Birleşmiş vuruş(foto)
Re: Birleşmiş vuruş(foto)
59 bini 40 bini görenler var 
şahsen arkadaşım 40 bin görmüştü
4 tane karacine 10 bin vurdu hemen hemen (9060 falan geldi bazıalrına ama geri kalanalr 10 bin falan) 40 bin ediyor
şahsen arkadaşım 40 bin görmüştü
4 tane karacine 10 bin vurdu hemen hemen (9060 falan geldi bazıalrına ama geri kalanalr 10 bin falan) 40 bin ediyor

bazen herşeyi kanıtlamak için foto gerekmez
ama şunu bil 20 bin en yüksek birleşim değil biraz alt tarafa inersen adamların 59 bin vurduklarını görürsün şimdi gidersin fotonuz var mı diye yorum atarsın
oraya bakanların çoğu fotonuz var mı kanıtınız var mı diye yorum atmamıştır çünkü biliyorlardır ki 59 bin birleşme ile vuralabilecek bir rakamdır
Şahsen düşüneni keserken 4 büyü 2 şifa büyücülerin vuruşlarının birleşmesiyle daha yüksek skorlar/sayılar çıkmıştır ha sen her şeye foto ile inanıyorsan bende sana soru sorayım
Dünyaya geldiğin anın fotosunu koyar mısın dünyaya geldiğine inanmıyorum
ama şunu bil 20 bin en yüksek birleşim değil biraz alt tarafa inersen adamların 59 bin vurduklarını görürsün şimdi gidersin fotonuz var mı diye yorum atarsın
oraya bakanların çoğu fotonuz var mı kanıtınız var mı diye yorum atmamıştır çünkü biliyorlardır ki 59 bin birleşme ile vuralabilecek bir rakamdır
Şahsen düşüneni keserken 4 büyü 2 şifa büyücülerin vuruşlarının birleşmesiyle daha yüksek skorlar/sayılar çıkmıştır ha sen her şeye foto ile inanıyorsan bende sana soru sorayım
Dünyaya geldiğin anın fotosunu koyar mısın dünyaya geldiğine inanmıyorum

Oyun içinde olan birşeyi görmediğimiz için emin olamayız madem 59 bn vurdun 3 tuş yukarda print tuşu var bas bizde görelim.Orda yazanların hava atmadıklarını nerden bileceğiz?
Sabırlı insanın öfkesinden kork
Bacon
Bacon
hava atma ihtiyacı duyan kişiler birleşme ile 59 bin demek yerine birleşmesiz 15 bin vurdum demesi daha mantıklı değil mi 
eski konularda patiklipenguen vardı 12 bin vurdum diye konu açmıştı kendide biliyordu 12 binin üstünde vuranların olduğunu ama fotosu olmadığı için kabul etmiyordu ..
Eminim sende biliyorsundur 20 binin üstünde birleşme olduğunu ama illede foto istiyorsundur
eski konularda patiklipenguen vardı 12 bin vurdum diye konu açmıştı kendide biliyordu 12 binin üstünde vuranların olduğunu ama fotosu olmadığı için kabul etmiyordu ..
Eminim sende biliyorsundur 20 binin üstünde birleşme olduğunu ama illede foto istiyorsundur

- XottomancavalryX
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Lodos
allah allah 20binde gerçekten çok yüksek doğrusu. :lol:
elektrik efsununu 950 yap sığınakta 3 kat etkiye cok rahat 15bin vurursun.
Sanma şâhım / herkesi sen / sâdıkâne / yâr olur
Herkesi sen / dost mu sandın / belki ol / ağyâr olur
Sâdıkâne / belki ol / bu âlemde / dildâr olur
Yâr olur / ağyâr olur / dildâr olur / serdâr olur
Vururulursa vurulur ben daha önce bu kadar yüksek vuran görmedim koydum fotosunu buyur sende koy bir foto görelim.XottomancavalryX yazdı:allah allah 20binde gerçekten çok yüksek doğrusu. :lol:
Bacon
Bacon
- XottomancavalryX
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Lodos
allah allah kimse koymadıysa da kesn en yüksek bu vuruştur :lol:Forumkral yazdı:Vururulursa vurulur ben daha önce bu kadar yüksek vuran görmedim koydum fotosunu buyur sende koy bir foto görelim.XottomancavalryX yazdı:allah allah 20binde gerçekten çok yüksek doğrusu. :lol:
Sanma şâhım / herkesi sen / sâdıkâne / yâr olur
Baktım diğer konularada yok 59 bin vurdum yok cart vurdum curt vurdum ama yok foto şimdi ben foto koymadan 100 bn vurdum desem inanacakmısınız hayır e o zaman?XottomancavalryX yazdı:allah allah kimse koymadıysa da kesn en yüksek bu vuruştur :lol:Forumkral yazdı:Vururulursa vurulur ben daha önce bu kadar yüksek vuran görmedim koydum fotosunu buyur sende koy bir foto görelim.XottomancavalryX yazdı:allah allah 20binde gerçekten çok yüksek doğrusu. :lol:
Bacon
Bacon