gm ye o kadar dedim şu itemlerin rarity denen bi durumu var ya arkadaş o değeri artırın bakalım nasıl düşecek herkese item
bilmem farkında mısınız ilk zamanlar nasıl da düşüyordu item sanki yağmur gibi ama şimdi hiç düşmüyor bu sadece yönetimin işi itemin düşme olasılığını azaltıyorlar sonra sen çabalıyorsun düşmüyor
boşa uğraşmayın düşmezde
gmye diyorsun neden böyle adam diyor ben 1 hafta aynı 5 hayvanı 5 kere kestim bilmem ne düştü ddiyor ya arkadaş böyle iş mi olur 3-5 takımdan olan adamı sen itemlendir sonra gerideki oyuncular baksınlar onlara gir babam gir sığınağa migrata düşmesin hiçbişey yapılan adaletsizlik ortada ama iş gel de GM ye anlat derdini ama o da farkında durumun fakat işlerine geliyor bu durum yoksa nasıl plus satarlar nasıl oyunun devamı gelir adamlar azim ediyor sürekli giriyor oyuna sonra bir bakmışsın sen çabalarken birilerinin kesesi dolmuş YÖNETİM ARTIK BİRAZ DA KAR DÜŞÜNMEYİN OYUNCULARI DÜŞÜNÜN.......................................
DAHA YAZACAK ÇOK ŞEY VAR AMA GEL DE ANLAT DERDİNİ gm ye
200 kere kestim HAYLA ZIRH YOK
Re: 200 kere kestim HAYLA ZIRH YOK
Linkin
Büyücülinkin ==== PsiKoLoTiK
Büyücüxlinkin
Şifacılinkin

Büyücülinkin ==== PsiKoLoTiK
Büyücüxlinkin
Şifacılinkin

- eerrddii24
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
AYNEN HOCAM YAH WALAL PLUSSUZLAR 4 -5 ÇARINA DÜŞÜRÜYOZ FUL PLUSLU HATTA KUTU ..! YİNE DÜŞMÜYOR
Emoookardeşi
Emoookardeşi

Selamlar..
Charımın Calındıgından Dolayı Yeni Char Açtım Sıqınak ve Mıqrata Bı Plussuz ve Bide Pluslu Denıyecegım Bu arada Sana Katılıyorum Plussuzlara Dusuyor...Bende Bıraz Plussuz Deneyecegım...
Charımın Calındıgından Dolayı Yeni Char Açtım Sıqınak ve Mıqrata Bı Plussuz ve Bide Pluslu Denıyecegım Bu arada Sana Katılıyorum Plussuzlara Dusuyor...Bende Bıraz Plussuz Deneyecegım...
Eminönü
Control
Control
- eerrddii24
- FareAdam Düşmanı
tatanga SENİ GÖRDÜK KESTİM SENİ HEMEN YAZIYON Emoookardeşi Emde kp kasma hilesi kullanıyor.SANA DEĞİL O çarın eski sahibine layık ol KENDİNE LAYIK OLAMIYORSAN
Emoookardeşi
Emoookardeşi

- murat54
- İri Fare Avcısı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Karargah
O çarın en baştan beri zaten benim ! Nerden çıkarıyorsun Eski sahibi Felan
byTaTaNGa XbyTaTaNGaX

-
- Şarapçı'nın Sırdaşı
erdi emın ol senden daha cok kesdık ne papuc ne saheser ne zırh war 1 aydırda gırmıyorum artık gerek yok dusmuyor

- mccaglar
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Lonca: BeTa
Selamlar...Ferhat Kardesim Banada Düşmiodu Dewam Etmen Lasım Bi Zırhın Düşerse Arkası qeLir Şeytanın Bacaqını Kırman LasımxFEROox yazdı:erdi emın ol senden daha cok kesdık ne papuc ne saheser ne zırh war 1 aydırda gırmıyorum artık gerek yok dusmuyor
- secret
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Kuklacı
Senin türkçe öğretmenini eşek kovalasın

Oяіgіиαℓ ® Secretmissile
║▌│█│║▌║││█║▌│║█║
║▌│█│║▌║││█║▌│║█║
Gizlenmiş İçerikGöster
CTRL + W
- XxxChesTeRxxX