xDarkiMMortaLx yazdı:Ramiz Dayı yazdı:Asıl Mesele Dışarıda Durmak Değildir yeğen; Asıl Mesele İçeride Tutmaktır!...
EZEL
Handan Hanım'ın Meselesi . . .
Re: Handan Hanım'ın Meselesi . . .
- badxkralice
- İskele Babası
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
mesela kesmek değil onları toplamakMykonS yazdı:oyunu bilen ve üstü sağlam olan 25 tecrübeli kişi ile handanı keserim![]()
- xKonsantrasyoNx
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Tılsım
badxkralice yazdı:mesela kesmek değil onları toplamakMykonS yazdı:oyunu bilen ve üstü sağlam olan 25 tecrübeli kişi ile handanı keserim![]()
teki yanlış bi hareket yapsa lagdan dolayı kesim hüsran olur.
pencere modunda oynayacaklar lag olmayacak

- badxkralice
- İskele Babası
bilgisayar ii değilse 3x3 piksel bile oynasalar lag yaparxKonsantrasyoNx yazdı:badxkralice yazdı:mesela kesmek değil onları toplamakMykonS yazdı:oyunu bilen ve üstü sağlam olan 25 tecrübeli kişi ile handanı keserim![]()
pencere modunda oynayacaklar lag olmayacak![]()
handan hanım kim kie o mesele olcak :mrgreen: :geek:badxkralice yazdı:bilgisayar ii değilse 3x3 piksel bile oynasalar lag yaparxKonsantrasyoNx yazdı:badxkralice yazdı:mesela kesmek değil onları toplamakMykonS yazdı:oyunu bilen ve üstü sağlam olan 25 tecrübeli kişi ile handanı keserim![]()
![]()
' .♥TÜRKİYEM> ЯeLaxxeefendyy > Hanedanxultio ♥. '
★ Bir ülke istiyorum adı '' DÜNYA'' Bir tek ırk istiyorum adı ''İNSAN'' Bir tek kaynak istiyorum adı ''SEVGİ'' Ve bir tek slogan istiyorum adı '' YAŞASIN HALKLARIN KARDEŞLİĞİ '' FERHAT
★ Bir ülke istiyorum adı '' DÜNYA'' Bir tek ırk istiyorum adı ''İNSAN'' Bir tek kaynak istiyorum adı ''SEVGİ'' Ve bir tek slogan istiyorum adı '' YAŞASIN HALKLARIN KARDEŞLİĞİ '' FERHAT
- badxkralice
- İskele Babası
hani sizin kesemeyip kalenin tipine suç bulduğunuz npcFerhatbey yazdı:handan hanım kim kie o mesele olcak :mrgreen: :geek:badxkralice yazdı:bilgisayar ii değilse 3x3 piksel bile oynasalar lag yaparxKonsantrasyoNx yazdı:badxkralice yazdı:mesela kesmek değil onları toplamakMykonS yazdı:oyunu bilen ve üstü sağlam olan 25 tecrübeli kişi ile handanı keserim![]()
![]()
teşkilat kıyamet fedaileri yeni adıyla revenge of nobilitymitmet yazdı:teşkilatta kesildi diye biliyorum geçen sene. başka ne zaman ve kimler kesti.Wizards yazdı:3 kezmitmet yazdı:o günü bekliyoruzZiqmoo yazdı: Bir gün O merdivenleri teker teker indireceğiz sana ...
Ya Seve Seve !
Ya da Döve Döve !1 kere gördük indirebildiğinizi
eminönü: eminönü efeleri
viewtopic.php?f=4&t=42120&hilit=do%C4%9 ... nden+sonra
bunu da loncasız olanlar daha yeni kestiler
Hear Me Roar
House LANNİSTER
House LANNİSTER
- badxkralice
- İskele Babası
2 ta da 3 kez kesildi handan toplam olarak -tüm sunucularda- ama ismetin kel kafası sırf teşkilatta 3 kere yere değdiWizards yazdı:teşkilat kıyamet fedaileri yeni adıyla revenge of nobilitymitmet yazdı:teşkilatta kesildi diye biliyorum geçen sene. başka ne zaman ve kimler kesti.Wizards yazdı:3 kezmitmet yazdı:o günü bekliyoruzZiqmoo yazdı: Bir gün O merdivenleri teker teker indireceğiz sana ...
Ya Seve Seve !
Ya da Döve Döve !1 kere gördük indirebildiğinizi
eminönü: eminönü efeleri
viewtopic.php?f=4&t=42120&hilit=do%C4%9 ... nden+sonra
bunu da loncasız olanlar daha yeni kestiler
[buraya
- Tskxtatanga
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Beyaz Köşk
Koymak kelimesini neden fesat anlamında düşünüyorsun?Ziqmoo yazdı:Cümleni mantıklı düşünsen.
''Koymak kelimesi''
İsmet'e mi daha çok yakışıyor
Handan'a mı ?
Lütfen Haddini bil !
Onun oradaki kasıtı vaktinde fena can yakmış anlamıydı...
Yeni forum hesabım TaTaNgAxEbKK'dır...
- xXMELEKveSEYTANx
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Lodos
İsmeti kesmek için 7 muhafız kesmek yeterlidir veya 14 büyücü gidip ilk önce 7 büyücü muhafızları kilitleyip ve sonrasındada kilitler açılınca diğer 7 büyücü muhafızları kitleyecekler ve ismet zaten 2 zihinde ölür..
Kolaysa eğer güçlüyüz diyorsanız arzlar buyrun meydan sizin bir kereliğine mahsus gidip handanı kesmeyi deneyin o ismeti kestiğiniz grupla !! Farkı ozaman anlarsınız..
Kolaysa eğer güçlüyüz diyorsanız arzlar buyrun meydan sizin bir kereliğine mahsus gidip handanı kesmeyi deneyin o ismeti kestiğiniz grupla !! Farkı ozaman anlarsınız..