Öğrenmeden Gitmem =)

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Vandervaart
Kadim Hidra Avcısı
Kadim Hidra Avcısı
Sunucu: Meran

Öğrenmeden Gitmem =)

Mesaj gönderen Vandervaart »

Arkadaşlar öncelikle hepinizi Mübarek Kurban Bayramını Kutlarım.

Forum hesabı profilime bakarak bunu sormayı utanıorum ama size bişey sormak istiorum.

Bugünden itibaren oyunla ilişkimi tamamen kesiorum ama gitmeden önce bi şeyi öğrenmek istiorum.

Herhangi bir konuya yorum yaparken başka konudan nasıl alıntı yapılabilior..Bilen birisi yazarsa sevinirim.

Teşkler..İyi forumlar
Kullanıcı avatarı
Grandxtexas
Kobra Takipçisi
Kobra Takipçisi
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları

Re: Öğrenmeden Gitmem =)

Mesaj gönderen Grandxtexas »

alıntıyı yapacağın konuya cevap yazar gibi ordaki yazıyı alıntıla daha sonra onu kopyalayayıp yeni açacağın konuya yapıştır!
ResimResimResim
ResimResimResim
http://bit.ly/qM7njk
Kullanıcı avatarı
Kurmay
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Kurmay »

Grandxtexas yazdı:
ARASINA İSTEDİĞİNİ YAZ ONUN ALINITISI OLUR :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ''xxx'' üyelik ismidir değiştir orayı :D :D :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Nerull yazdı:Lütfen forumda edebli olunuz.Aksi takdirde kodummu oturttururum.
Oyun içi ikayetleriniz için www.nerullabaşbaşa.com :mrgreen: :lol: :lol:
Resim
Kullanıcı avatarı
Kurmay
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Kurmay »

Grandxtexas yazdı:
ARASINA İSTEDİĞİNİ YAZ ONUN ALINITISI OLUR :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ''xxx'' üyelik ismidir değiştir orayı :D :D :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Mevlüt Dinç yazdı:Lan Nerull ne içtin gene sen yeğen yawww.Kaybol lan bir dahada gözüme görünme.VE kesinlikle geceleri beni rahatsız etme.
:D :D
Emre Yücelen yazdı:''Ayağında kunduraaaaa,Ayağında kunduraaaaaa,Yar gelir duuuraaaa duraaaaa,yar gelir duuuraaaa duraaaaa ölürem ben öööööölüreeeem vayyy
Resim
Kullanıcı avatarı
snmz35
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen snmz35 »

Kurmay yazdı:
Grandxtexas yazdı:
Mevlüt Dinç yazdı:Lan Nerull ne içtin gene sen yeğen yawww.Kaybol lan bir dahada gözüme görünme.VE kesinlikle geceleri beni rahatsız etme.
Emre Yücelen yazdı:''Ayağında kunduraaaaa,Ayağında kunduraaaaaa,Yar gelir duuuraaaa duraaaaa,yar gelir duuuraaaa duraaaaa ölürem ben öööööölüreeeem vayyy
:D
Göster
Tahammül

Seviyoruz bu hayatı
Kullanıcı avatarı
Ucube
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Sunucu: Sancak
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Ucube »

snmz35 yazdı:
Kurmay yazdı:
Grandxtexas yazdı:
ARASINA İSTEDİĞİNİ YAZ ONUN ALINITISI OLUR :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ''xxx'' üyelik ismidir değiştir orayı :D :D :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
:D
Nerull bunları görünce çok kızacak :twisted: :twisted: :lol: Bizzat kendisinin konuya yorum yapmasını sayın developer dan rica ediyoruz :D
нα∂ι вιя σуυη σуηαуαℓıм ѕη вєηм gυяυяυмℓα σуηα вєη ѕєηιη нαуαтıηℓα..!

נσкєя
Kullanıcı avatarı
xXMELEKveSEYTANx
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Tılsım
Klan: Lodos

Mesaj gönderen xXMELEKveSEYTANx »

Vandervaart yazdı:Arkadaşlar öncelikle hepinizi Mübarek Kurban Bayramını Kutlarım.

Forum hesabı profilime bakarak bunu sormayı utanıorum ama size bişey sormak istiorum.

Bugünden itibaren oyunla ilişkimi tamamen kesiorum ama gitmeden önce bi şeyi öğrenmek istiorum.

Herhangi bir konuya yorum yaparken başka konudan nasıl alıntı yapılabilior..Bilen birisi yazarsa sevinirim.

Teşkler..İyi forumlar
Resim
Resim
Resim
ResimResim
ResimResim

“Genel Etkileşim” sayfasına dön