Köşkte eşitlik sağlanması lazım

Beyaz Köşk sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
DaRKNiqHT
Kobra Takipçisi
Kobra Takipçisi
Sunucu: Beyaz Köşk

Köşkte eşitlik sağlanması lazım

Mesaj gönderen DaRKNiqHT »

oyunu oynayan herkesin bildiği bişeydir lodosların arzlardan kişi bakımından çok daha fazla olması sığınak ve miğrat ile birlikte daha çok grup bulabiliriz die düşünerek lodos olan arzlar var zamanında aradaki fark 3 katı kadardı ama artık 4 katı olucak lodoslar kişi sayısı bakımından arzlardan önüne gelen lodos lonca acıyor önüne gelen lodos oluyor bu konuda hassasiyet göstermek gerek çünkü bir gün arz kalmassa :( arzlar için yazmıyorum bunları tüm köşk için yazıyorum 2 klan var ve 3 trcih var teki klansız kalmak teki arz tekide lodos olmaktır bide şu konu var lodos klanları klan ismi vermicem üyelerine dikkat edilirse hep arzları almış klanına bu kadar acımasızlar da var kıskanç larda var kendi klanından sağlam bulamıor arzları klanına alıo bide lodos klan oluo bir durum var bide arzlar şu durmda lodoslarla başa çıkıor peki eşit sayıda olsalar lodoslar kalelerinden çıkamazlar değilmi o zaman tam eştlik olması için bari arzlar lodoslar kadar olmasada çoğalması lazım en az hırsız arzlarda çıkıo en güzel bölge grupları arzlardan çıkıo en güzel arkdaşlık arzlarda var ama en paragözlerde arzlar öle bi gözlerini bürümüş ki para 2 dk da arkadaşlarını silip karşı klana geçip zengin oluyor düşünmüyor ki yola kiminle başladığını

iyi veya kötü her türlü eleştirileriniz alınır yazıma destekte olursunuz köstekte önemli olan yazıyı anlayabilmeniz bnm için:)
Kullanıcı avatarı
VicTorY
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Klan: Arzın Çocukları

Re: Köşkte eşitlik sağlanması lazım

Mesaj gönderen VicTorY »

DaRKNiqHT yazdı:oyunu oynayan herkesin bildiği bişeydir lodosların arzlardan kişi bakımından çok daha fazla olması sığınak ve miğrat ile birlikte daha çok grup bulabiliriz die düşünerek lodos olan arzlar var zamanında aradaki fark 3 katı kadardı ama artık 4 katı olucak lodoslar kişi sayısı bakımından arzlardan önüne gelen lodos lonca acıyor önüne gelen lodos oluyor bu konuda hassasiyet göstermek gerek çünkü bir gün arz kalmassa :( arzlar için yazmıyorum bunları tüm köşk için yazıyorum 2 klan var ve 3 trcih var teki klansız kalmak teki arz tekide lodos olmaktır bide şu konu var lodos klanları klan ismi vermicem üyelerine dikkat edilirse hep arzları almış klanına bu kadar acımasızlar da var kıskanç larda var kendi klanından sağlam bulamıor arzları klanına alıo bide lodos klan oluo bir durum var bide arzlar şu durmda lodoslarla başa çıkıor peki eşit sayıda olsalar lodoslar kalelerinden çıkamazlar değilmi o zaman tam eştlik olması için bari arzlar lodoslar kadar olmasada çoğalması lazım en az hırsız arzlarda çıkıo en güzel bölge grupları arzlardan çıkıo en güzel arkdaşlık arzlarda var ama en paragözlerde arzlar öle bi gözlerini bürümüş ki para 2 dk da arkadaşlarını silip karşı klana geçip zengin oluyor düşünmüyor ki yola kiminle başladığını

iyi veya kötü her türlü eleştirileriniz alınır yazıma destekte olursunuz köstekte önemli olan yazıyı anlayabilmeniz bnm için:)

Sana 2 şey sorucağım :)

1. si Yaşın Kaç ?
2.si Bu Bir Oyun Farkındamısın :)

Ben Şahsen 2 sorunun cevabınıda buldum :) Ama Doğruluğunu Öğrenmek Lazım :)
VaMoSBieN ! VaMoSFENER !
Kullanıcı avatarı
Tskxtatanga
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Mesaj gönderen Tskxtatanga »

Kimsenin kişisel tercihine karışma gibi bir lükse sahip değilsin veya değiliz...
İsteyen bir Arz'ın Çocuğu olur isteyense bir Lodos...
Bu tamamiyle kendiyle alakalı bir durum...
Yeni forum hesabım TaTaNgAxEbKK'dır...
DaRKNiqHT
Kobra Takipçisi
Kobra Takipçisi

her türlü eleştiriye açığım dedm ama adam resmen dalga geçmeye kalkıyor hakaret te ediyor bana öyle geliyor yada zorla arz yapamyız zaten ben zorla yapmak istemiyorum sadece bir hatırlatmada bulundum hatta bunu okuyup üstüne alınan arkadaşlarımız olur inş dediğim konumda olup bi düşünür ben nasıl arkadaşlar kaybettim die
bu bi oyun ama burda arkadaşlıkta var düşmanlıkta var bu oyunu değerlendirerek iyi arkadaşlar sahibi olursun veya odun gibi takılırsın ben karışamam ama bnm düşünüp üzerinde durduğum bi konuydu konusunuda açtım benimle ilgili değil yazı ile ilgili durum ile ilgili yorum bekliyorum eleştiri bekliyorum eleştiri önemli bişeydir katlanamayanların kullanamadığı önemli bişeydir :)
garezxpower1453
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen garezxpower1453 »

maden üstüne oturma gibi fotoları nereye atacaz bilen msj atsın?
Kullanıcı avatarı
Tskxtatanga
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

garezxpower1453 yazdı:maden üstüne oturma gibi fotoları nereye atacaz bilen msj atsın?
Biz diyoruz Ankara o diyor bir yerim kara... :D
DaRKNiqHT
Kobra Takipçisi
Kobra Takipçisi

Tskxtatanga yazdı:
garezxpower1453 yazdı:maden üstüne oturma gibi fotoları nereye atacaz bilen msj atsın?
Biz diyoruz Ankara o diyor bir yerim kara... :D
:D:D
Kullanıcı avatarı
ChuckBartowsKi
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Mesaj gönderen ChuckBartowsKi »

DaRKNiqHT yazdı:her türlü eleştiriye açığım dedm ama adam resmen dalga geçmeye kalkıyor hakaret te ediyor bana öyle geliyor yada zorla arz yapamyız zaten ben zorla yapmak istemiyorum sadece bir hatırlatmada bulundum hatta bunu okuyup üstüne alınan arkadaşlarımız olur inş dediğim konumda olup bi düşünür ben nasıl arkadaşlar kaybettim die
bu bi oyun ama burda arkadaşlıkta var düşmanlıkta var bu oyunu değerlendirerek iyi arkadaşlar sahibi olursun veya odun gibi takılırsın ben karışamam ama bnm düşünüp üzerinde durduğum bi konuydu konusunuda açtım benimle ilgili değil yazı ile ilgili durum ile ilgili yorum bekliyorum eleştiri bekliyorum eleştiri önemli bişeydir katlanamayanların kullanamadığı önemli bişeydir :)
Bana Eleştri Yapabiliceğini Hiç Sanmıyorum :)

1.si Sizin Takımınız Kurulmadan Öncede Ben Arzdım Halada Arz 2 karakterim bulunmaktadır ... Fakat Oyuna 1-2 Lonca Geldi Adını Vermiyeyim 10 15 yaş arasını topladılar Arz Oldular Klan Eski Lodos Klanı Gibi Oldu ;)
Resim

Raiders Of Anatolia Beyazköşk

Resim
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK !

xVaMoSBieNx VaMoSBieNIV Zuhurr VaMoSBieN
Kullanıcı avatarı
Tskxtatanga
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

ChuckBartowsKi yazdı:
DaRKNiqHT yazdı:her türlü eleştiriye açığım dedm ama adam resmen dalga geçmeye kalkıyor hakaret te ediyor bana öyle geliyor yada zorla arz yapamyız zaten ben zorla yapmak istemiyorum sadece bir hatırlatmada bulundum hatta bunu okuyup üstüne alınan arkadaşlarımız olur inş dediğim konumda olup bi düşünür ben nasıl arkadaşlar kaybettim die
Bana Eleştri Yapabiliceğini Hiç Sanmıyorum :)

1.si Sizin Takımınız Kurulmadan Öncede Ben Arzdım Halada Arz 2 karakterim bulunmaktadır ... Fakat Oyuna 1-2 Lonca Geldi Adını Vermiyeyim 10 15 yaş arasını topladılar Arz Oldular Klan Eski Lodos Klanı Gibi Oldu ;)
Yeni Lodos klanı düzgün mü Mustafa? :D
Pek sanmıyorum... :)
Kullanıcı avatarı
monsterdarker
Yasemin'in Gözcüsü
Yasemin'in Gözcüsü

Mesaj gönderen monsterdarker »

Gençler şunun açıkça kabul edilmesi lazım

29 Seviyeden buraya gelen yeni jenerasyonlar gittikçe oyunu bozdular.

Lodos Klanı eskiden asildi Teşkilatta hala asil ama bizim Köşkümüzde asilliği kalmadı her geçen gün eksilerin dibine vuruyor

Neden diye sorular gelecek muhakak şöyle açıklayalım;

- 13-16 yaş ergen kardeşlerimizin ergenlik çağındaki stresi atmak için oyuna gelmesi ve oyunun amacını unutup bunu reel hayatla bağdaştırması

- 8-12 yaş küçük kardeşlerimizin bu oyunu ciddiye alması yetmeyip oyun için babalarından abilerinden yeni öğrendikleri küfürlerin ne olduğunu bilmeyip millete sövmesi :D

- Koca kazık adamların bile yaptığı hatalar vardır.Misal oyun için adam dövmek veyahut gözdağı vermek oyunu çok ciddiye almak dahada ileri gidip oyunu reel hayat sanmak

Bunların hepsinden şöyle bir sonuç çıkıyor

Hangi yaş grubunda olursa olsun

Oyunun çok ciddiye alınması

Dahada ileri gidilip reel hayat sanılması

Oyunu git gide kötü gidişhata sürüklemektedir
Resim

Resim

Resim

Resim

“Genel Sohbet” sayfasına dön