Kızılbey ÖYLE YORUM ATIYORSUNDA BİR DE CEVAP VERELİM YAZINA!

Meran sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
Ferhatbey
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları

Kızılbey ÖYLE YORUM ATIYORSUNDA BİR DE CEVAP VERELİM YAZINA!

Mesaj gönderen Ferhatbey »

İYİ GÜZEL YAZMIŞSINDA BİR DE YAZINA CEVAP VERELİM DİMİ NEDEN KİLİTİ VURUYORSUN *?

Dünyadaki insanlar, ikiye ayrılırlar; Ferhatbey ve diğerleri...

Forum üzerinde ve oyun içerisinde sergilediğiniz tavra bakılırsa; Sizin içinde bulunduğunuz ve insanlarla paylaştığınız ortama, yaşama bakışınız, bu. Forum üzerinde sarfettiğiniz yetmiş kusur iletinin, en az yüzde yetmişi kusurlu. Ve bu kusurlu iletileriniz, hakkınızda tam da dediğim durumu düşündürüyor. Durum böyle olunca Sizin çifte standart olduğunu düşünmeniz, gayet doğal.

Gerçekten çifte standart hakkında birşeyler söylemek gerekirse; bu kadar kusurlu olmanıza... Forumda yasaklanan hesablarınıza alternatif hesab açmanıza rağmen halen burada yazabiliyor olmanız, hakikaten çifte standart. Forumun genel düzenine sürekli muhalif iletilerle, aslında Sizinle alakası olmayan konulara saldırmanıza... Forum kurallarını bu konuda da olmak üzere sürekli ihlal ediyor olmanıza rağmen halen burada olmanız hakikaten çifte standart.

"Yetkili" diyerek beklediğiniz cevabı veremediğim için üzgünüm. Zira forum, şikayetlerin ve destek bildirimlerinin yapılabildiği, kabul edildiği bir alan değil. Cevabınızı geçte olsa alabileceğiniz merci;
http://www.istanbuloyun.com/support.aspx adresidir.

Konu ilgili forum kuralları ve inisiyatif dahilinde kapatılacaktır!...
Şahsınıza ait tüm iletiler kontrol edilecek ve gerekli olanlar silinecektir!...
Aksi tutumunuzun devamı halinde forum hesabınıza erişiminiz engellenecektir!...

1. İLETİLERİMİ SABAHA KADAR KONTROL ET GEREKLİ OLANLARI SİL ? OK ;)
2. 4 DEFA BAN YİYEN BİR İNSAN 4 ÜDE SINIRSIZ OLMASINA RAĞMEN AÇILIYORSA BU ÇİFTE STANDARTTIR İLLAH BENİM ÜZERİMDEN YORUM ATMANA GEREK YOK ;)
3. MUHALİF OLURUM İKTİDAR OLURUM BUNDAN SANANE ? İLGİLENDİRİR Mİ SANANE YANİ SEN İŞİNE BAK KÜFÜR VARSA YASAKLAT VEYA TARTIŞMA VARSA KAPAT OK İŞİNE BAK YANİ ;)
4. Bİ YORUM ATTIĞINDA BEKLEDE KARŞINDAKİDE CEVAP VERSİN ;)
5. SENİ TANIYORUM TEŞKİLAT YAZIYO AMA KIZILBEY NİCKİ EMİNÖNÜÜNDE VARDI GALİBA
6. YETKİLİ BİRİ OLDUĞUNUZ İÇİN ŞU ' HAVANIZI YESİNLER ' BİRAZ DA DÜŞSÜN ;)
7. 4 DEFA BAN YEMİŞ BE İNSAFFF 5 GÜNDÜR SUPPORT.ASPX A MSJ ATIYORUZ ZATEN TEK BİR CEVAP GELMEDİ ;)
8. BİZDEDE 2 YE AYRILIR .. İNSANLAR VE KIZILBEY ;)
9. İYİ FORUMLAR ;)
' .♥TÜRKİYEM> ЯeLaxxeefendyy > Hanedanxultio ♥. '

Bir ülke istiyorum adı '' DÜNYA'' Bir tek ırk istiyorum adı ''İNSAN'' Bir tek kaynak istiyorum adı ''SEVGİ'' Ve bir tek slogan istiyorum adı '' YAŞASIN HALKLARIN KARDEŞLİĞİ '' FERHAT
Kullanıcı avatarı
KIZILBEY
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Teşkilat
Lonca: İlk ve Son

Re: Kızılbey ÖYLE YORUM ATIYORSUNDA BİR DE CEVAP VERELİM YAZINA!

Mesaj gönderen KIZILBEY »

Gayet açık bir cevab verdiğimi düşünüyorum.

Ama benim verdiğim cevabla Sizin aradığınız cevab maalesef ki aynı değil! Zira Sizde sorduklarınızın tamamının cevabını biliyorsunuz. İçinde bulunduğunuz durum icabı bu şekilde fevri olmanız da gayet normal. Sizi, yasaklayıp, konunuzu silmek yerine tekrar http://www.istanbuloyun.com/support.aspx adresine yönlendiriyorum. Ayrıca bu adrese yaptığınız bildirilere hemen cevab verileceğine dair herhangi bir garantinin tarafımızca verilmediğini de hatırlatmak isterim. Kendi iyiliğiniz ve oyunumuzdaki hesab sürekliliğiniz için sergilediğiniz tutumdan vazgeçmenizi, son kez öneririm.

http://www.facebook.com/istanbulkiyametvakti
Kullanıcı avatarı
Ferhatbey
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

KIZILBEY yazdı:Gayet açık bir cevab verdiğimi düşünüyorum.

Ama benim verdiğim cevabla Sizin aradığınız cevab maalesef ki aynı değil! Zira Sizde sorduklarınızın tamamının cevabını biliyorsunuz. İçinde bulunduğunuz durum icabı bu şekilde fevri olmanız da gayet normal. Sizi, yasaklayıp, konunuzu silmek yerine tekrar http://www.istanbuloyun.com/support.aspx adresine yönlendiriyorum. Ayrıca bu adrese yaptığınız bildirilere hemen cevab verileceğine dair herhangi bir garantinin tarafımızca verilmediğini de hatırlatmak isterim. Kendi iyiliğiniz ve oyunumuzdaki hesab sürekliliğiniz için sergilediğiniz tutumdan vazgeçmenizi, son kez öneririm.

iyi peki öle olsun 11 inde mesaj yolladım 5 qünde verilmeyen hiç bir cevap yoktu ama genede teşekkürLer ... !! heralde fevri oLcam adam 4 kez almş sınırsız benm ilk alışım adamın 4 üde açıldı benim 1 kez banlanan çarıma cevap bile yok nese teşekkrLer . . !

Bir ülke istiyorum adı '' DÜNYA'' Bir tek ırk istiyorum adı ''İNSAN'' Bir tek kaynak istiyorum adı ''SEVGİ'' Ve bir tek slogan istiyorum adı '' YAŞASIN HALKLARIN KARDEŞLİĞİ '' FERHAT
Kullanıcı avatarı
KIZILBEY
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Teşkilat
Lonca: İlk ve Son

Mesaj gönderen KIZILBEY »

Anlayışınız için teşekkür ederim.
Sorunun en kısa zamanda lehinize sonuçlanması...
Sabrınızı ve heyecanınızı kaybetmemeniz, dileğiyle.
http://www.facebook.com/istanbulkiyametvakti
Kullanıcı avatarı
bendensairolmaz
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen bendensairolmaz »

Kendi iyiliğiniz ve oyunumuzdaki hesab sürekliliğiniz için sergilediğiniz tutumdan vazgeçmenizi, son kez öneririm.

Resmen Tehdit ediyorsun ? Eğerki forum ile oyunu bir tutuyorsanuz , buradaki bir hareketin cezasını oyun içinde kesiyorsanız çok yazık.
Resim
Kullanıcı avatarı
SeRRuh
Sivri Ada Kaşifi
Sivri Ada Kaşifi
Sunucu: Eminönü
Lonca: Utopia
Discord: sahinmur4t

Mesaj gönderen SeRRuh »

bendensairolmaz yazdı: Kendi iyiliğiniz ve oyunumuzdaki hesab sürekliliğiniz için sergilediğiniz tutumdan vazgeçmenizi, son kez öneririm.

Resmen Tehdit ediyorsun ? Eğerki forum ile oyunu bir tutuyorsanuz , buradaki bir hareketin cezasını oyun içinde kesiyorsanız çok yazık.
Ben mi yanlış anladım yoksa,

KIZILBEY sadece Oyuna sık girdigi için uyardı mı ? ( Yağlı Müşteri Hesabı.)

Bence sen yanılıyorsun "bendensairolmaz".
Kullanıcı avatarı
Ferhatbey
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

KIZILBEY yazdı:Anlayışınız için teşekkür ederim.
Sorunun en kısa zamanda lehinize sonuçlanması...
Sabrınızı ve heyecanınızı kaybetmemeniz, dileğiyle.
nese KIZILBEY 5 GÜN OLDU HALA BENİM BLOKUMA YANIT GELMEDİ YA TEBRİKLER HEPİNİZE

KONUYU KİTLE ARTIK ;) ;)

Kullanıcı avatarı
Getto
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi

Mesaj gönderen Getto »

Ferhanbey yeter artık bıktık senden.Sürekli tartışma yapma peşindesin.Biraz insan ol !..
Getto Diye Çarım Yoktur !..
Getto Sadece Forum İsmimdir !..

Gizlenmiş İçerikGöster
GizLi İçeRik DiYoZ Ne ßaKıYoN? GizLiDeN AnLaMıYoN Mu SeN ? :D :D
Kullanıcı avatarı
Ferhatbey
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Getto yazdı:Ferhanbey yeter artık bıktık senden.Sürekli tartışma yapma peşindesin.Biraz insan ol !..
LAN BU COCUK KİM YA SEN KİMSİN LAN ÇIKSANA MERANDA KARŞIMA VELET ?

Kullanıcı avatarı
zeydan
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Klan: Lodos

Mesaj gönderen zeydan »

FERHAT SEN O CHARIN ŞİFRESİNİ BANA VER BLOKLU :D OLAN HANEDANIXULTIYU :D BEN AÇTIRRIM KANKA SEN VER ÖZELE :D
ResimResimResimResim
Kilitli

“Genel Sohbet” sayfasına dön