o kendi kemiğini kendi buluyor ablasımitmet yazdı:kim kemik attı buna ?bwingrove yazdı:bu kadar saçmalama dan sonra he deyip geçmek lazım bunamitmet yazdı:birisi birisini eleştirmeden önce özeleştiri yapmalı, ben ne yapıyorum demeli. sen bunu demeden eleştri yaparsan herkes ya sana güler, ya da he deyip geçerZiqmoo yazdı:Alfabemizde "q" Harfi "g" harfinin yerine mi yazılıyor ?
Atatürk böyle yapın diye mi ? Latin Alfabesini mi getirdi ?
Zaten sesimizi buradan duyulmaz.
Şimdi abartmassak. İleride "q" ve "w" "x" Dilinde olacak. !
O Bize A - B- C yi Öğretti.
Biz Bhe - Che yi öğrendik.![]()
![]()
Türkçe'miz eriyor !
Re: Türkçe'miz eriyor !
hayalxetxWİNGRVE---hayalxetxSIHHİYE---hayalxetxWİNG
TEŞKİLAT
TEŞKİLAT
- mitmet
- Yalnız Adam'ın Dostu
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
ekmeğini taştan çıkarıyosun demekbwingrove yazdı:o kendi kemiğini kendi buluyor ablasımitmet yazdı:kim kemik attı buna ?bwingrove yazdı:bu kadar saçmalama dan sonra he deyip geçmek lazım bunamitmet yazdı:birisi birisini eleştirmeden önce özeleştiri yapmalı, ben ne yapıyorum demeli. sen bunu demeden eleştri yaparsan herkes ya sana güler, ya da he deyip geçerZiqmoo yazdı:Alfabemizde "q" Harfi "g" harfinin yerine mi yazılıyor ?
Atatürk böyle yapın diye mi ? Latin Alfabesini mi getirdi ?
Zaten sesimizi buradan duyulmaz.
Şimdi abartmassak. İleride "q" ve "w" "x" Dilinde olacak. !
O Bize A - B- C yi Öğretti.
Biz Bhe - Che yi öğrendik.![]()
![]()
![]()
![]()
yazamayacağım kadar çok karakter..

Gizlenmiş İçerikGöster
GİZLİ İÇERİĞİ AÇTIN!! BU MESAJ KENDİNİ 3 SAAT 17 DAKİKA 3 SANİYE SONRA İMHA EDECEKTİR!!
VAMOS RAFA!
- Sanalkorkun
- Labirent Rehberi
- Sunucu: Karaköy
- Klan: Lodos
- Lonca: Sanalkorkun
-
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
Konu amacını aşmış, kişisel tartışma ortamına dönüşmüştür.
Forum kuralları
Kişisel tartışma şekline dönüşen konular kapatılacaktır. Uyarı ile kapatılan konuların devamı niteliğinde veya aynı içerikte ya da konunun neden silindiğine yada taşındığına dair konu açılamaz.
Forum kuralları
Kişisel tartışma şekline dönüşen konular kapatılacaktır. Uyarı ile kapatılan konuların devamı niteliğinde veya aynı içerikte ya da konunun neden silindiğine yada taşındığına dair konu açılamaz.