Selamlar... Uzun süredir iple cekilen Mc ws Loa , Mc ws Mechanize ws lerinin ilk ayağı arife gecesi saat 12 sularında gerceklestirilmiştir... Bu güne kadar hep bölgeden asağılanarak ws ye cağırılan , korkak , dansöz gibi aciz niteliklerle yüzleşen ben ; bu gece herkese iyi bir ders vermiş olduğumdan eminim... Göğsümü kabartarak ve gururla söylüyorumki Meran sunucusunun en iyi ' Savaşçısıyım' . 50 m na atılan ws sonucu Loa 5*4 lük bir sonucla mağlup olmustur . Fakat dürüstce parayı vermesi ve tebrik etmesi herşeyden daha ötedir benim için... En iyinin belli olduğu ws den kareler ; Mağlup olduğum wslerin fotosu yok fakar 50 m aldığım foto ws yi 5*4 kazandığımın resmidir diye düşünüyorum... İyi seyirler !
Mc 1 * 1 Loa
Mc 2 * 2 Loa
Mc 3 * 4 Loa
1 fotoğraf eksik . Olsun o kadarda 4*2 den 5*4 ws cevirmek kolay birşey değil dilekolay...
Mc 5 * 4 Loa
Ws öncesi belirlenen ücret ws ardından temin ediliyor ;
Ws boyunca desteğini hiç eksik etmeyen basta loncam olmak üzere Megaxteam'a ve Lodos klanına tesekkürü borc bilirim.. Hayırlı bayramlar
Beni Bu Gece Yüzümü Güldüren Bu wS Sonucunun Yanında Ws Öncesi ve wS Sonrası Wsyi Atan Rakibin (Ömer Arkadasımın) Arkasından Erdem Kardeşime Laflar Edip Asağılayan Bir takım Cocuksu Hareketlere Bürünen Sway'a iyi bir Cevap Olduğuydu. Ne Kadar Motivesini Bozmaya Calıssalarda Ayağının Tozuyla o Meydandan Galip Gelen Kardeşimi Bir kez Daha Tebrik Ediyorum... Biz Her Zaman Yanındayız Kardeşim İyi İş Çıkardın Sağda soLda Ben En İyisiyim Diyenlere Camur Atıp Bos Konusanlara İyi bir Cewap Olmustur Diye Düşünüyorum Tebrikler Güle Güle Harca Sarışınım ...
Öncelikle seni tebrik ederim. Yanlış anlama ama şu sözun dikkatımı cekmedı değil.
McErdem yazdı:Selamlar... Uzun süredir iple cekilen Mc ws Loa , Mc ws Mechanize ws lerinin ilk ayağı arife gecesi saat 12 sularında gerceklestirilmiştir... Bu güne kadar hep bölgeden asağılanarak ws ye cağırılan , korkak , dansöz gibi aciz niteliklerle yüzleşen ben ; bu gece herkese iyi bir ders vermiş olduğumdan eminim... Göğsümü kabartarak ve gururla söylüyorumki Meran sunucusunun en iyi ' Savaşçısıyım' . 50 m na atılan ws sonucu Loa 5*4 lük bir sonucla mağlup olmustur . Fakat dürüstce parayı vermesi ve tebrik etmesi herşeyden daha ötedir benim için... En iyinin belli olduğu ws den kareler ; Mağlup olduğum wslerin fotosu yok fakar 50 m aldığım foto ws yi 5*4 kazandığımın resmidir diye düşünüyorum... İyi seyirler !
Bana kalırsa bırak da buna meran karar versın. Zamanında etkisi olacağı gibi, Herşey item demek değil herkezin de kendıne has taktıkleri vardır elbet en iyi olmakta bunun da etkisi var.. İyi forumlar.