[İçerik Silinmiştir.] Hesabınız uyari amaçli 1 gun kapatılmıştır. Lütfen Forum içerisinde usluplarınıza dikkat ediniz. Tahirbey Yunan MitoLojisini Seviyoruz Diye Yunanmı oLuyoruz ..Dogukars yazdı:melih1245 yazdı:Poseidon = Yunan MitoLojisinde Su Tanrısı Demektir.Büyücü Ve Buzcu
Ares = Yunan MitoLojisinde Savaş Tanrısı Demektir.Savaşçı Ve Hasarcı
Kratos = Yunan MitoLojisinde İyiLeştirme Tanrısı Demektir.Şifacı Ve İyiLeştirici
[İçerik Silinmiştir.]
Karakter Adınızın Anlamı?
- melih1245
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Karakter Adınızın Anlamı?
««««« Beyazölümx »»»»
«««««« Kratosx »»»»»»»»
««««««« Aresx »»»»»»»

«««««« Kratosx »»»»»»»»
««««««« Aresx »»»»»»»

- Britishtobacco92
- FareAdam Düşmanı
Kronik-Çaresi bulunmayan hastalık

İnFazTeaMKroNiCK-Iıkronikqqll-Ixadonisxl
KarşıyaKaragümrük Karşılıksız sevdik biz Bu YAKAYI.!!
New Yorkta beş Minareyi izledim anladığın kadarıyla olay New Yorkta Geçiyor.
en çok merak ettıklerımın arasında sende vardın :mrgreen:Patasana yazdı:"p ATA s ANA"
*ATA ve ANA kelimelerini içinde barındırması aynı zamanda bir polisiye romanı.
SayGıLaRıMLa, RoHaT HoZaN
Doğunun Parisi AMED

Doğunun Parisi AMED

LütFeN Konuyu Kişisel Tartışmaya Çevirmeyelim!!!! :!:
SayGıLaRıMLa, RoHaT HoZaN
Doğunun Parisi AMED

Doğunun Parisi AMED

Delixmuse--->Delix, Locamın asil ismi ^^
muse ise, ilham,ilham perisi, şair'e ilham getiren anlamında ^^
muse ise, ilham,ilham perisi, şair'e ilham getiren anlamında ^^
Hold me and love me ~
Just wanna touch you for a minute
Maybe three second is enough
for my heart to quit.~
Just wanna touch you for a minute
Maybe three second is enough
for my heart to quit.~
- PROF
- Mezarlık Bekçisi
PROF 2000den sonraki yıllarda grafitide kullandığım takma adım. bir aile büyüğüm tarafından ilk okul 4üncü sınıfta gözlük takmam üzerine prof.nimbus benzetmesi yapılarak profesör olarak kalmıştır.
prof.nimbus 1960lı yıllarda fransada bir günlük gazetede çıkan çizgi romandır. nimbus adında bir profesörün maceralarını anlatır. profun fikirleri hep uçuk kaçık olduğundan latince yağmur bulutu anlamına gelen nimbostratusun kısaltması olan nimbus adı verilmiştir. o karakterle bağdaştırılmışımdır.
ayrıca zamanında gelişmekte olan grafitide PROF ümraniye civarında marka haline gelmiştir. graffiti aleminde bilinen bir isimdim sonrasında yoğun iş hayatı, askerlik vb. beni graffitiden uzaklaştırdı
3yıldır elime sprey almadım 
prof.nimbus 1960lı yıllarda fransada bir günlük gazetede çıkan çizgi romandır. nimbus adında bir profesörün maceralarını anlatır. profun fikirleri hep uçuk kaçık olduğundan latince yağmur bulutu anlamına gelen nimbostratusun kısaltması olan nimbus adı verilmiştir. o karakterle bağdaştırılmışımdır.
ayrıca zamanında gelişmekte olan grafitide PROF ümraniye civarında marka haline gelmiştir. graffiti aleminde bilinen bir isimdim sonrasında yoğun iş hayatı, askerlik vb. beni graffitiden uzaklaştırdı
bir varmış bir yokmuşum
- KuTSaLGeNc
- FareAdam Düşmanı
- Klan: Lodos
- Lonca: Gölge Haramileri
PROF yazdı:PROF 2000den sonraki yıllarda grafitide kullandığım takma adım. bir aile büyüğüm tarafından ilk okul 4üncü sınıfta gözlük takmam üzerine prof.nimbus benzetmesi yapılarak profesör olarak kalmıştır.
ayrıca zamanında gelişmekte olan grafitide PROF ümraniye civarında marka haline gelmiştir. graffiti aleminde bilinen bir isimdim sonrasında yoğun iş hayatı, askerlik vb. beni graffitiden uzaklaştırdı3yıldır elime sprey almadım
La olm YAzmisken Bizimkileri de Yaz Eline YApismaz
KuTSaLGeNc TEŞKİLATIN İLK VE TEK KUTSAL'I
- Tskxtatanga
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Beyaz Köşk
Ebkk->Emir Berk Korkmaz ilk bu nicki kullanırken Ebk diye düşünmüştüm fakat 3 harf kabul olmayınca bir k fazladan ilave ettim ve öyle kaldı...
Tatanga ise Sakarya'nın taraftar grubu...
Tatanga ise Sakarya'nın taraftar grubu...
Yeni forum hesabım TaTaNgAxEbKK'dır...
- Buqrahan
- Çınaraltı Müdavimi
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: Merchant King
gidelim_gaffur: o zamanlar avrupa yakası diye bir diziden esinlenmiştim
LEYL''IRK'': LEYL'in ne olduğunu bilmiyorm fakat değişik bir ırk demek amaçlı açmıştım
LEYL''IRK'': LEYL'in ne olduğunu bilmiyorm fakat değişik bir ırk demek amaçlı açmıştım
𝔾𝔸𝕃𝔸𝕋𝔸𝕊𝔸ℝ𝔸𝕐
𝔾𝔸𝕃𝔸𝕋𝔸𝕊𝔸ℝ𝔸𝕐
Kont: Dersim'de yaşarken 8 yıl önce bursaya göç etmemişken orda ki köpeğimin adı.Köpek dediğim daha 1 aylıktan aldığım 3 yaşına kadar baktığım dostumdan daha değerli bir şeyim şey diyorum kelimeler yetmez ne diyim.Neden Kont koydun diye soranlar oluyor Nedenmi Koydum benım kopegım bır gece bizden zorla ekmek almaya gelen hainlere havladı,e ne oldu vurdular benım canımı sırf havladı diye. Zaman geldi bursaya göçtük ikv ile tanıştım bende anısını yaşatayım diye en sevdiğim online oyunda karakterimin adına Onun adını verdim.
Gereksiz oyun yoktur,farklı zevkler ya da eksik bakış açısı vardır
http://video.mynet.com/zalo6262/Istanbul-kiyamet-vakti-kont/388031/
video.mynet.com'un en cok ızlenen 6. videosu bir kerede sen izle..
KONT
temmuz 2007'den beri...
http://video.mynet.com/zalo6262/Istanbul-kiyamet-vakti-kont/388031/
video.mynet.com'un en cok ızlenen 6. videosu bir kerede sen izle..
KONT
temmuz 2007'den beri...