bence
türk şifa
şifor
yaslıkurt
en ıyı sıfacılar
- ibrahimking
- Arzuhalci'nin Adamı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
- Laraxxcroft
- Cin Avcısı
Re: en ıyı sıfacılar
ibrahimking yazdı:bence
türk şifa
şifor
yaslıkurt
Hemşirexxşifa (49) (ÇALINDI)
Laraxcroftx (45) (ÇALINDI)
Tatlixsavascı (49) (ÇALINDI) ...
((
Herkes aynıyken ben farklıydım.Şimdi herkes farklı ben aynıyım
buda benim farkım;))
Laraxcroftx (45) (ÇALINDI)
Tatlixsavascı (49) (ÇALINDI) ...
Herkes aynıyken ben farklıydım.Şimdi herkes farklı ben aynıyım
buda benim farkım;))
- Galaxyxlyder
- Salgın Koruyucusu
Bana göre şifacının güçlü yönden iyi olması değil ahlakı yönden ii olmasıdır..benim sevdiklerim kendilerinin bilir Fazla lafa hacet yok ... iYi Forumlar...
itTen çaKalDan KoRksaK SİVAS lı olMazdık qardaş...!!
- kralgs
- Sahaf Yardımcısı
- Klan: Lodos
- Lonca: Life And Death
Ensonxleonar, Gladioxfaex, Yaşlıkurt, Benxasyaşahini, Şifor bu 5 şifa cı en iyisi bence tek başına kesmek imkasız gibi bişey
özellikle Yaşlıkurt ölmüyo adam bakmayın adında yaşlı olmasına ölmez o kolay kolay :lol:

- Kralgs/Legendofwizard/Mahsen/Ölürümtürkiyemm/Sinoplu
- cCcxTüRKiYeMxcCc/kralgsIV/MoNTeCaRLo/Legendofattack/ Gsxkralgsx/Devletbahçelii/Kralqs
- öLüRüMTüRKiYeM/Legendofhealer/Kurosakihigo/Lastxottoman/Şifaimahsen/Fakedoctor/Turkishcommand
- DismotixfiremanX
- Sahaf Yardımcısı
kralgs yazdı:Ensonxleonar, Gladioxfaex, Yaşlıkurt, Benxasyaşahini, Şifor bu 5 şifa cı en iyisi bence tek başına kesmek imkasız gibi bişeyözellikle Yaşlıkurt ölmüyo adam bakmayın adında yaşlı olmasına ölmez o kolay kolay :lol:
Vallaha katılıyorum Gladioxfeax ve Yaşlıkurt acaip sağlam Yaşlıkurta klanda 6 kişi daldık zar zor kestik zihin tuttu öle kestik
Herşey Vatan İçin..!
Dismotixfireman
Dismotixfiremann
Ahakan
Dismotixfireman
Dismotixfiremann
Ahakan
- EnSoNxLeonar
- Arzuhalci'nin Adamı
yazılanların hıç bırı ben dahıl ben eskıdım kabullenıorum gerıde kaldım zırhım v.b falan yok .d.d ama her zaman ıcın Ustalarımı ve sıfacı dostlarımı unutmadım... zanax alperım psıcoxsıfa fatıhım ensonmalatyalı USTAM abım paşhabjk asıt kralı abım Zıplayanpırsa asıt kralı kardesım bır zamanlar SwaT sabrı dostum WaXwhıhern oktay nıckıne kodum o nasıl bı nıckse .d.d efenıme soyleyım sonra kımdı KrALBeNım Kardesım cok sağlam ıyıleştırmecıydı efenıme soyleyım SıFaLıyımmıABI azarcını sonra kım vardı Levıstyl tunçumu yenemedım cunku ws bıtmıor .Ddaha cok ısım var ama bu saydıklarım harbı yenılsemde yensemde kral adamlardı gozlerı yuksekde olmadı hıç zmn yerı geldı yardımlasdık yerı geldı bır bırımızı yendık ama kolpalamadık ? Gladıoxfeax gozumde 1 kurus deqerı olan bı oyuncu deqıl suankı durumu ne bılmem eskıden bana sıfacı hakkında bılgı sorardı zırh dusurdu benı yendı zar zor uzerımde zırh yoktu kendını bende denedı Turkxsıfa yenı pıyasaya cıktı 39 zmnında ben turkxdeyken gezınıordu ortalıkta tanımıordum yanı benım ıcın suan yazdınız oyuncular oyuncu deqıl ama ılerde en ıyı olabıleceklerı yazıyım
Esat ne kadar loncada yamuk yapsada bana cok onem verıor karekterıne
sıfor adamın kralı .
bıLmem yanı daha cok warda. benım aklıma 2 ısım geldı... ben kendımı hıç bı zaman ıyı demedım sadece oyuna gırdımde baska bı sunucudan veya facebookdan bır cok msj alıorum sıfacı hakkında sorular.... gerısını sız dusunun ıyı forumlar.
sıfor adamın kralı .
bıLmem yanı daha cok warda. benım aklıma 2 ısım geldı... ben kendımı hıç bı zaman ıyı demedım sadece oyuna gırdımde baska bı sunucudan veya facebookdan bır cok msj alıorum sıfacı hakkında sorular.... gerısını sız dusunun ıyı forumlar.

İyi Gününde Kötü Gününde Hep Beraberiz Çünkü Biz ANKARAGÜÇLÜYÜZ..
LeoNaR
- seyfodayi60
- Sahaf Yardımcısı
- Lonca: Nefer Team
- kerim73
- FareAdam Düşmanı
ENSONXLEONAR İYİ ŞİFA OLMAK İÇİN ESKİ OLMAK YETMEZ...EnSoNxLeonar yazdı:yazılanların hıç bırı ben dahıl ben eskıdım kabullenıorum gerıde kaldım zırhım v.b falan yok .d.d ama her zaman ıcın Ustalarımı ve sıfacı dostlarımı unutmadım... zanax alperım psıcoxsıfa fatıhım ensonmalatyalı USTAM abım paşhabjk asıt kralı abım Zıplayanpırsa asıt kralı kardesım bır zamanlar SwaT sabrı dostum WaXwhıhern oktay nıckıne kodum o nasıl bı nıckse .d.d efenıme soyleyım sonra kımdı KrALBeNım Kardesım cok sağlam ıyıleştırmecıydı efenıme soyleyım SıFaLıyımmıABI azarcını sonra kım vardı Levıstyl tunçumu yenemedım cunku ws bıtmıor .Ddaha cok ısım var ama bu saydıklarım harbı yenılsemde yensemde kral adamlardı gozlerı yuksekde olmadı hıç zmn yerı geldı yardımlasdık yerı geldı bır bırımızı yendık ama kolpalamadık ? Gladıoxfeax gozumde 1 kurus deqerı olan bı oyuncu deqıl suankı durumu ne bılmem eskıden bana sıfacı hakkında bılgı sorardı zırh dusurdu benı yendı zar zor uzerımde zırh yoktu kendını bende denedı Turkxsıfa yenı pıyasaya cıktı 39 zmnında ben turkxdeyken gezınıordu ortalıkta tanımıordum yanı benım ıcın suan yazdınız oyuncular oyuncu deqıl ama ılerde en ıyı olabıleceklerı yazıyım
sıfor adamın kralı .
KeRiMBeY [Büyücü] [Y2,M1]
KeRiMBeYII [Şifacı] [G3,Ş3]
KeRiMBeYII [Şifacı] [G3,Ş3]
-Yaw Kuzen ugrasmana Deqmez. Kendi carını Ensonxleoner i acalı kac gün oldu 
Güzel bir oyunun son sözü yoktur .
Havada KısKançLık Kokusumu var ? :mrgreen:Faex yazdı:-Yaw Kuzen ugrasmana Deqmez. Kendi carını Ensonxleoner i acalı kac gün oldu
Herhangi bir düşünce,konuya,fikiri sindirmeye çalışan,silen, özgürlük sunmayan ikv yönetimi yüzünden pek yorum atasım gelmiyor.