Öncelikle herkese selamlarr
Arkadaşlar 1.5 seneyi aşkın süredir oynadığım sunucumu değiştirmek istiyorum. Kendi sunucularınız hakkında yorumlarda bulunursanız çok sevinirim.
Şimdiden teşekkürlerr
sunucular hakkında...
- mitmet
- Yalnız Adam'ın Dostu

- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
Re: sunucular hakkında...
teşkilatta loncasız yapamazsın. (kendi görüşüm)
sığınağa tanımadıklarınla bile girersin orası kolay.
piyasa son günlerde(son haftalarda. hatta son aylarda
) acayip uçtu. düzelceğini umuyoruz
klan savaşı konusunda da pek şüphen olmasın güzel savaşlar çıkıyor ortaya
sığınağa tanımadıklarınla bile girersin orası kolay.
piyasa son günlerde(son haftalarda. hatta son aylarda
klan savaşı konusunda da pek şüphen olmasın güzel savaşlar çıkıyor ortaya
yazamayacağım kadar çok karakter..

Gizlenmiş İçerikGöster
GİZLİ İÇERİĞİ AÇTIN!! BU MESAJ KENDİNİ 3 SAAT 17 DAKİKA 3 SANİYE SONRA İMHA EDECEKTİR!!
VAMOS RAFA!
- aldatmaz2012
- Demirci Çırağı

- Klan: Lodos
Loncasız nıye yapılmıyormuş saçmalama ben başladıgım gunden beri loncasızım ve nucleus setım + 400m para var bu ne sımdı yapılmıyormuymuş ?
Alayına Gidermiş Sen Önce Korkmadan Bakkalla Git
-Burasıqistanbul-
-Burasıqistanbul-
- mitmet
- Yalnız Adam'ın Dostu

insan gibi eleştirmeyi öğren ilk önce. ben genelleme yaptım. loncasız olup da loncalıdan daha fazla çevresi olan var tabiiki de. "genel" olarak konuştum ben. ayrıca ben loncasız item dizemezsin para yapamazsın demedim. zamanın olsun birkaç hafta full cinlerde para kas al sana 400-500maldatmaz2012 yazdı:Loncasız nıye yapılmıyormuş saçmalama ben başladıgım gunden beri loncasızım ve nucleus setım + 400m para var bu ne sımdı yapılmıyormuymuş ?

Gizlenmiş İçerikGöster
GİZLİ İÇERİĞİ AÇTIN!! BU MESAJ KENDİNİ 3 SAAT 17 DAKİKA 3 SANİYE SONRA İMHA EDECEKTİR!!
VAMOS RAFA!
- aldatmaz2012
- Demirci Çırağı

- Klan: Lodos
Cinlerde kasıpta 500m yapanın elını opeyım bı 30-40 seneyı bulurmitmet yazdı:insan gibi eleştirmeyi öğren ilk önce. ben genelleme yaptım. loncasız olup da loncalıdan daha fazla çevresi olan var tabiiki de. "genel" olarak konuştum ben. ayrıca ben loncasız item dizemezsin para yapamazsın demedim. zamanın olsun birkaç hafta full cinlerde para kas al sana 400-500maldatmaz2012 yazdı:Loncasız nıye yapılmıyormuş saçmalama ben başladıgım gunden beri loncasızım ve nucleus setım + 400m para var bu ne sımdı yapılmıyormuymuş ?
Alayına Gidermiş Sen Önce Korkmadan Bakkalla Git
-Burasıqistanbul-
-Burasıqistanbul-
- mitmet
- Yalnız Adam'ın Dostu

tmm konuya dönelim. istersen sen de yaz teşkilat nasıl bi sunucualdatmaz2012 yazdı:Cinlerde kasıpta 500m yapanın elını opeyım bı 30-40 seneyı bulurmitmet yazdı:insan gibi eleştirmeyi öğren ilk önce. ben genelleme yaptım. loncasız olup da loncalıdan daha fazla çevresi olan var tabiiki de. "genel" olarak konuştum ben. ayrıca ben loncasız item dizemezsin para yapamazsın demedim. zamanın olsun birkaç hafta full cinlerde para kas al sana 400-500maldatmaz2012 yazdı:Loncasız nıye yapılmıyormuş saçmalama ben başladıgım gunden beri loncasızım ve nucleus setım + 400m para var bu ne sımdı yapılmıyormuymuş ?

Gizlenmiş İçerikGöster
VAMOS RAFA!
destekli salla :lol:mitmet yazdı:insan gibi eleştirmeyi öğren ilk önce. ben genelleme yaptım. loncasız olup da loncalıdan daha fazla çevresi olan var tabiiki de. "genel" olarak konuştum ben. ayrıca ben loncasız item dizemezsin para yapamazsın demedim. zamanın olsun birkaç hafta full cinlerde para kas al sana 400-500maldatmaz2012 yazdı:Loncasız nıye yapılmıyormuş saçmalama ben başladıgım gunden beri loncasızım ve nucleus setım + 400m para var bu ne sımdı yapılmıyormuymuş ?
' .♥TÜRKİYEM> ЯeLaxxeefendyy > Hanedanxultio ♥. '
★ Bir ülke istiyorum adı '' DÜNYA'' Bir tek ırk istiyorum adı ''İNSAN'' Bir tek kaynak istiyorum adı ''SEVGİ'' Ve bir tek slogan istiyorum adı '' YAŞASIN HALKLARIN KARDEŞLİĞİ '' FERHAT
★ Bir ülke istiyorum adı '' DÜNYA'' Bir tek ırk istiyorum adı ''İNSAN'' Bir tek kaynak istiyorum adı ''SEVGİ'' Ve bir tek slogan istiyorum adı '' YAŞASIN HALKLARIN KARDEŞLİĞİ '' FERHAT
- mitmet
- Yalnız Adam'ın Dostu

hay demez olaydımFerhatbey yazdı:destekli salla :lol:mitmet yazdı:insan gibi eleştirmeyi öğren ilk önce. ben genelleme yaptım. loncasız olup da loncalıdan daha fazla çevresi olan var tabiiki de. "genel" olarak konuştum ben. ayrıca ben loncasız item dizemezsin para yapamazsın demedim. zamanın olsun birkaç hafta full cinlerde para kas al sana 400-500maldatmaz2012 yazdı:Loncasız nıye yapılmıyormuş saçmalama ben başladıgım gunden beri loncasızım ve nucleus setım + 400m para var bu ne sımdı yapılmıyormuymuş ?

Gizlenmiş İçerikGöster
VAMOS RAFA!
ama komik yanimitmet yazdı:hay demez olaydımFerhatbey yazdı:destekli salla :lol:mitmet yazdı:insan gibi eleştirmeyi öğren ilk önce. ben genelleme yaptım. loncasız olup da loncalıdan daha fazla çevresi olan var tabiiki de. "genel" olarak konuştum ben. ayrıca ben loncasız item dizemezsin para yapamazsın demedim. zamanın olsun birkaç hafta full cinlerde para kas al sana 400-500maldatmaz2012 yazdı:Loncasız nıye yapılmıyormuş saçmalama ben başladıgım gunden beri loncasızım ve nucleus setım + 400m para var bu ne sımdı yapılmıyormuymuş ?
' .♥TÜRKİYEM> ЯeLaxxeefendyy > Hanedanxultio ♥. '
- mitmet
- Yalnız Adam'ın Dostu

ya belki bana günde 1-2 tane urban pili zırh felan düşecekFerhatbey yazdı:ama komik yanimitmet yazdı:hay demez olaydımFerhatbey yazdı:destekli salla :lol:mitmet yazdı:insan gibi eleştirmeyi öğren ilk önce. ben genelleme yaptım. loncasız olup da loncalıdan daha fazla çevresi olan var tabiiki de. "genel" olarak konuştum ben. ayrıca ben loncasız item dizemezsin para yapamazsın demedim. zamanın olsun birkaç hafta full cinlerde para kas al sana 400-500maldatmaz2012 yazdı:Loncasız nıye yapılmıyormuş saçmalama ben başladıgım gunden beri loncasızım ve nucleus setım + 400m para var bu ne sımdı yapılmıyormuymuş ?

Gizlenmiş İçerikGöster
VAMOS RAFA!