Getto insan oL !
Getto insan oL !
getto özelden ana bacı sövüyor bayram bayram lütfen şu dengesizle ilgilenin HIRSIZ GETTO
' .♥TÜRKİYEM> ЯeLaxxeefendyy > Hanedanxultio ♥. '
★ Bir ülke istiyorum adı '' DÜNYA'' Bir tek ırk istiyorum adı ''İNSAN'' Bir tek kaynak istiyorum adı ''SEVGİ'' Ve bir tek slogan istiyorum adı '' YAŞASIN HALKLARIN KARDEŞLİĞİ '' FERHAT
★ Bir ülke istiyorum adı '' DÜNYA'' Bir tek ırk istiyorum adı ''İNSAN'' Bir tek kaynak istiyorum adı ''SEVGİ'' Ve bir tek slogan istiyorum adı '' YAŞASIN HALKLARIN KARDEŞLİĞİ '' FERHAT
Re: Getto insan oL !
Sövdüğüme ait fotoğraf koyarmsın ben koydum yönetici engelledi yine koyuyorum adamsan sende koy iftira atma !..
Yönetici Artık Ver Şu Adama Cezayı !..
[Uygunsuz içerik silindi.]
NOT: Forum Özel Mesajlarını rapor ederek bizlere bildirebilirsiniz. Forumda küfür içerikli resim paylaşılması yasaktır.
[GM]Kindar
[Uygunsuz içerik silindi.]
NOT: Forum Özel Mesajlarını rapor ederek bizlere bildirebilirsiniz. Forumda küfür içerikli resim paylaşılması yasaktır.
[GM]Kindar
Getto Diye Çarım Yoktur !..
Getto Sadece Forum İsmimdir !..
Gizlenmiş İçerikGöster
GizLi İçeRik DiYoZ Ne ßaKıYoN? GizLiDeN AnLaMıYoN Mu SeN ?

Getto yazdı:Sövdüğüme ait fotoğraf koyarmsın ben koydum yönetici engelledi yine koyuyorum adamsan sende koy iftira atma !..
Uygunsuz içerik silindi.
YÖNETİM ŞU HIRSIZI VE POSTÇUYU YASAKLAYIN ARTIK
' .♥TÜRKİYEM> ЯeLaxxeefendyy > Hanedanxultio ♥. '
Şimdide hırsız olduk.Olun insan ol lan insan.
Postçu diyorsun kimin postçu olduğunun katını gösteriyim mi?Ayn yazıları 2 kere yazan ben değilim !..
Postçu diyorsun kimin postçu olduğunun katını gösteriyim mi?Ayn yazıları 2 kere yazan ben değilim !..
Getto Diye Çarım Yoktur !..
Gizlenmiş İçerikGöster
GizLi İçeRik DiYoZ Ne ßaKıYoN? GizLiDeN AnLaMıYoN Mu SeN ?