güncellemeye göre çar dizerseniz oyunda kalıcı bi iz bırakamazsınız.Jackss yazdı:bn sırf grub bölgelerı yznden savascımın ustunu satıp buyucu acıp dızdım
Grup Bölgesine Girebilmek İçin 7 Kişilik Gurubunuz Olmalı !
- badxkralice
- İskele Babası

- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Grup Bölgesine Girebilmek İçin 7 Kişilik Gurubunuz Olmalı !
o zaman sen bir ateş ben bir su yok edelim mi birbirimizi :twisted:badxkralice yazdı:güncellemeye göre çar dizerseniz oyunda kalıcı bi iz bırakamazsınız.Jackss yazdı:bn sırf grub bölgelerı yznden savascımın ustunu satıp buyucu acıp dızdım
' .♥TÜRKİYEM> ЯeLaxxeefendyy > Hanedanxultio ♥. '
★ Bir ülke istiyorum adı '' DÜNYA'' Bir tek ırk istiyorum adı ''İNSAN'' Bir tek kaynak istiyorum adı ''SEVGİ'' Ve bir tek slogan istiyorum adı '' YAŞASIN HALKLARIN KARDEŞLİĞİ '' FERHAT
★ Bir ülke istiyorum adı '' DÜNYA'' Bir tek ırk istiyorum adı ''İNSAN'' Bir tek kaynak istiyorum adı ''SEVGİ'' Ve bir tek slogan istiyorum adı '' YAŞASIN HALKLARIN KARDEŞLİĞİ '' FERHAT
- xXMELEKveSEYTANx
- Sahaf Yardımcısı

- Sunucu: Tılsım
- Klan: Lodos
Ferhatbey yazdı:o zaman sen bir ateş ben bir su yok edelim mi birbirimizi :twisted:badxkralice yazdı:güncellemeye göre çar dizerseniz oyunda kalıcı bi iz bırakamazsınız.Jackss yazdı:bn sırf grub bölgelerı yznden savascımın ustunu satıp buyucu acıp dızdım
ben olduğu gibi bıraktım ve gerisi geldi şuan büyücüm savaşçı şifacım full+full (zırh kolye yüzük ceket ayakkabı pantolon eldiven asa Şaheser & nadide)

Arkadaşlar konuyu değiştirmeyin diyorum siz laf dalaşı yapıyosunuz. Yorum yazın diyorum post kasıyosunuz. nereye gidecek bu oyun sizlerele anlamadın gitti. Şöyle olur, fikir eksik, yok olmaz ,bilmemne yorum yazın geçin ama bıktırdınız yani.

Güzel olur ama bunlara gerek kalmayacak yeni güncellme ve yeni lvller geldiğinde bir bakacağız gb lere ful savascı gireceğiz sabredin
) ayrıca yeni bölge gelecekse öyle guruplu falan olmayacak kanımca meteor gibi meran gibi bir bölge gelecektir...
Sahinx
dosta DOST
düşmana
DÜŞMAN
dosta DOST
düşmana
DÜŞMAN
- BuRSaSpoRLu
- Işık Hanım'ın Elemanı

- Sunucu: Kuklacı
EN iyi ÇÖzüm Şudur
2 Savaşçı 2 Büyücü 2 Şifacı Girilebilir diyecek..

GrandXTexaS
GrandXŞiFa
GRAND
GrandXNitroJeN
O gruba yönelik değil ama bölgeler. SAvaşçı tank girmezse maymun ediyo büyülerBuRSaSpoRLu yazdı:EN iyi ÇÖzüm Şudur

-
DoGanSarLi
- FareAdam Düşmanı

Nasıl olursa olsunda şu sistemi düzeltsinler artık. oyundaki en kaliteli sınıf Savaşçı ama Bölgelerde rezil ettiler bizi. Adı üstünde Savaşçı. Bir vurur pir vurur olması lazım. Lütfen şu sistemi düzeltiverin gari
-
smartenes
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Eminönü
/alkışDoGanSarLi yazdı:Nasıl olursa olsunda şu sistemi düzeltsinler artık. oyundaki en kaliteli sınıf Savaşçı ama Bölgelerde rezil ettiler bizi. Adı üstünde Savaşçı. Bir vurur pir vurur olması lazım. Lütfen şu sistemi düzeltiverin gari![]()
-"Lodos kalmayana dek Arz. Arz olmak bir tarz."
smartenes - Eminönü since: ?/Mart/2006
smartenes - Eminönü since: ?/Mart/2006
Yok bence 12 kişilik savascı getirsinler
fazla abartmayın 
xXHaNdSoMeXx-İkvteamhandsome