmak istiyorum.
Bildiğimiz üzere silinen karekter kurtarma sistemin neticesinde görüyoruz ki kimi karekterler isim değiştirmek için silinip tekrar kurtarılması isteniliyo. Biz bundan görüyoruz ki oyuncu kitlesinin bir kısmı isim değiştirmek gereğinde Özellikle Loncaların bu sisteme ihtiyaç duyduğu kanaatindeyim.
Neden mi ?
Loncaya giriyorsun tekrar karekter kasıyorsun ama item düzmekte ister istemez zorlanıyorsun biz oyunculara karekter ismi değiştirme hakkı verilmesi konusunda siz ikv yönetimine görüşlerimizi sunarız umarız bu konuda bizlere yardımcı olacak ve bu sistemide en kısa sürede devreye geçireceğiniz inancandayız.

İlginize Teşekür Eder İyi Eğlence & Çalışma Dilerim.
Bu sorun bizim loncadada yaşanıyor çok zor olmasa gerek ;)
ResimResim
ResimResim
Kullanıcı avatarı
Kurtlarxfearx
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi

Mesaj gönderen Kurtlarxfearx »

theogi yazdı:
yarar yazdı:Merhabalar
Konu başlığında siz İKV yönetim ekibi & değerli oyuncu arkadaslarımın bir isteklerini daha tartışmak istiyorum.
Bildiğimiz üzere silinen karekter kurtarma sistemin neticesinde görüyoruz ki kimi karekterler isim değiştirmek için silinip tekrar kurtarılması isteniliyo. Biz bundan görüyoruz ki oyuncu kitlesinin bir kısmı isim değiştirmek gereğinde Özellikle Loncaların bu sisteme ihtiyaç duyduğu kanaatindeyim.
Neden mi ?
Loncaya giriyorsun tekrar karekter kasıyorsun ama item düzmekte ister istemez zorlanıyorsun biz oyunculara karekter ismi değiştirme hakkı verilmesi konusunda siz ikv yönetimine görüşlerimizi sunarız umarız bu konuda bizlere yardımcı olacak ve bu sistemide en kısa sürede devreye geçireceğiniz inancandayız.

İlginize Teşekür Eder İyi Eğlence & Çalışma Dilerim.
Bu sorun bizim loncadada yaşanıyor çok zor olmasa gerek ;)

Katılıyorum.
Kullanıcı avatarı
yarar
Yasemin'in Gözcüsü
Yasemin'in Gözcüsü
Sunucu: Anka
Klan: Lodos
Lonca: S E A

Mesaj gönderen yarar »

Merhabalar
Bu problem yüzünden gerçekten lonca kapatmak istedim ancak yapılan onca sahaserlere kıyamadım inş en kısa sürede etkinleştireceklerdir bu sistemi.
Resim®
SİNCE 2007...
Kullanıcı avatarı
ibrahimking
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı
Sunucu: Kuklacı

Mesaj gönderen ibrahimking »

Legendxdalgac yazdı:3. Yeni bir konu başlığı açmadan önce o konunun Forum'da mevcut olup olmadığını kontrol edilmelidir. Forum'da açılacak konular ilgili bölümlere yazılmalıdır. Bunun için Forum'un arama özelliği kullanılabilir. İKV Forumun düzenli bir şekilde devam edebilmesi ve oyuncularımızın İKV Forumdan en iyi şekilde faydalanabilmesi için bu hususa önem gösteriniz. Aksi takdirde ilgili konular kilitlenebilir, taşınabilir veya silinebilir.

Nerull...

Lakin, Benimde Söylemek İstedigim Bİr Kaç Cümlem Var...
İsimlerin Degiştirmek Kİşiler İçin İyi Veya Kötü Olarak sonuclanacaktır Bir çok örnek verebileceğimiz gibi...

Örneğin ; Kişi baskasının charını caldıktan/gaps ettikden sonra bi başvuru charın ismini degiştirdi ? ne olcak şimdi kim anlayabilecek, neydi ne oldugunu. Caldıgı charlada gider caldıgı kişinin yanına kanka olur üstünede nerden bilcek adam :)
+++++bununda kolayı var herkese bi id numarası verilecek senin carını calan kısıyı id numarasından tanıyacaksın.id deistirilemiyecek.ama isim deise bilcek.
mesela arkadasının üstüne gidip tab ctrl sag tus yapcan mesela id si altta gözükcek.
bu sistem uygulanabilir

“Genel Etkileşim” sayfasına dön