haha komedi bu kız :lol:mitmet yazdı:oku, bi de tükür kutuya. tekrar yükle. ama balgam felan da fışkırsın yoksa kabul olmazKurtlarxfearx yazdı:Üretim sıfırlanmıyor. 1 gün geçti olmuyor. Ne yapmam lazım?
Kutu Hakkında
Re: Kutu Hakkında
' .♥TÜRKİYEM> ЯeLaxxeefendyy > Hanedanxultio ♥. '
★ Bir ülke istiyorum adı '' DÜNYA'' Bir tek ırk istiyorum adı ''İNSAN'' Bir tek kaynak istiyorum adı ''SEVGİ'' Ve bir tek slogan istiyorum adı '' YAŞASIN HALKLARIN KARDEŞLİĞİ '' FERHAT
★ Bir ülke istiyorum adı '' DÜNYA'' Bir tek ırk istiyorum adı ''İNSAN'' Bir tek kaynak istiyorum adı ''SEVGİ'' Ve bir tek slogan istiyorum adı '' YAŞASIN HALKLARIN KARDEŞLİĞİ '' FERHAT
Diyelim ki sende 30 günlük plus var. Üstüne bir de 90 günlük kutu yükledin.Kurtlarxfearx yazdı:Üretim sıfırlanmıyor. 1 gün geçti olmuyor. Ne yapmam lazım?
Şu anda hesabında 30 günlük plus aktif kutu daha aktif değil. 30 Günün sonunda normal plus bitecek ve kutu ile yüklediğin plus devreye girecek. İşte 31. gün sıfırlayabilirsin.
Büyük ihtimalle böyledir. Eğer böyle değilse bir bilgim yok tam olarak. Sen yine de bir destek takımına danış.
Haziran 2007'den Beri...Hoşçakal Kuklacı
XXTİMURXX--XTİMURX-- Arzkesen--Firar
XXTİMURXX--XTİMURX-- Arzkesen--Firar
- badxkralice
- İskele Babası

- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
herkes böyle sanıyordu. gm geldi dedi ki "yükledikten tam 24 saat sonra kullanabilirsiniz"XTIMURX yazdı:Diyelim ki sende 30 günlük plus var. Üstüne bir de 90 günlük kutu yükledin.Kurtlarxfearx yazdı:Üretim sıfırlanmıyor. 1 gün geçti olmuyor. Ne yapmam lazım?
Şu anda hesabında 30 günlük plus aktif kutu daha aktif değil. 30 Günün sonunda normal plus bitecek ve kutu ile yüklediğin plus devreye girecek. İşte 31. gün sıfırlayabilirsin.
Büyük ihtimalle böyledir. Eğer böyle değilse bir bilgim yok tam olarak. Sen yine de bir destek takımına danış.
- Kurtlarxfearx
- Antrepo Bekçisi

- Sunucu: Tılsım
badxkralice yazdı:herkes böyle sanıyordu. gm geldi dedi ki "yükledikten tam 24 saat sonra kullanabilirsiniz"XTIMURX yazdı:Diyelim ki sende 30 günlük plus var. Üstüne bir de 90 günlük kutu yükledin.Kurtlarxfearx yazdı:Üretim sıfırlanmıyor. 1 gün geçti olmuyor. Ne yapmam lazım?
Evet işte sorun da bu kaç saattir olacak diye bekliyorum. Ayrıca destek takımına danıştım bakalım 3-4 güne cevap bekliyorum.
-
yusuferkam
- Sahaf Yardımcısı

- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
oku, bi de tükür kutuya. tekrar yükle. ama balgam felan da fışkırsın yoksa kabul olmaz

- badxkralice
- İskele Babası

- Sunucu: Teşkilat
hşş lafımı çalmayusuferkam yazdı:oku, bi de tükür kutuya. tekrar yükle. ama balgam felan da fışkırsın yoksa kabul olmaz
badxkralice yazdı:hşş lafımı çalmayusuferkam yazdı:oku, bi de tükür kutuya. tekrar yükle. ama balgam felan da fışkırsın yoksa kabul olmaz
YOK BEN TÜKÜRDÜM OLACAK ! ALİ AĞAOGLU :twisted:
' .♥TÜRKİYEM> ЯeLaxxeefendyy > Hanedanxultio ♥. '