muhafızlar tam dipte olduğu için emin ol kilit kalkar kalkmaz zihinlemek çok çok çok çok çok çok çok çok çok ..... zorxXMELEKveSEYTANx yazdı:İsmeti kesmek için 7 muhafız kesmek yeterlidir veya 14 büyücü gidip ilk önce 7 büyücü muhafızları kilitleyip ve sonrasındada kilitler açılınca diğer 7 büyücü muhafızları kitleyecekler ve ismet zaten 2 zihinde ölür..
Kolaysa eğer güçlüyüz diyorsanız arzlar buyrun meydan sizin bir kereliğine mahsus gidip handanı kesmeyi deneyin o ismeti kestiğiniz grupla !! Farkı ozaman anlarsınız..
Handan Hanım'ın Meselesi . . .
- badxkralice
- İskele Babası
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Handan Hanım'ın Meselesi . . .
- xXMELEKveSEYTANx
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Lodos
Ozaman kesersiniz ? ve 2 dakika boyunca rahat rahat ismete dalarsınızbadxkralice yazdı:muhafızlar tam dipte olduğu için emin ol kilit kalkar kalkmaz zihinlemek çok çok çok çok çok çok çok çok çok ..... zorxXMELEKveSEYTANx yazdı:İsmeti kesmek için 7 muhafız kesmek yeterlidir veya 14 büyücü gidip ilk önce 7 büyücü muhafızları kilitleyip ve sonrasındada kilitler açılınca diğer 7 büyücü muhafızları kitleyecekler ve ismet zaten 2 zihinde ölür..
Kolaysa eğer güçlüyüz diyorsanız arzlar buyrun meydan sizin bir kereliğine mahsus gidip handanı kesmeyi deneyin o ismeti kestiğiniz grupla !! Farkı ozaman anlarsınız..

- badxkralice
- İskele Babası
şöyle diyeyim. o zaman dar bir alanda 1 ya da 2 büyücünün tek bir muhafızı kesmesi neredeyse imkansızdırxXMELEKveSEYTANx yazdı:Ozaman kesersiniz ? ve 2 dakika boyunca rahat rahat ismete dalarsınızbadxkralice yazdı:muhafızlar tam dipte olduğu için emin ol kilit kalkar kalkmaz zihinlemek çok çok çok çok çok çok çok çok çok ..... zorxXMELEKveSEYTANx yazdı:İsmeti kesmek için 7 muhafız kesmek yeterlidir veya 14 büyücü gidip ilk önce 7 büyücü muhafızları kilitleyip ve sonrasındada kilitler açılınca diğer 7 büyücü muhafızları kitleyecekler ve ismet zaten 2 zihinde ölür..
Kolaysa eğer güçlüyüz diyorsanız arzlar buyrun meydan sizin bir kereliğine mahsus gidip handanı kesmeyi deneyin o ismeti kestiğiniz grupla !! Farkı ozaman anlarsınız..![]()
- xXMELEKveSEYTANx
- Sahaf Yardımcısı
Herşeye bi cevabım vardırbadxkralice yazdı:şöyle diyeyim. o zaman dar bir alanda 1 ya da 2 büyücünün tek bir muhafızı kesmesi neredeyse imkansızdırxXMELEKveSEYTANx yazdı:Ozaman kesersiniz ? ve 2 dakika boyunca rahat rahat ismete dalarsınızbadxkralice yazdı:muhafızlar tam dipte olduğu için emin ol kilit kalkar kalkmaz zihinlemek çok çok çok çok çok çok çok çok çok ..... zorxXMELEKveSEYTANx yazdı:İsmeti kesmek için 7 muhafız kesmek yeterlidir veya 14 büyücü gidip ilk önce 7 büyücü muhafızları kilitleyip ve sonrasındada kilitler açılınca diğer 7 büyücü muhafızları kitleyecekler ve ismet zaten 2 zihinde ölür..
Kolaysa eğer güçlüyüz diyorsanız arzlar buyrun meydan sizin bir kereliğine mahsus gidip handanı kesmeyi deneyin o ismeti kestiğiniz grupla !! Farkı ozaman anlarsınız..![]()

- badxkralice
- İskele Babası
o sırada da kale boş olacakxXMELEKveSEYTANx yazdı:Herşeye bi cevabım vardırbadxkralice yazdı:şöyle diyeyim. o zaman dar bir alanda 1 ya da 2 büyücünün tek bir muhafızı kesmesi neredeyse imkansızdırxXMELEKveSEYTANx yazdı:Ozaman kesersiniz ? ve 2 dakika boyunca rahat rahat ismete dalarsınızbadxkralice yazdı:muhafızlar tam dipte olduğu için emin ol kilit kalkar kalkmaz zihinlemek çok çok çok çok çok çok çok çok çok ..... zorxXMELEKveSEYTANx yazdı:İsmeti kesmek için 7 muhafız kesmek yeterlidir veya 14 büyücü gidip ilk önce 7 büyücü muhafızları kilitleyip ve sonrasındada kilitler açılınca diğer 7 büyücü muhafızları kitleyecekler ve ismet zaten 2 zihinde ölür..
. 1 grupta (6 kişilik) 2 savaşçı 2 büyücü 2 şifacı olur veya 1 savaşçı 3 büyücü 2 şifacı olur ve Savaşçılar grubundaki büyücülere hedef saptırma atar ve savaşçılara yönelen muhafızları büyücüler direk indirir
savaşçılardan biride durdurma atıp zihin tutarsa vay keyfime deymeyin
- xXMELEKveSEYTANx
- Sahaf Yardımcısı
Paldır küldür dalmıcanız zati tek tek kesceniz
arkadan doğanlarıda tek tek zihinliceniz ve onlar belli aralıklarla zihinleri açılcağı için o sürede tek tek kesceniz 

- badxkralice
- İskele Babası
ya zihinleme işe yaramaz diyorum.xXMELEKveSEYTANx yazdı:Paldır küldür dalmıcanız zati tek tek kescenizarkadan doğanlarıda tek tek zihinliceniz ve onlar belli aralıklarla zihinleri açılcağı için o sürede tek tek kesceniz
bende aşıgım sana diorm xDbadxkralice yazdı:ya zihinleme işe yaramaz diyorum.xXMELEKveSEYTANx yazdı:Paldır küldür dalmıcanız zati tek tek kescenizarkadan doğanlarıda tek tek zihinliceniz ve onlar belli aralıklarla zihinleri açılcağı için o sürede tek tek kesceniz
' .♥TÜRKİYEM> ЯeLaxxeefendyy > Hanedanxultio ♥. '
★ Bir ülke istiyorum adı '' DÜNYA'' Bir tek ırk istiyorum adı ''İNSAN'' Bir tek kaynak istiyorum adı ''SEVGİ'' Ve bir tek slogan istiyorum adı '' YAŞASIN HALKLARIN KARDEŞLİĞİ '' FERHAT
★ Bir ülke istiyorum adı '' DÜNYA'' Bir tek ırk istiyorum adı ''İNSAN'' Bir tek kaynak istiyorum adı ''SEVGİ'' Ve bir tek slogan istiyorum adı '' YAŞASIN HALKLARIN KARDEŞLİĞİ '' FERHAT
- xXMELEKveSEYTANx
- Sahaf Yardımcısı
ozaman dediğimi tekrarlıyorum büyü hasarı yüksek olan büyücüler ile içeri girceniz yavaş teker teker keserek
savaşçılar hedef saptırma atcak o sırada büyücülere

- badxkralice
- İskele Babası
lodoslar hedef saptırmadan etkilenmiyorxXMELEKveSEYTANx yazdı:ozaman dediğimi tekrarlıyorum büyü hasarı yüksek olan büyücüler ile içeri girceniz yavaş teker teker kesereksavaşçılar hedef saptırma atcak o sırada büyücülere