Neye dayanarak bu kanıya vardın?KraToSs yazdı:Havada KısKançLık Kokusumu var ? :mrgreen:Faex yazdı:-Yaw Kuzen ugrasmana Deqmez. Kendi carını Ensonxleoner i acalı kac gün oldu
en ıyı sıfacılar
- kerim73
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
Re: en ıyı sıfacılar
KeRiMBeY [Büyücü] [Y2,M1]
KeRiMBeYII [Şifacı] [G3,Ş3]
- EnSoNxLeonar
- Arzuhalci'nin Adamı
- Klan: Lodos
arkadaşım ben ensonxleonara eskı demedım. kp kasmak ıcın açtım bır karekterdı 1 seneyı geçtı acalı benım ana sıfacım Leonarxxsıfacıdır acıklamama gerek yok galıba.

İyi Gününde Kötü Gününde Hep Beraberiz Çünkü Biz ANKARAGÜÇLÜYÜZ..
LeoNaR
-
- Antrepo Bekçisi
- Lonca: Thelodos Of Ottoman
Şifacı dedinmi öncelikle şunu bilmeli İyi itemi olan iyi şifacı dır diye bişey yok
Ama iyi şifacının iyi itemi arsa o zaman tadından yenmez
Kuklacının efsane şifacısı ki tekrar oyuna döndü Enseonmalatyalı(Mirxsonefendi) Hakan Abimizdir.
Ensonxleonar kardeşim ve Şifor da beğendiğim şifalardır
Ama unutmayın full mor ve fundi dizen süper şifacı değildir
Saygılar
Kuklacının efsane şifacısı ki tekrar oyuna döndü Enseonmalatyalı(Mirxsonefendi) Hakan Abimizdir.
Saygılar
^^KARAŞEYH^^Şeyh^^BARBAR^^göklerinşifacısı^^Ahuramazda
The Lodos Of Ottoman
(TURAN)
The Lodos Of Ottoman
(TURAN)
-
- Antrepo Bekçisi
- Lonca: Thelodos Of Ottoman
Unutmadan söyleyeyim bende koyu bir şifacı hastasıyımdır 3 tane şifacım vardır ama biz ustaların yanında şifacıyım diyemeyiz
^^KARAŞEYH^^Şeyh^^BARBAR^^göklerinşifacısı^^Ahuramazda
The Lodos Of Ottoman
(TURAN)
The Lodos Of Ottoman
(TURAN)
- EnSoNxLeonar
- Arzuhalci'nin Adamı
benımde bu konuda baslangıcta ustam ensonmalatyalıydı carını sıLdı oyunu bıraktı nıckımdekı enson nu ordan alıorum eskı carım leonarxxsıfacıydı. bana gorede suan en ıyı prof olarak oyunda tek kısı kaldı mırxsonefendı hakan abı neyse karaseyh senıde tanıorum sende cok ıyısın.Şifacı dedinmi öncelikle şunu bilmeli İyi itemi olan iyi şifacı dır diye bişey yok
Saygılar

İyi Gününde Kötü Gününde Hep Beraberiz Çünkü Biz ANKARAGÜÇLÜYÜZ..
LeoNaR
- kerim73
- FareAdam Düşmanı
Zamana ayak uyduramayan şifacıya şifacı demem. Grub bölgeleri cıktığında ne yapması gerektiğini düşünemeyen şifacıya da şifacı demem. Bir adam eğer birşeyi ezber ile yapıyorsa ona da şifacı demem. Ve bu sayede de bir yerlere varıyorsa da bu onun iyi şifacı değil sadece ezberci oyun anlayısıyla bir yerlere varmasıdır. Demek istediklerim bu. Ben her sınıf icin de bunu diyorum.. Fazla söze gerek yoq. Cevabım bu konuyu acan arkadaş a dır kimse gelip te alıntı yapıp ta cevap vermesin. Sadece fikrimi beyan ediyorum..
KeRiMBeY [Büyücü] [Y2,M1]
KoNusmcam Die Cok tutum kENdmii aMa smdi Yeni ckan btmeLer zırh dusryor 2 3 item yapıyor şifayım die ortalıkta geziyorr benm tek lafım var ŞifacLık itemle Olmaz Becerikli Olcan Kullanmasnı blecen nein nerde yapacanıı bilcen itemn var ama bi iş yapamıyorsan demek şifaclGı bLmyorsndr...

YAŞA... VE... YAŞAT...

Alayına Kardeşlik
ıCeHeaRT & eRaXkaYa & TooNYuKuK &
- Legioner
- Şarapçı'nın Sırdaşı
goktanri yazdı:Unutmadan söyleyeyim bende koyu bir şifacı hastasıyımdır 3 tane şifacım vardır ama biz ustaların yanında şifacıyım diyemeyiz
Daha ne denir ki..
Valemont
Legionerxcyclone
I'm Comin'
Legionerxcyclone
I'm Comin'
- Marshall
- Sahaf Yardımcısı
Valexkaranlıksır(panzehir) en iyi şifacıdır.
Yanlız herşeyi standart olan olan bir oyunda ne çok kafa patlatmışsınız en iyi benim diye
Hepiniz aynısınız işte.
Yanlız herşeyi standart olan olan bir oyunda ne çok kafa patlatmışsınız en iyi benim diye
"İnsanlar için ölebileceksin.Hem de yüzünü bile görmediğin insanlar için.Hem de seni hiç kimse buna zorlamamışken.Hem de en güzel, en gerçek şeyin yaşamak olduğunu bilerek."
Nazım Hikmet.
Nazım Hikmet.
- Gazixonurburkel
- Şarapçı'nın Sırdaşı
selamun aleykum herkesın bayramı kutlu olsun öncelık le bana kalırsa bütün şifacı lar aynıdır lvl benım için degıl bana çar oynatan kışinin iyi olması ö.d bana kalırsa ARKDAŞLAR O şifa iyi bu şifa iyi dersek iyi bu şifa kötü o adamım oyun aynuyası kalmıyor Gazixonurburkel Telelombardia
KrAL OLsAN Ne YaZaR GirCeN 2 MeTrE MeZaR