2 kaynaktan çeksen 60/5x2 = 24 çekişte 7 mavi inanılacak gibi değil :twisted:xXMELEKveSEYTANx yazdı:1 saatte 7 mavi topaz çektiğimi bilirim
Nedir bu maden şansı
- ottomanempire
- Cin Avcısı
- Sunucu: Anka
Re: Nedir bu maden şansı
Ozan ATALAY [ ANKA ]
İyi bir savaşçı kendini yenilgiden koruyabilir ama düşmanı yenmeyi garantileyemez..
İyi bir savaşçı kendini yenilgiden koruyabilir ama düşmanı yenmeyi garantileyemez..
- xXMELEKveSEYTANx
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Lodos
- xXMELEKveSEYTANx
- Sahaf Yardımcısı
Şans işi kardeşim. Bugün oyuna girer girmez beril çektim kızıl çıktı , sonra safire gittim turuncu çıktı , sonra Lodos sancağın arkasındaki platine gittim saf platin çıktı hepsi ilk çekişlerde.
Yaşam soframdaki en güzel mezesin sen..
Paşazade-Toroskaplani-Toroskaplanii
ne şans işi arkadaş ya ? nerde emeğimizin karşılığı ? böyle işmi olur !
- xXMELEKveSEYTANx
- Sahaf Yardımcısı
anonimm yazdı:Şans işi kardeşim. Bugün oyuna girer girmez beril çektim kızıl çıktı , sonra safire gittim turuncu çıktı , sonra Lodos sancağın arkasındaki platine gittim saf platin çıktı hepsi ilk çekişlerde.
Aynen bende senin gibi öyle madenleri dolaştım.. Karakterimi yeraltında bırakmıştım gittim topaza 1 çektim
mavi topaz
çıktı . Sonra ermeydanından eminönüne geçtim lodos sancağın ordaki amestisti çektim
sibiryalı
çıktı sonrada fareadamlardaki amestiste gittim
açık pembe amestist
çıktı. ve son olarak fareadamlardaki elması çektim
Menekşe elmas
çıktı..

Emeğinin karşılığını alamıyorsan maden çekme. Maden şans işidir çıkmazsa isyan edemezsin.KjmRan yazdı:ne şans işi arkadaş ya ? nerde emeğimizin karşılığı ? böyle işmi olur !
Yaşam soframdaki en güzel mezesin sen..
- Theanswer3
- Tılsım Tanığı
- Sunucu: Meran
TeaM09 yazdı:Post kasmak için açılan bir saçma konu daha. Hadi hayırlısı![]()
burda derdimi anlatmaya çalışıyorum post kasıyo diyosun bak bakalım içeriğine post kasmışmıyım ?
Gizlenmiş İçerikGöster
ÜŞÜYORUZ BAYKUŞ REYİZ KAPAT
MERAN HAXBALL TEAM
- Theanswer3
- Tılsım Tanığı
- Sunucu: Meran
KjmRan yazdı:ne şans işi arkadaş ya ? nerde emeğimizin karşılığı ? böyle işmi olur !
katılıyorum sen 10 gün bekle çıkmasın adam gelsin çeksin saf çıksın bu mu adalet ?
Gizlenmiş İçerikGöster
ÜŞÜYORUZ BAYKUŞ REYİZ KAPAT
MERAN HAXBALL TEAM
Abartısız söylüyorum gece 1 den sabah 10 a kadar budaksız ın başında bekledim çıkmadı. Saat 14.00 civarında birine çıktı. O sıradada 129 adet çekmişimdir yani 129 abanoz - 0 budaksız.Theanswer3 yazdı:ayrıca 30 beril 0 kızıl
67 abanoz 0 budaksız
Ayrıca mantar başında bekliyordum 312 mantar 0 gano 5 sinek mantarı . Bıktım artık bosver dedim savaşırken çektim gano
TILSIM
KUŞADASI
Ozaxien
Cappadocia
ADAKAÇKINI
xCaraMiOx
ÇAKILTAŞI
xICaraMiOIx (SAKIZADASI)
RATATOUILLE
EMİNÖNÜ
Rocnqpungg
since 2008.
Bunun bir oyun olduğu sevgi ve barış içinde oynandığında daha çok zevkli olacağını unutmamanız dileklerimle.
KUŞADASI
Ozaxien
Cappadocia
ADAKAÇKINI
xCaraMiOx
ÇAKILTAŞI
xICaraMiOIx (SAKIZADASI)
RATATOUILLE
EMİNÖNÜ
Rocnqpungg
since 2008.
Bunun bir oyun olduğu sevgi ve barış içinde oynandığında daha çok zevkli olacağını unutmamanız dileklerimle.