bu da ayrı bi zekiZiqmoo yazdı:Cümleni mantıklı düşünsen.
''Koymak kelimesi''
İsmet'e mi daha çok yakışıyor
Handan'a mı ?
Lütfen Haddini bil !
Handan Hanım'ın Meselesi . . .
- mitmet
- Yalnız Adam'ın Dostu
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Handan Hanım'ın Meselesi . . .
yazamayacağım kadar çok karakter..

Gizlenmiş İçerikGöster
GİZLİ İÇERİĞİ AÇTIN!! BU MESAJ KENDİNİ 3 SAAT 17 DAKİKA 3 SANİYE SONRA İMHA EDECEKTİR!!
VAMOS RAFA!
- Kurtlarxfearx
- Antrepo Bekçisi
- Sunucu: Tılsım
Eee ismet dışarıda mı oluyor yani 
- leviathan
- FareAdam Düşmanı
handan bildiği kadarıyla büyücülere tek atıoaldatmaz2012 yazdı:23 buyucu 5 şifacı yeterlı olacaktır oncelıkle butun muhafızlara hapıs atıkcaksınız merdıvenlerı cıkıcaksınız arkadakı 15 muhafız menzıl dısında kalacak sonra 30 sanıyede ıcınde canı sadece 600 bın olan ( baş fedaıden 200 bın fazla) handan hanımı pert edıceksınız

KaLaBaLıKTa eFeLiK eDeNiN TeNHaDa öZRü KaBuL oLMaZ.
Kenan Sizi Öldürür Ben De Gömerim
- mitmet
- Yalnız Adam'ın Dostu
normalde evet ama elektrik direncini 1000 yaparsan problem olmaz.leviathan yazdı:handan bildiği kadarıyla büyücülere tek atıoaldatmaz2012 yazdı:23 buyucu 5 şifacı yeterlı olacaktır oncelıkle butun muhafızlara hapıs atıkcaksınız merdıvenlerı cıkıcaksınız arkadakı 15 muhafız menzıl dısında kalacak sonra 30 sanıyede ıcınde canı sadece 600 bın olan ( baş fedaıden 200 bın fazla) handan hanımı pert edıceksınız5 şifacı değil 25 şifacı olsa da kesilmez savaşçı olsa bi ihtimal

Gizlenmiş İçerikGöster
GİZLİ İÇERİĞİ AÇTIN!! BU MESAJ KENDİNİ 3 SAAT 17 DAKİKA 3 SANİYE SONRA İMHA EDECEKTİR!!
VAMOS RAFA!
bayan zeka Kupu konuştu xDmitmet yazdı:normalde evet ama elektrik direncini 1000 yaparsan problem olmaz.leviathan yazdı:handan bildiği kadarıyla büyücülere tek atıoaldatmaz2012 yazdı:23 buyucu 5 şifacı yeterlı olacaktır oncelıkle butun muhafızlara hapıs atıkcaksınız merdıvenlerı cıkıcaksınız arkadakı 15 muhafız menzıl dısında kalacak sonra 30 sanıyede ıcınde canı sadece 600 bın olan ( baş fedaıden 200 bın fazla) handan hanımı pert edıceksınız5 şifacı değil 25 şifacı olsa da kesilmez savaşçı olsa bi ihtimal
' .♥TÜRKİYEM> ЯeLaxxeefendyy > Hanedanxultio ♥. '
★ Bir ülke istiyorum adı '' DÜNYA'' Bir tek ırk istiyorum adı ''İNSAN'' Bir tek kaynak istiyorum adı ''SEVGİ'' Ve bir tek slogan istiyorum adı '' YAŞASIN HALKLARIN KARDEŞLİĞİ '' FERHAT
★ Bir ülke istiyorum adı '' DÜNYA'' Bir tek ırk istiyorum adı ''İNSAN'' Bir tek kaynak istiyorum adı ''SEVGİ'' Ve bir tek slogan istiyorum adı '' YAŞASIN HALKLARIN KARDEŞLİĞİ '' FERHAT
- mitmet
- Yalnız Adam'ın Dostu
ben sizlerle warımFerhatbey yazdı:bayan zeka Kupu konuştu xDmitmet yazdı:normalde evet ama elektrik direncini 1000 yaparsan problem olmaz.leviathan yazdı:handan bildiği kadarıyla büyücülere tek atıoaldatmaz2012 yazdı:23 buyucu 5 şifacı yeterlı olacaktır oncelıkle butun muhafızlara hapıs atıkcaksınız merdıvenlerı cıkıcaksınız arkadakı 15 muhafız menzıl dısında kalacak sonra 30 sanıyede ıcınde canı sadece 600 bın olan ( baş fedaıden 200 bın fazla) handan hanımı pert edıceksınız5 şifacı değil 25 şifacı olsa da kesilmez savaşçı olsa bi ihtimal

Gizlenmiş İçerikGöster
VAMOS RAFA!
beni sizler yarattınız xDmitmet yazdı:ben sizlerle warımFerhatbey yazdı:bayan zeka Kupu konuştu xDmitmet yazdı:normalde evet ama elektrik direncini 1000 yaparsan problem olmaz.leviathan yazdı:handan bildiği kadarıyla büyücülere tek atıoaldatmaz2012 yazdı:23 buyucu 5 şifacı yeterlı olacaktır oncelıkle butun muhafızlara hapıs atıkcaksınız merdıvenlerı cıkıcaksınız arkadakı 15 muhafız menzıl dısında kalacak sonra 30 sanıyede ıcınde canı sadece 600 bın olan ( baş fedaıden 200 bın fazla) handan hanımı pert edıceksınız5 şifacı değil 25 şifacı olsa da kesilmez savaşçı olsa bi ihtimal
' .♥TÜRKİYEM> ЯeLaxxeefendyy > Hanedanxultio ♥. '
- bugrahan20
- Salgın Koruyucusu
Ziqmooo xD ben seni ziqmiooooo xD çünkü sen pis kokuoooooo xD
Bide ramiz dayıdan çalayım bende xD
Dayı Bunlar Kim?
Yeğen iyi dinle,bunlar Handanı kesemedik diye hırlayan,sinirleri zorlayan,motorları zırlayan itlerin teki xD :mrgreen: :mrgreen:
Bide ramiz dayıdan çalayım bende xD
Dayı Bunlar Kim?
Yeğen iyi dinle,bunlar Handanı kesemedik diye hırlayan,sinirleri zorlayan,motorları zırlayan itlerin teki xD :mrgreen: :mrgreen:
Fazla Söze Gerek Yok...Söz Gümüşse Sükut Altındır.Kurtlarxgazi

oyunu bilen ve üstü sağlam olan 25 tecrübeli kişi ile handanı keserim