~~DeathxTeam~~
Re: ~~DeathxTeam~~
NEXTX LONCASI OLARAK DEATHX LONCASININ MUBAREK KURBAN BAYRAMINI EN İÇDEN DİLEKLERİMİZLE KUTLAR AİLELERİYLE SAGLIKLI MUTLU NİCE BAYRAMLAR DİLERİZ....
>>>__N£xTxR£İS__<<<
__N£xTx__
__N£xTx__
- ReBeLLioNs
- İskele Babası
- Klan: Arzın Çocukları
Bayramımızı kutlayan,kutlamayan tüm Müslüman Alemi'nin bayramı mübarek,kurbanları kabul olsun...
İstanbul Kıyamet Vakti'nden Haberdar Olun!
NIKOLAI*
“It is harder to crack prejudice than an atom.” -Albert Einstein
“It is harder to crack prejudice than an atom.” -Albert Einstein
- sirjudgester
- Çınaraltı Müdavimi
- Sunucu: Meran
- Lonca: Lotus
Bizde sizin ve butun arkadaşlarımızın bayramlarını kutluyoruz ... TeşekkurlerNextxreis yazdı:NEXTX LONCASI OLARAK DEATHX LONCASININ MUBAREK KURBAN BAYRAMINI EN İÇDEN DİLEKLERİMİZLE KUTLAR AİLELERİYLE SAGLIKLI MUTLU NİCE BAYRAMLAR DİLERİZ....
SerdarUSTA
Kalpler vardır sevgiyi yaşatmak için, insanlar vardır dostluğu paylaşmak için ve bayramlar vardır sevgi ile kucaklaşmak için.Bayramınız kutlu olsun.
SayGıLaRıMLa ... Choosensxwanted
SayGıLaRıMLa ... Choosensxwanted
- Reqion
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Lonca: Death
Herkesin bayramı Mubarek olsun. İyi Bayramlar...

Deathxreqion ... Deathxreqıon ... DeaTHxReGioN... Deathx ...
Güncel.. Ayriyetten lonca sistemi umarım gelir ,ki gelicek aykut dahil loncada online olan karekterler isimlerini değişcekler
tabi fuara gelebilirlerse gelemeyen arkadaslar ıcın yapıcak birşey yok.aslında sizin yerınıze alırdım ama bana yapılan küfürler,hakaretler gereği almam.

- sirjudgester
- Çınaraltı Müdavimi
- Lonca: Lotus
Biz Allaha sukur kimseye muhtaç değiliz...Cocuksun diye sesimi cıkarmıyorum sen ona dua et... Kimden öğrendiniz bu hırsızlıgı bu yaşta asıl onu gormek isterdim... Neyse dediğim gibi kimseye ihtiyacım yok gelip de haksız yere fln yazıp da durma sen neleri hakkettigini biliyorsun senin yerinde başka biri olsaydı sonucu daha farklı olurdu ama bir daha boyle bişeye teşebus dahi edersen sonuclarına sen katlanacaksın son kez de uyarmıs olayım senı...
Dediğim gibi ben hafta sonu geceğim zaten fuara cumartesi gunu gel goruselim... Deathxsedooo
Dediğim gibi ben hafta sonu geceğim zaten fuara cumartesi gunu gel goruselim... Deathxsedooo
SerdarUSTA
Benim kimseden utanıcak,çekinicek bir yanım/hareketım yok.genede söylemek istediğiniz birşeyler varsa fuarda söyliyebilirsin.Allah nasip ederse orda olucam bende

Çocukluk yapılan hareketlerle değilde yaşla alakalıysa(18) evet çocuğum.ayrıca bilmeden bir olaya hırsızlık vs.vs. şeyler demen gerekmez .
Hırsız:Bir malı birinin izni olmadan alıp onu kendi amellerine kullanan kişi.Benim böyle bir hareketim var mı hatalarım oldu tabi ama .. Her insan hata yapar.
Hırsız:Bir malı birinin izni olmadan alıp onu kendi amellerine kullanan kişi.Benim böyle bir hareketim var mı hatalarım oldu tabi ama .. Her insan hata yapar.