Öncelikle Sunu söLim . Kimin Ne Olduunu Daha iyi Anlayın ... :!:
Bu Bi Oyun Tabi Bu Kadar Kaptırmamak Gerekir Küfür Ederek Ne Yaptı Peki ? Kendini Küçük Düşürmekten Başka Bişey Yaptığı Yok . Hı Bu Arada Resimlerden Daha Var . Hepsini Ss Aldım .. Resmin Orjinal Hali Bende . Orjinal Halini Koymaya Terbiyem Müsade etmedi .. İyi Ve Küfürsüz Oyunlar .. :roll:
Küfür içerikli resim silindi .Forum hesabınız uyarı amaçlı 1 gün kapatıldı .
Bu tarz şikayetlerinizi, oyun içinde '' Şikayet Et'' butonunu kullanarak bize iletebilirsiniz.
İyi forumlar
Madem erbiyelisin sekerim bana edilen kufurleride koyda diyimki duyarli bi oyuncu bu ama nerde sende o duyarlilik neyse sövdum yalan degil kimseyede hesap vercek halim yok benim sevgilime sövenin taa... anladin seni onu takmiyorum bile tskler fromda adima konu actigina musck
Merak Etme Ben O Şahıs Değilim Farkındaysan . Banada Küfür ettin . O Yüzden Koydum Ve Haklıymışsın Gibi Halada Yazıyosun . E Tabi İnsanda Utanma Arlanma Yoksa Baska bisi Olsa Ne Yazar .. ii qeceler .
sen ondan asamisin ben hakliyim demiyorum ama kufur etigim kisiler icin pisman degilim mucks hadi bas bas adami kestim diye yaptiiza bak sevgilime kufur ettiniz bende gerekeni yaptim
Ordaki 'EttiNiz ' Kelimesini . Eden Kişiye . 'Neronn' a Çevirirsen İyi Edersin . Ben Küfür Eden Biri Olsam Bunun Burda Ne İşi Var .. Seninle Daha fazla Tartışmak İstemiyorum Umarım Kimin Haklı Olduğu Görünür . Ayrıca 'Neronn' unda Ss leri var .
Küfürlü içerik silindi . Forum hesabınız 7 gün kapatıldı. Lütfen imzanızdaki sakıncalı kelimeleri değiştiriniz aksi takdirde imzanız nedeniyle ayrı bir moderasyona uğrarsınız.
Peki Koyarım Merak Etme .. Ama Bu Senin İçin Bi Savunma Olmaz . O Küfür Ettiği İçin . Ben Küfür ettim Diyosunda . İlk Sen küfür ettin Hatırlatırm . Yarın İlk İşim Bu Konuya Onunkileride Koymak Olucak . Ayrıca . Bişey Daha Söyliyim . O Küfür Etmiş Olsa Bile . Senin Küfür Etmen Gerekmez . Aksine Yapılması Gerekeni Ypman Lazımdı . Şikayt edebilrdn . Küfür etmek Savunma Biçimi Değil O İnsanın Ne Kadar Aciz Ve Aşşağılık Olduğunu Gösteren Saçma Sapan Laf Kalabalığıdır .
Bu konunun amacı nedir ? sanki hayatında hiç küfür etmemişsin gibi gelmıs burda fotografları yayınlıyorsun unutmayalımki orada şikayet et butonu var herkesin oyunda yaptıgı iyi veya kötü fotografları yayınlarsak işimiz kesat olur .Boş ve gereksizlikden baska birşey değildir bu konu
Şimdi öncelikle , böyle bir konu açmak gereksiz bence.
Hergün ne küfürler duyuyorum.
Hepsini koysam sunucu küfüre boğulur.
Bunun en basit yolu , desteğe konuyu bildirmek , beceremiyorsan , sen bana gönder ben bildireyim.
Buraya konu açmakta ki niyetin , konuda ki şahsı forumda ve oyunda rencide etmek.
Bunu başaramıyacaksın.
Geçen gün , oyunda şahit olduğum durum yine Zorabi ile ilgiliydi.
Ve bu sefer malesef , haksız olan karşısındaki oyuncuydu.
İsim telaffuz etmeme gerek yok.
Önce ağıza alınmayacak hakaretler , sonra Zorabi'nin durumuyla ilgili alay etmeler dalga geçmeler.
O gün , ben nasıl sustum , nasıl o şahsa cevap vermedim , bilemiyorum.
Eğer ağzımı açsaydım , kimse tahmin biile edemezdi ağzımdan çıkacaklara.
Ama Allah'ıma şükürler olsun , o gün bir sabır verdi bana ve sustum.
Kişinin durumuyla ilgili alay etme dalga geçme , kimsenin hakkı değildir.
Allahın yarattığı bir kulla kimse dalga geçemez ve üzemez.