★ Bir ülke istiyorum adı '' DÜNYA'' Bir tek ırk istiyorum adı ''İNSAN'' Bir tek kaynak istiyorum adı ''SEVGİ'' Ve bir tek slogan istiyorum adı '' YAŞASIN HALKLARIN KARDEŞLİĞİ ''FERHAT
Choosensxpunish yazdı:Krdsm ne diorsn sen su yazını düzgün yaz .. Ben onun hırsız oldugu üzerine yemin ettim .. Oqe .. Simdi bunu koydunda nolduu .. Ne deisti .. ??
Choosensxanatoli*Choosensxpunish*Anatoliaaa
hırkız kim ?
' .♥TÜRKİYEM> ЯeLaxxeefendyy > Hanedanxultio ♥. '
★ Bir ülke istiyorum adı '' DÜNYA'' Bir tek ırk istiyorum adı ''İNSAN'' Bir tek kaynak istiyorum adı ''SEVGİ'' Ve bir tek slogan istiyorum adı '' YAŞASIN HALKLARIN KARDEŞLİĞİ ''FERHAT
Choosensxpunish yazdı:BunLarın 2 side hırsız ama sorunları ne anlamadım açıkçası ..
Choosensxanatoli*Chosoensxpunisher*Anatoliaaa
tcmagrady ile esperanza mı hırkız ?
TC NİN HADSSS VE UMUTUNCUYLA ALAKASI YOKTUR BUYRUN FOTOĞRAFLAR ... EĞER KANIT VARSA ATMAYAN ADAM DEĞİLDİR .. BİZİM HİÇ BİR İTEME İHTİYACIMIZ YOK HERKES RAHATINI KOVALASIN .. 1 LWL ÇAR AÇIP YADA HESAP AÇIP BEN TCMAGRADY DİYİP İNSAN KEKLEMEYİN İLK OKUL COCUKLARI ŞİMDİ EKMEĞİNİZİ KOVALAYIN
TC NİN HADSSS VE UMUTUNCUYLA ALAKASI YOKTUR BUYRUN FOTOĞRAFLAR ... EĞER KANIT VARSA ATMAYAN ADAM DEĞİLDİR .. BİZİM HİÇ BİR İTEME İHTİYACIMIZ YOK HERKES RAHATINI KOVALASIN .. 1 LWL ÇAR AÇIP YADA HESAP AÇIP BEN TCMAGRADY DİYİP İNSAN KEKLEMEYİN İLK OKUL COCUKLARI ŞİMDİ EKMEĞİNİZİ KOVALAYIN
fotolar herşeyi apaçık gösteriyor hadsss kim ortada ağlama şimdi gözlügü çalan megaxrealist ŞİMDİ AĞLAMA OBEZ SENİ Bİ SEVER