Arkdaslar ...
Arkdaslar ...
Arkadaslar Fbsadist Adlı Saygısız Kullanıcı Klanda olup kesildiği İçin bölgeden sacma sapan cümleler yazıor. 1. olarak kesilmek istemiorsan herhangi bir klana girmiceksin. 2. olarak adam gibi söyleden konuscaksın plus die yok sırf ezmek için bölgeye tasımanın anlamı yok. 3. olarak bölgeden gereksiz yere iftira atmanın hiç anlamı yok. bu durumunda saygısızlıktan baska bir anlamıda yok! Böle Saygısız kullanıcıları oyunda barındırmayalım
gladioxbaris MaXPayNe LetMeKisSYou IIfReqaNsII Comando NeGaTiVe
- XXXBARISBEYXXX
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Arkdaslar ...
Benim bu kuLLanıcı iLe aLakam yoktur Tek ÇaRım vardır Suan oda Barısbey..
Rayına koydum hayatımın tek vagonlu trenini, gitme gelme aleminde tek ve son seferdeyim....
Barısbey / Barısstyle
~~İsTanbuL KıyameT vaKtİ~~
κυκlმეı.
Barısbey / Barısstyle
~~İsTanbuL KıyameT vaKtİ~~
κυκlმეı.
Senden Önce Vardım. Asıl Benim Senle alakam yk.
Hadi Lan ordan ben karizma alırken dalıon sonra kaln savaşı dion ezo lan sen evinde oyuncaklaı oynarken ben bu oyunda 4. carımı kasıomdum haddini bilde koonus bi daki sefere seni affetmem haberin olsun :mrgreen: ezme evledı :twisted: :evil:
Kimin Oyuncaklarla oynadığı belli yaşın büüyük oLabilir Ama Zeka Yasın Oyuncakla Oynayan bi çocuğunkiyle aynı.!
- mahmutxsolmaz
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
Bu tür konu acıLmasının bi anLamı yoktur canIm kardesiM Bana 'Seni oyundan siLdiricem' diYen arkadası Hem büyücü sınıfıNdaki karaKteriNde hemDe savascı sınıfındakİ karakterİni bin bir hiLebaZLığına RağMen yenMemden ötürü kLandan ve böLgeden asıLsIz iddaLarda iftaraLarda buLundu..SeS cıKarMadıM..
Ve geL geLeLim soNuc ?
Hiç biRşey..keNdi yaPtığı ayıbıYLa kALdı ben HaLen oyUndaYım beNim yaNımda oLanLarda HaLeN YaNıMdA...aNLıyaCağIn KeS ve geC uzaTMaya geReK YoK.
SayGıLaRıMLa..HerakLıyus..@
Ve geL geLeLim soNuc ?
Hiç biRşey..keNdi yaPtığı ayıbıYLa kALdı ben HaLen oyUndaYım beNim yaNımda oLanLarda HaLeN YaNıMdA...aNLıyaCağIn KeS ve geC uzaTMaya geReK YoK.
SayGıLaRıMLa..HerakLıyus..@
!! Adı Aşk Bu Eziyetin !!