CaktırmaaNaRcHy yazdı:Teşşekürrler ^^Playgirls^^seninde..
!!!HayıRLı BaYRamLar !!!
- pLayboys
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
Re: !!!HayıRLı BaYRamLar !!!
teşekkurLer Sennde Bayramını En içten diLekLerımLe kutLarım ..! 

...:::♫♪♫♪''►IıIxpLayboySxIıI◄''♪♫♪♫:::...
...:::♫♪♫♪►ıIıByAtAkıIı◄♫♪♫♪:::...
...:::♫♪♫♪►ıIıByAtAkıIı◄♫♪♫♪:::...
HasanAslan yazdı:Bugün Kurban Bayramı, kurbanlar kesilecek, sevap niyetiyle etler dağıtalacakherkese.. Yürekler bir olacak gönüllere kilitlenecek. Gökler rahmet bereketiyle yağmurlar boşaltacak yeryüzüne. Bugün hepimizin yüreği şenlenip bayram sevinciyle coşacak. Kurban Bayramınız kutlu, yüreğiniz umutlu, umutlarınız atlı, sevdanız kanatlı, mutluluğunuz katlı, sofranız tatlı, mekânınız tahtlı, ömrünüz bahtlı, yuvanız bereketli olsun...

Çaktırılacak ne kaldı kalbım param parçapLayboys yazdı:teşekkurLer Sennde Bayramını En içten diLekLerımLe kutLarım ..!
1000 kişi ister 1 kişi alır...aNaRcHy yazdı:Çaktırılacak ne kaldı kalbım param parçapLayboys yazdı:teşekkurLer Sennde Bayramını En içten diLekLerımLe kutLarım ..!
![]()
![]()

Neyse lafını ettiğimiz kişi alaya alınamıyacak kadar değerli şimdi uzayalımMORDuMan yazdı:1000 kişi ister 1 kişi alır...aNaRcHy yazdı:Çaktırılacak ne kaldı kalbım param parçapLayboys yazdı:teşekkurLer Sennde Bayramını En içten diLekLerımLe kutLarım ..!
![]()
![]()
Ünal Ve Kadir siz ikiniz göreceksinizzzz (;
Blueeeyes
Beyazxölüm
Blueeeyes
Beyazxölüm
[img]http://img194.imageshack.us/img194/3599/beyazlm.gif [/img]
Kadir kaç kanka foruma girme sakınasi91 yazdı:Ünal Ve Kadir siz ikiniz göreceksinizzzz (;
Blueeeyes
Beyazxölüm
dediğim lafa alay olarak bakıyosan ne ala karışamam ama asi yengemizi rencide edicek laflarda bulunmadım bulunmamda buda böyle biline dimi kadiraNaRcHy yazdı:Neyse lafını ettiğimiz kişi alaya alınamıyacak kadar değerli şimdi uzayalımMORDuMan yazdı:1000 kişi ister 1 kişi alır...aNaRcHy yazdı:Çaktırılacak ne kaldı kalbım param parçapLayboys yazdı:teşekkurLer Sennde Bayramını En içten diLekLerımLe kutLarım ..!
![]()
![]()

Saçma sapan konusup beni kızdırma Morduman bu bir şaka ve sen de ciddiye alıp beni rencide ediyorsun ve bu hosuma gitmiyor. Ne demek yenge ne demek 1000 kişi ister 1 kişi alır ne zannedildim ben söyler misin ?
Bu benim , Ünal ve Kadir'in arasında bir şaka ve ikisi de bunun farkındalar olayı bilmiyorsun hem de yorum yapıyorsun lütfen, bir daha o lafları duymak dahi istemiyorum .Buna tahammülüm yok ve beni tanıyan tanıyor insanlar karsısında beni zor duruma düşürme Morduman Rica ediyorum.
İyi Forumlar.
Blueeeyes
Beyazxölüm
Bu benim , Ünal ve Kadir'in arasında bir şaka ve ikisi de bunun farkındalar olayı bilmiyorsun hem de yorum yapıyorsun lütfen, bir daha o lafları duymak dahi istemiyorum .Buna tahammülüm yok ve beni tanıyan tanıyor insanlar karsısında beni zor duruma düşürme Morduman Rica ediyorum.
İyi Forumlar.
Blueeeyes
Beyazxölüm
[img]http://img194.imageshack.us/img194/3599/beyazlm.gif [/img]
...asi91 yazdı:Saçma sapan konusup beni kızdırma Morduman bu bir şaka ve sen de ciddiye alıp beni rencide ediyorsun ve bu hosuma gitmiyor. Ne demek yenge ne demek 1000 kişi ister 1 kişi alır ne zannedildim ben söyler misin ?
İyi Forumlar.
Blueeeyes
Beyazxölüm