Açıklama bekliyorum.. Forum hakkında.
- istkvxmunise
- Çınaraltı Müdavimi

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Anka Firarileri
Açıklama bekliyorum.. Forum hakkında.
Yazdığım mesaj sayısı dün 830'u geçmişti ama şimdi bakıyorum 412 görünüyor bunun sebebi ne ?
- leviathan
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Açıklama bekliyorum.. Forum hakkında.
açıklama yapılmıştı zaten ama kaçırmışsın demekki bi sorun varmış en yakın zamanda düzeltilecek diye açıklama yapıldı

KaLaBaLıKTa eFeLiK eDeNiN TeNHaDa öZRü KaBuL oLMaZ.
Kenan Sizi Öldürür Ben De Gömerim
- mitmet
- Yalnız Adam'ın Dostu

böyle daha ii post sayısı az gözüküyo kimse post kastın diyemiyo 
yazamayacağım kadar çok karakter..

Gizlenmiş İçerikGöster
GİZLİ İÇERİĞİ AÇTIN!! BU MESAJ KENDİNİ 3 SAAT 17 DAKİKA 3 SANİYE SONRA İMHA EDECEKTİR!!
VAMOS RAFA!
ilahi MİT hat meh MET YANİ MİTMET xDmitmet yazdı:böyle daha ii post sayısı az gözüküyo kimse post kastın diyemiyo
' .♥TÜRKİYEM> ЯeLaxxeefendyy > Hanedanxultio ♥. '
★ Bir ülke istiyorum adı '' DÜNYA'' Bir tek ırk istiyorum adı ''İNSAN'' Bir tek kaynak istiyorum adı ''SEVGİ'' Ve bir tek slogan istiyorum adı '' YAŞASIN HALKLARIN KARDEŞLİĞİ '' FERHAT
★ Bir ülke istiyorum adı '' DÜNYA'' Bir tek ırk istiyorum adı ''İNSAN'' Bir tek kaynak istiyorum adı ''SEVGİ'' Ve bir tek slogan istiyorum adı '' YAŞASIN HALKLARIN KARDEŞLİĞİ '' FERHAT
- mitmet
- Yalnız Adam'ın Dostu

4 yaşındaki çocuğun hayal gücü.. güzel bişi ama yeni nesil zeki yetişiyorFerhatbey yazdı:ilahi MİT hat meh MET YANİ MİTMET xDmitmet yazdı:böyle daha ii post sayısı az gözüküyo kimse post kastın diyemiyo
yazamayacağım kadar çok karakter..

Gizlenmiş İçerikGöster
GİZLİ İÇERİĞİ AÇTIN!! BU MESAJ KENDİNİ 3 SAAT 17 DAKİKA 3 SANİYE SONRA İMHA EDECEKTİR!!
VAMOS RAFA!
tabisiiimitmet yazdı:4 yaşındaki çocuğun hayal gücü.. güzel bişi ama yeni nesil zeki yetişiyorFerhatbey yazdı:ilahi MİT hat meh MET YANİ MİTMET xDmitmet yazdı:böyle daha ii post sayısı az gözüküyo kimse post kastın diyemiyo
' .♥TÜRKİYEM> ЯeLaxxeefendyy > Hanedanxultio ♥. '
- DigitalKumSaati
- Çınaraltı Müdavimi

- Sunucu: Eminönü
[color=#FF0000][GM]Kindar[/color] yazdı:Merhabalar,
İleti sayılarında yaşanan düşüş, gün itibari ile İstanbul Kıyamet Vakti Formu'nda yapılmış bulunan bakımın bir getirisi mahiyetindedir.
İleti sayılarında yaşanan sorun, yakın zamanda düzeltilecektir.
Sizlerin nezdinde konu hakkında sorun yaşayan tüm kullanıcılarımızın ilgisine.
İKV İletişim/Destek Formu için Tıkla!