200 kere kestim HAYLA ZIRH YOK
Re: 200 kere kestim HAYLA ZIRH YOK
Bu adamı Türkçe'yi kullanamamasından dolayı banlasınlar İnşallah
xaQuaLandX -- Rudebox -- Vaybenöleydim

Hiç bir şeyle alakası yok. Grup bolgelerı geldıgınde ılk 1.5 2 aya kadar kımseye zırh dusmedı cunku yenı getırdıklerı guncellemeden sonra zırhlar dusmeye basladı Ve Linkin hocam rarty marty hıkaye eskıden de bana zırh dusuyodu sımdıde dusuyor.Şanstan baska bı sey degıl.Biz o guncellemeye kadar bosu bosuna :ŞİFACIAYMET çarımla 120 kere kestım.Grubumdakı adamlarda aynı seyden huzursuzdu.Fakat sımdı zırhsız çarım yok :S
XXCEZAXX
- ARGOS
- Yasemin'in Gözcüsü
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Old Brothers
Sonunda düştü.Hayırlı olsun.Güle güle kullan.Beklediğine değdigini umuyorum.XxxChesTeRxxX yazdı:EmooKardeşi Dün Düşürdün Ama hayırlı olsun![]()
Alternatör GB-Anfilikatör
ARGOS - ARGOSS
.

.
Düzenbazlık ince bir tüy ise adalet "Ecel Getiren"dir...

İsmail Kaya
siz hikaye deyin işin arka tarafı ordan geliyor. herkes şans desin ben gülerim buna
Linkin
Büyücülinkin ==== PsiKoLoTiK
Büyücüxlinkin
Şifacılinkin

Büyücülinkin ==== PsiKoLoTiK
Büyücüxlinkin
Şifacılinkin

-
- Acemi Savaşçı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
Kardeşim bu tamamen sizin salaklığınız ; 4 büyü 2 şifacı giriyrsunz düşecek olan zırh 4 büyü arasında ve 2 şifa arasında şans eseri herhangi birinize düşüyr şimdi düşününün 3 büyü 1 savşçı 2 şifacı girnce mı büyülere daha fazla zırh düşme olasılığı var yoksa 4 büyü 2 şifa girince mi ? İyice bi düşünün 4 büyü girnce ne oluyr bi taraflarınız arşa mı yükseliyor ? 2 savşçı 3 büyü 1 şifacı ile kesm yaptığınızda mutlaka bırımıze zırh düşüyr peki 4büyü 2 şifa girnce niye kımseye koly koly bişe çıkmıyor ?eerrddii24 yazdı:1. YILDIR FUL PLUSLUYUM GRUP BÖLGESİ GELDİ..50 KERE KESTİM ŞANS YOK DEDİM 100 KERE KESTİM SABIR DEDİM 150 KERE KESTİM SABIR DEDİM 200 OLDU ARTIK SABIR BİŞE TAŞIYOR.
PLUSLUYA DÜŞME OLASILIĞI YÜKSE DİYORSUNUZ
JUNON:200 KERE
KENAN :379 KERE ALTANATOR YÜZÜK
MARATON :437 KERE MARATON AYAKKABI
Emoookardeşi
K.B AMA ARTIK BİŞEYLER YAPIN LÜTFEN ...!