merhabalar konuya direk gireceğim.
savaşçı vs si için illa max hasar dizmemiz gerekirmi hasar zırh + hasar saldırı set işimizi yeteri kadar görmez mi ?
savaşçı vs lerinde tecrübesi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.şimdiden teşekkürler.
savaşçı vs leri için yarım [item hk.]
savaşçı vs leri için yarım [item hk.]
Hear Me Roar
House LANNİSTER
House LANNİSTER
- Theanswer3
- Tılsım Tanığı
- Sunucu: Meran
- Klan: Lodos
Re: savaşçı vs leri için yarım [item hk.]
merhaba burağım
savaşçıların zırh yüzdeleri bildiğin gibi düşük
benim tavsiyem şu şifacıda
yücelen solucan diz eğer zırh tamamlanıyorsa bundan sonra yücelen arden diz eğer bunları dizemessen
hasar solucan zırh dolunca hasar ardeneller diz
iyiforumlar . . .
savaşçıların zırh yüzdeleri bildiğin gibi düşük
benim tavsiyem şu şifacıda
yücelen solucan diz eğer zırh tamamlanıyorsa bundan sonra yücelen arden diz eğer bunları dizemessen
hasar solucan zırh dolunca hasar ardeneller diz
iyiforumlar . . .
Gizlenmiş İçerikGöster
ÜŞÜYORUZ BAYKUŞ REYİZ KAPAT
MERAN HAXBALL TEAM
- aldatmaz2012
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Teşkilat
Zırhını 70 ledıgın surece savascıylan top gıbı oynarsın
Alayına Gidermiş Sen Önce Korkmadan Bakkalla Git
-Burasıqistanbul-
-Burasıqistanbul-
zaten üstümde hasar zırh eldiven + takı seti var zırhım 70leniyor kalanını da hasar saldırı dizersem savaşçıyı oldukça
rahat indirebilirim
rahat indirebilirim
Hear Me Roar
House LANNİSTER
House LANNİSTER
- Theanswer3
- Tılsım Tanığı
- Sunucu: Meran
Wizards yazdı:zaten üstümde hasar zırh eldiven + takı seti var zırhım 70leniyor kalanını da hasar saldırı dizersem savaşçıyı oldukça
rahat indirebilirim
evet
Gizlenmiş İçerikGöster
ÜŞÜYORUZ BAYKUŞ REYİZ KAPAT
MERAN HAXBALL TEAM
- Legendxdalgac
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Anka
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: DeVa
Merhabalar;
Savaşçıyla top gibi oynarsın gibi bir kaç kelime okudum, en savaşçı en iyi şifacıyı keser.Sancakta Üstüme Şifa bilgisi Olan, Ws atan yokdur.Gerek büyücüye Gerek savaşçıya Gerek şifacılara karşı.Oksidant set+zırh/Fundi set+zırh/Cent set+zırh mevcut karakterimde.Fakat yinede biri varki kesiyor
.Şifacıyı kesmek basittir sadece 1 2 takdigi var ondanda kurtulusu yok.En iyi savaşçı en iyi şifacıyı keser diyorum inanmayan olursa özel msj atsın cvbını vereyim.Açıklaması gayet basit ve inandırıcıdır
.savaşçılar karakterlerini adam gibi kullanırsa şifacılar bişi yapamaz.Yeteneklerin özelliklerini dikkatlıce okuyan her savaşçı şifacıyı keser
Savaşçıyla top gibi oynarsın gibi bir kaç kelime okudum, en savaşçı en iyi şifacıyı keser.Sancakta Üstüme Şifa bilgisi Olan, Ws atan yokdur.Gerek büyücüye Gerek savaşçıya Gerek şifacılara karşı.Oksidant set+zırh/Fundi set+zırh/Cent set+zırh mevcut karakterimde.Fakat yinede biri varki kesiyor
derken ??Legendxdalgac yazdı:Sancakta Üstüme Şifa bilgisi Olan, Ws atan yokdur.
snn sadece item kazancın var öylelikle şifada çok bilgiye sahip olduğunu düşünüyorsun fakat çoğunluğun bildiği gibi snn tabirinle sancakda üstüme şifa bilgisi olan yokdur. Sözlere dikkat lütfen
...
- Legendxdalgac
- FareAdam Düşmanı
Yazmış Oldugum Kelimeleri farklı anlamlara yorumlamanı anlayışla karşılıyorum.Şifa Bilgisi Derken Karakter penceresinde olan şifa bilgisinden bahsetmek istedim tabiki bunu farklı şekilde yorumladın
Ayrıcada şifacı konusundada gereğinden fazla tecrübeye bilgiye sahibim..
- Legendxdalgac
- FareAdam Düşmanı
Büyü Şifadan bahsediyorum
DavuTT yazdı:derken ??Legendxdalgac yazdı:Sancakta Üstüme Şifa bilgisi Olan, Ws atan yokdur.
snn sadece item kazancın var öylelikle şifada çok bilgiye sahip olduğunu düşünüyorsun fakat çoğunluğun bildiği gibi snn tabirinle sancakda üstüme şifa bilgisi olan yokdur. Sözlere dikkat lütfen
Aynen nereye senden daha fazla bilqisi olan yok ne kadrdır şifa kullanıyosun ?