1. Ben char çalacak olsam arkadaşlarım bana güvenip charlarını emanet etmezdi ve şuanda dostlarımdan biri charımın şifresini istese düşünmeden veririm (Casquero , Kurtlarxejder , Kurtlarxsarıyer , Kurtreiis , Ottomancavalry , Fantom , Nasihat ve diğerleri )
&&Raptors Loncası&&
Re: &&Raptors Loncası&&
Palavralara bak 
1. Ben char çalacak olsam arkadaşlarım bana güvenip charlarını emanet etmezdi ve şuanda dostlarımdan biri charımın şifresini istese düşünmeden veririm (Casquero , Kurtlarxejder , Kurtlarxsarıyer , Kurtreiis , Ottomancavalry , Fantom , Nasihat ve diğerleri )

- xtengiz
- Kobra Takipçisi
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Börteçine
İlker artık forumda dolaşmassın okadar emek harcamıştın postlara tühhhh uuçtu gitti hepsi :lol: :lol: :lol: geçmiş ola :lol: :lol: :lol:
- eagleee
- FareAdam Düşmanı
loncanızı kutlar arkanızdan şutlarım hayırsız olur beter olur inş :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

- Mertkinqx
- Çınaraltı Müdavimi
eagleee yazdı:loncanızı kutlar arkanızdan şutlarım hayırsız olur beter olur inş :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
KEMALİZM
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
[*]Kalsada Son Nefesim Yaşasın KEMALİZM[/color]
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
[*]Kalsada Son Nefesim Yaşasın KEMALİZM[/color]
Şutlayabilirsin ama tılsımda benim kadar çok tanıdıgın yok işte istesem sana oyunu dahi bıraktırırım eskilerden çogu kişi gitti ah bi olsalarda sana dünyanın kaç bucak oldugunu ögretirdimeagleee yazdı:loncanızı kutlar arkanızdan şutlarım hayırsız olur beter olur inş :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
WelderMOODY
ILKERR

ILKERR

ilkercim
Bıraktır Lan oyunu bana bıraktırmassan namertsin tamam mı
senin İlker olmadığını sadece onn ismini kullanan bir özenti olduğunu biliyoruz
bıraktırsana sen bana oyunu
Bıraktırabilir misin
Bıraktır Lan oyunu bana bıraktırmassan namertsin tamam mı
senin İlker olmadığını sadece onn ismini kullanan bir özenti olduğunu biliyoruz
bıraktırsana sen bana oyunu
Bıraktırabilir misin

- ustax66
- Sığınak Fedaisi
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Raiders Of Anatolia
RAPTORS LONCASINDAKİ BÜTÜN KARDEŞLERİMİN KURBAN BAYRAMI MUBAREK OLSUN. HAYIRLARA VESİLE OLSUN...

[right]Arif YAMAN[/right]
- eagleee
- FareAdam Düşmanı
haha beni kimse tanımıomus tılsımda istese oyunu bıraktırırmıs ne diyim haahahahafaysbok yazdı:Şutlayabilirsin ama tılsımda benim kadar çok tanıdıgın yok işte istesem sana oyunu dahi bıraktırırım eskilerden çogu kişi gitti ah bi olsalarda sana dünyanın kaç bucak oldugunu ögretirdimeagleee yazdı:loncanızı kutlar arkanızdan şutlarım hayırsız olur beter olur inş :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

- izhar
- İstihbarat Üyesi
- Lonca: Friends Of Heaven
faysbok yazdı:Şutlayabilirsin ama tılsımda benim kadar çok tanıdıgın yok işte istesem sana oyunu dahi bıraktırırım eskilerden çogu kişi gitti ah bi olsalarda sana dünyanın kaç bucak oldugunu ögretirdimeagleee yazdı:loncanızı kutlar arkanızdan şutlarım hayırsız olur beter olur inş :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
la zıbıdı sen kımsın benım adamıma oyun bıraktırıyon
dunku çocuk senı formdan başka bılenmı war
oyunda daaha motor bıle kesmışlığın yok ezık
kanunixxbaşkan