RoA iLe yapdığımız ER meydanı etkinLiğini bu sefeR CİHANI HÜKÜMRAN Loncası iLe geRçekLeştiRdik ve sonucundada 2*0 Lık skoR iLe TLOO Loncası GaLip geLdi . Savaş kıRan kıRana geçti özeLLikLe 2. Savaş ResimLeRdede göReceksiniz zaten son savaşı 1 ,2 sayıLık biR skoRLa üstün geLdik . Geçen sefeR ki ER meydanı gibi koLay oLmadığını söyLemek geRekiR :lol:
EğLendik , stRes attık güzeL biR etkinLik oLdu . KıRıcı oLayLaR asLa yaşanmadı gayet saygıLı biR biçimde SavaşıLdı ve sonRasıda öyLe oLdu , bu yüzden CİHANI HÜKÜMRAN Loncasına çok teşekküR edeRiz .
Emeği Geçen heRkese TEŞEKKÜRLERİMİZİ SUNUYORUZ .
Ve etkinLikten Bazı kaReLeR ,
topLu Resim ;
ER MEYDANINDAN KARELER ;
Ve En önemLi göRüntü anLayana , DostLuğumuz Baki kaLsın .
Herkezin ellerine saglık Cok güzel bir emdi 1. emde şifamız yoktu 2. emde ise 1 sayı farkla kaybettik olsun yani Cok güzel emdi tebrik ederiz böyle Her zamanda karşımda böyle bir rakip olmasını isteriz Biz kİmseden korkmayız oraya cıkıp savaşacak varmı RoA ve Cihan I hükümran Loncası DIŞINDAKİ LONCALAR buyrun bekliorum Bize laf etmeyi bırakmanızı istiorum özellikle
Eet Cok Guzel Bi Em idi Her İki Tarafta Cok iyidi Eglenceli gectii Cihanıhukumran Loncasına Tsk lermi Sunuyorm Boyle Güzel bi etknLgi Gerceklestrdgmz için
Maqnum : iLk emde güzeL gidiyoRdu taki şifacı düşene kadar.
ama 2.emde yokTum güzeL geçtiğiNe inanıYoRum BnCe Ne tLoo Ne HükümRan kazanDı...KarDeşLik ve Saygı KazaNDı Bazı LonCaLar gibi DeYiLLER en AzıNDan...
Her iki loncayı da tebrik ederim . Yalnız bu tür güzel etkinliklerin sonunda neden iğneleyici laflar olur hiç anlamış deilim , bu güzelliği bozuyor diye düşünüyorum .. Ama ben de söylemeden edemicem Ali'm paranın resmini koymamışsın canım unuttun mu yoksa :twisted: :twisted:
''Dünya herkese yetecek büyüklükte...
Onun için, başkasının yerini kapmaktansa çalışarak gerçek yerinizi bulun.''