Ben Kıyametin Kızıyım

İKV için yazdığınız hikayeler, şiirler veya kurgusal eserleriniz
Hunxshrewish
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Ben Kıyametin Kızıyım

Mesaj gönderen Hunxshrewish »

Benim Hikayem Fan art 'a Nasıl Katılabilirim ?

Ben Kıyametin Kızıyım
Koskocaman Bir Şehir Ve Ben Bir Başıma , Bakınıyorum Sersemce Etrafıma ,Dört Duvar İçerisinde iki kişiyiz Sadece ve Benim ne büyük bir yaradılış olacağımın öyküsü Başlıyor Daha Ne yapacağımı anlamadan çaresizken ben .Vücudum Güç Kaybediyor Etrafım Tanımlayamadığım Fareye Benzer Yaratıklarla Kaplanıyor … Bir Kör Adam Bana Sesleniyor Teşkilat’a Katıl Diye Gönderiyor Beni O En Güçlü Savaşçı Jandarma Ali Yaradılışı Kusursuz Denecek Şekilde olan Bu Asker Koruyor Mısırı ,Mısır Halkını, Bu Halk Kaşıkçı Elması Uğruna Feda Etmiş Varlıklarını. Kıyametin orta yerindeyim zannederken :Aman Allah’ım O Da ne ? Diyerek kendi kendime İlerliyorum Zehirli ve hızlı o seri adımlarla Sarı Ama ufak akreplerin saldırılarından sıyrılmaya çalışırken bir adam rastlıyor ‘Burası Eminönü’ne Benzemez Dikkatli Ol’ diyor bana..Ben Daha Neden Dediğini Anlamadan o Eminönü’n Baş belası yaratıkların Cinlerin Saldırısına uğrayarak Can veriyorum Bu uçsuz bucaksız yerde Dirildiğim Yerde Beni Koş Eden Olay Ben Daha yeni Cinlerden Kurtulmuşken Cinler Sardı etrafımı ‘Yine Mi’ Dedim Kendi Kendime Ardından Bana Arkadaşça Yaklaştılar Uzun Boylu Saçsız Bir Vahşi Ürkek Olsada yanaştım Ona O Benden Hoşlanmışçasına Armağan Veriyordu Bu Armağan Onun Uğurlu Sandığı Fakat Bilmediği O Felaketin Anası Olan ‘Meteorit’.
Ardından Alıştığım Cinlerden Sonra Daha Elektriğin Keşfini Yapamamış Ben Elektrik’in tadına vardım … Ne yazık ki Anlamamla ölmem arasında pek fazla zaman geçmedi .
Buralar sıkmıştı Beni Yeni Yerler Keşfetmeye Çalışırken Asitlerin içinde Yanan Vücudumu hissettim Yanan Vücudum yerini Kanamaya Bırakmıştı O Lanet yerde Asit , Yakıcı , Zehirli Günlerden Sonra Keşfettim Güçlerini Alfa İdi adı En Büyük Anlamındaki Bu yaratık Yönetiyordu O Mağarayı Etrafı Koruyucularıyla Çevrili Bu Yaratık Pek Hoşlanmasada Görünmekten Kaçamadı Ellerimden .. Mutlu Sondu Benimkisi yenmiştim Onu Ardından Keşfime Başladım…
O Çürümüş Demir Kokusunu Aldım Takip Ettim Koştukça Koştum Adım Adım Ölüme Gitmişim Habersiz Ama Kendi Ellerimle Yolda Sivri Dilli Öldürücek Derecede Zehirli Yılanların Arasından Nasıl Sıyrıldığımı Anlamamıştım ki Yine o Baş Belası Cinleri Buldum Karşımda Artık Guçluydum onlara Karsı Direnebiliyordum Fakat Solucan ‘ın Attığı O Gizemli büyü Kadim’in Estirdiği Soğuk Alev Beni Mahvetmişti İflis İse Artık Yoktu Artık aralarında …
En Sonunda Keşfettim Kendimi Ben Bir Büyücüyüm Ben Kıyametin Kızıyım =)

Fan art Yarışmasına nNasıl Katılabilirim ?
BBG Oynamıyoruz Burada
Kişisel Bilgilerimiz Ve Mesajlarımız Bizden İzinsiz Okunmasın
Kullanıcı avatarı
TWTY
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Re: Ben Kıyametin Kızıyım

Mesaj gönderen TWTY »

Gerekli açıklama genel etkileşim bölümünde yer almaktadır. Katılacak tüm yarışmacılara şimdiden başarılar dilerim.

viewtopic.php?f=46&t=42806

TWTY

İKV'den Haberdar Olun!
Resim Resim Resim Resim

Hala İKV Özel sürüm DVD niz yok mu ?

D&R'dan satın almak için | kutu.istanbuloyun.com | Net Cafe Satış Noktaları | Satış Noktaları

“Yazım” sayfasına dön