Ecel Getiren
- Theanswer3
- Tılsım Tanığı

- Sunucu: Meran
- Klan: Lodos
Re: Ecel Getiren
ışık kolye ışık yüzük ışık zırh m2 nadide hedef var işte daha ne saldırı istersin ? yücelen halit mor balyoz ayrıca 
Gizlenmiş İçerikGöster
ÜŞÜYORUZ BAYKUŞ REYİZ KAPAT
MERAN HAXBALL TEAM
beni tarif etmeTheanswer3 yazdı:ışık kolye ışık yüzük ışık zırh m2 nadide hedef var işte daha ne saldırı istersin ? yücelen halit mor balyoz ayrıca

Az burak kızma taammı lütfeenMORDuMan yazdı:beni tarif etmeTheanswer3 yazdı:ışık kolye ışık yüzük ışık zırh m2 nadide hedef var işte daha ne saldırı istersin ? yücelen halit mor balyoz ayrıca
Bana bunlardan bitanesini göster laaMORDuMan yazdı:beni tarif etmeTheanswer3 yazdı:ışık kolye ışık yüzük ışık zırh m2 nadide hedef var işte daha ne saldırı istersin ? yücelen halit mor balyoz ayrıca
Akıllılar dövüşmeden önce kazanırlar, cahiller kazanmak için dövüşürler.
Zaferin büyüklüğü, mücadelenin zorluğu ile ölçülür.
Önemli değil kaç kez yenildiğin, önemli olan kaç yenilgiden sonra yeniden doğrulabildiğin.
Zaferin büyüklüğü, mücadelenin zorluğu ile ölçülür.
Önemli değil kaç kez yenildiğin, önemli olan kaç yenilgiden sonra yeniden doğrulabildiğin.
GOKTURK | SpaNNunGxHanDsUp
Theanswer3 yazdı:bu arada ecel çok da iyi değil![]()
meranda nihayet bi akıllı çıktı = Morduman (xukalaxefsane)
şu an en iyi silah olan yücelen halit nadiede balyozu üretiyor ilk meranda
en iyi silah o çünki
nedeni ise ağır vuruşta ekstra bir artış yapması
ayrıca çok fazla vurması
Latif daha iyi ayrıca
ŞAHESER OLARAK ECEL HER KONUDA AMA HER KONUDA İYİDİR.SADECE ŞİFACI KESMEDE ZORLANIRSINIZ AMA SALDIRINIZ YÜKSEKSE YIKARSINIZ ! YÜCELEN HALİT SET VE IŞIK ZIRH + LATİF ' Lİ CHAR KULLANDIM EMİN OL YÜCELEN KAFAKOPARAN DAHA İYİ KRİTİK DİYORSUNUZ AMA KRİTİĞİ 1850 VURUYOR . DÜŞÜNSENİZE ADAM SİZE 3500 - 4000 SİZ KRİTK
MADDİ DURUMUN O KADAR YOKSA ECEL ÜRET DERİM .

- Theanswer3
- Tılsım Tanığı

- Klan: Lodos
zeydan yazdı:Theanswer3 yazdı:bu arada ecel çok da iyi değil![]()
meranda nihayet bi akıllı çıktı = Morduman (xukalaxefsane)
şu an en iyi silah olan yücelen halit nadiede balyozu üretiyor ilk meranda
en iyi silah o çünki
nedeni ise ağır vuruşta ekstra bir artış yapması
ayrıca çok fazla vurması
Latif daha iyi ayrıca
ŞAHESER OLARAK ECEL HER KONUDA AMA HER KONUDA İYİDİR.SADECE ŞİFACI KESMEDE ZORLANIRSINIZ AMA SALDIRINIZ YÜKSEKSE YIKARSINIZ ! YÜCELEN HALİT SET VE IŞIK ZIRH + LATİF ' Lİ CHAR KULLANDIM EMİN OL YÜCELEN KAFAKOPARAN DAHA İYİ KRİTİK DİYORSUNUZ AMA KRİTİĞİ 1850 VURUYOR . DÜŞÜNSENİZE ADAM SİZE 3500 - 4000 SİZ KRİTKAMA LATİFLE DOĞRAYAMIYCAĞIN BOSS YOK
EN İYİSİ 2 Sİ
MADDİ DURUMUN O KADAR YOKSA ECEL ÜRET DERİM .
ah zeydan ah . . . yorum yapıyorum sadece o ecelin sibiryalısınının bir tanesini çekicek ne şans ne para var
bende
benim gibi bahtsıza anca datadan değiştirerek hayal kurmak kalır . . .
Gizlenmiş İçerikGöster
ÜŞÜYORUZ BAYKUŞ REYİZ KAPAT
MERAN HAXBALL TEAM
-
falcata245
- İskele Babası

KRTIK %25.6 X3
Orda ardenneler dememin sebebini şöyle beyan edeyim sizlere ,
Latif zaten hızlı bir silah.. Ama bence hızlı olmasından ziyade ıska geçmemesi daha önemli.. Her saniyede aksatmadan 1500ün üstüne çıkabilirsen çok iyidir.. Hee birde madalyonun diğer yüzü var ışık set + M2 hedef varsa yüc halit her türlü daha iyidir
Latif zaten hızlı bir silah.. Ama bence hızlı olmasından ziyade ıska geçmemesi daha önemli.. Her saniyede aksatmadan 1500ün üstüne çıkabilirsen çok iyidir.. Hee birde madalyonun diğer yüzü var ışık set + M2 hedef varsa yüc halit her türlü daha iyidir
Yeni bir başlangıç ~~sonsuz bir devam : ZamanxHephaistos