1.Günde En Az 1-2 Saat Online Olunacak Özel Durumlar Dışında.
2.Lonca Üyeleri Diğer Oyuncularla Küfürlü , Argo Hakaret İçeren Kelimeler Kullanmayacaklar.
3.Lonca Klanı Daima Lodos Olacaktır.
4.Lonca Üyeleri Fazla Olan İtem Ve Materyal Ve Parasını Lonca Kasasına Bırakıcak Bu Şekilde Eksiği Olan Lonca Arkadaşlarımızın Eksiklerini Lonca Kasası Gidermeye Çalışıcak.
5.Lonca Üyeleri İşleri Olmadığı Zamanlarda Diğer Lonca Arkadaşlarına Yardım Ederek Yada Materyal Toplayarak Lonca'yı Geliştirmek İçin Zaman Harcıycak.
6.Lonca Üyeleri İçin 40 lv'a Kadar Klana Girmek Zorunlu Değildir.
7.Lonca Üyeleri Lonca İçi Yapılan Etkinliklerde Eylenecek ve Ödüller kazanacaklar.
üyeler
1- )Matadorxbaşkan ( Lonca Başkanı)
2- )Matadorxkatil ( Lonca Forum Sözcüsü) ve ( Lonca üye Gözlemcisi )
3- )Matadorxlider ( Lonca Başkan Yardımcısı)
4- )Matadorxacımasız ( Üye )
5- )Matadorxnovalqin ( Üye )
6- )Matadorxjunon ( Üye )
7- )Matadorxbüyü ( Üye )
8- )Matadorxkabuss ( Üye )
9- )Matadorxdadas ( Üye )
10- )Matadorxcedray ( Üye )
11- )Matadorxölümsüz ( Üye )
12- )Matadorxsinem ( Üye )
13- )Matadorxkardeş ( Üye )
14- )Matadorxege ( Üye )
15- )Matadorxdjjjjjjj ( Üye )
Not: Matadorxazrail Calınmıstır... Lütfen Muhattap olmayınız Loncamızla bi alakası Yoktur Onun Yerine Matadorxacımazsız Diye yeni Bir car Acılmıştır... Bİlginize...
1.Günde En Az 1-2 Saat Online Olunacak Özel Durumlar Dışında.
2.Lonca Üyeleri Diğer Oyuncularla Küfürlü , Argo Hakaret İçeren Kelimeler Kullanmayacaklar.
3.Lonca Klanı Daima Lodos Olacaktır.
4.Lonca Üyeleri Fazla Olan İtem Ve Materyal Ve Parasını Lonca Kasasına Bırakıcak Bu Şekilde Eksiği Olan Lonca Arkadaşlarımızın Eksiklerini Lonca Kasası Gidermeye Çalışıcak.
5.Lonca Üyeleri İşleri Olmadığı Zamanlarda Diğer Lonca Arkadaşlarına Yardım Ederek Yada Materyal Toplayarak Lonca'yı Geliştirmek İçin Zaman Harcıycak.
6.Lonca Üyeleri İçin 40 lv'a Kadar Klana Girmek Zorunlu Değildir.
7.Lonca Üyeleri Lonca İçi Yapılan Etkinliklerde Eylenecek ve Ödüller kazanacaklar.
üyeler
1- )Matadorxbaşkan ( Lonca Başkanı)
2- )Matadorxkatil ( Lonca Forum Sözcüsü) ve ( Lonca üye Gözlemcisi )
3- )Matadorxlider ( Lonca Başkan Yardımcısı)
4- )Matadorxmaster ( Lonca Savaş Komutanı )
5- )Matadorxacımasız ( Üye )
6- )Matadorxjunon ( Üye )
7- )Matadorxbüyü ( Üye )
8- )Matadorxkabuss ( Üye )
9- )Matadorxdadas ( Üye )
10- )Matadorxparadox ( Üye )
11- )Matadorxölümsüz ( Üye )
12- )Matadorxsinem ( Üye )
13- )Matadorxkardeş ( Üye )
14- )Matadorxege ( Üye )
Not: Matadorxazrail Calınmıstır... Lütfen Muhattap olmayınız Loncamızla bi alakası Yoktur Onun Yerine Matadorxacımazsız Diye yeni Bir car Acılmıştır... Bİlginize...
S.a Matadorxbaskan eyer bana zırhımı getirmezsen yada paramı sen bi kelime kullanmıştın fazlasını sana sayacam ona göre bide kalkıp lonca açmışsın ayıp yaptığın Yöneteciye şikayet ettim bekliyelim dedi vermezsen carını yasak koyacak ona göre