oyuna giremıyorum işte şimdi Giriyorum snaıyeler içinde pc kapanıo )
hahha arkadaşa bak ekran karrtını kucaklıcak
Ekran kartı ben bilmeyeli çok büyü bir şey olmuş
Ben olsam kasayı kucaklayıp giderdim
Anlamadıgın konuya ne dıye yorum yaparsınkı ßenım konum eminönü sakınlerıne Sen nıye atlıon sazan gi si ayrıca Espırı anlayısında tam ßir Gıt Sen nasıl konusulacagını ögren de gel
Her ßir seye Çocuk dıyorlar ya MEsela tartısır ßu çocuklar olmasa Güzel olur Falan Filan Önemlı olan Yaş Deyılkı Önemli olan Akıl Farkı Kimi Yaşı ßüyük Aklı ÖYle Küçükkı Anlayamassın Kiminin Yaşı Küçük ama kendınden Yasca ßüyük Kİşiye KArsı Daha olGun Tavırlar SErgılıyor...
oyuna giremıyorum işte şimdi Giriyorum snaıyeler içinde pc kapanıo )
hahha arkadaşa bak ekran karrtını kucaklıcak
Ekran kartı ben bilmeyeli çok büyü bir şey olmuş
Ben olsam kasayı kucaklayıp giderdim
Anlamadıgın konuya ne dıye yorum yaparsınkı ßenım konum eminönü sakınlerıne Sen nıye atlıon sazan gi si ayrıca Espırı anlayısında tam ßir Gıt Sen nasıl konusulacagını ögren de gel
Kimin ne konuda ne akdar bildiği belli.Ekran kartını kucaklıcakmış arkadaş
Ayrıca benim ne kouda eğitim görmeye başladığımı bilmeden ne konuşuyorsun ?( Gerçi nasıl okul anlamadım,bilişim okuyoz 1 tane bilşim dersi yok )
Getto Diye Çarım Yoktur !.. Getto Sadece Forum İsmimdir !..
Gizlenmiş İçerikGöster
GizLi İçeRik DiYoZ Ne ßaKıYoN?GizLiDeN AnLaMıYoN Mu SeN ?
Yasin. Kanka Mavi ekran uyarılarının ana sebebi Ram dir. Ramini değiştir tekrar dene.. Bence problem Ramde. Mavi ekran geliyorsa donanımlardan birkaçı uyumsuzdur. Bu genelde ramden kaynaklanıyor. Bide mavi ekran gelince pcne anında reset at. Mavi ekran gelirde sen beklersen daha kötü sonuçlara neden olabilir.
Taşköprü İslamcan Kızılelma Kızıllelma BİR AĞAÇ GİBİ TEK ve HÜR, ve BİR ORMAN GİBİ KARDEŞÇESİNE...