Arkadaşlar ben daha 20 lvlim ama ilerisi ile ilgili sorular soracağım ben kan çalan set aldım 44 e kadar rahat kasayım diye 44 te gbm girip çarı buz+elektrik yapıcam kan çalanları satıp elektrik alıcam ama buz almıcam çarı full büyü hasarı elektrik dizmeyi düşünüyorum sizce nasıl olur buzda olucak ama buz item dizmicem elektrik doğru akım azat yada zincir merlin gibi şeyler dizmeyi düşünüyorum sizce iyi olurmu
Normalde buz dizecektim ama forumda yazılan çoğu konuda elektirik iyi vuruyor diye şeyler gördüm kendi kendime full elektrik dizeyim sağlam vururum kanısını aldım direnç kırma 15 yapayımmı bide full elektrik dizicem buz olucak ama itemi olmayacağı için direnç kırmaya vermim diyorum sizin görüşleriniz nedir
FULL YILDIRIM BÜYÜCÜ
FULL YILDIRIM BÜYÜCÜ
Gel Ne Olursan Ol Yine Gel
- IxMykonSxI
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
Re: FULL YILDIRIM BÜYÜCÜ
elektirikle kasmak zor olur
hem kritik itemin olmadıktan sonra elektiriği boş geç
Buz düz 3000 ise
Elektirik 2000 1500
Buz kritik 5000 ise
Elektirik 4000
Elektirik 3 kat 6000 - 7000 yane farkı anla
hem kritik itemin olmadıktan sonra elektiriği boş geç
Buz düz 3000 ise
Elektirik 2000 1500
Buz kritik 5000 ise
Elektirik 4000
Elektirik 3 kat 6000 - 7000 yane farkı anla

yani üzerin ful buz olsun elektrik 2.skil olsun diyorsun tam tersi yane
Gel Ne Olursan Ol Yine Gel
- Lordofmages
- Cin Avcısı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
Dediğiniz yetenek kombinasyonu defalarca kere denendi ama ne yazıkki Meran labirentinde hiç bir fayda sağlamadı.Ne varki sadece labirent yolundaki yaratıkları verdiği hasar muazzam olmasına lakin meran yılan adamlarına karşı tam bir hüsrana uğruyorsunuz bu yetenek kombinasyonuyla.!dur145 yazdı:Arkadaşlar ben daha 20 lvlim ama ilerisi ile ilgili sorular soracağım ben kan çalan set aldım 44 e kadar rahat kasayım diye 44 te gbm girip çarı buz+elektrik yapıcam kan çalanları satıp elektrik alıcam ama buz almıcam çarı full büyü hasarı elektrik dizmeyi düşünüyorum sizce nasıl olur buzda olucak ama buz item dizmicem elektrik doğru akım azat yada zincir merlin gibi şeyler dizmeyi düşünüyorum sizce iyi olurmu
Normalde buz dizecektim ama forumda yazılan çoğu konuda elektirik iyi vuruyor diye şeyler gördüm kendi kendime full elektrik dizeyim sağlam vururum kanısını aldım direnç kırma 15 yapayımmı bide full elektrik dizicem buz olucak ama itemi olmayacağı için direnç kırmaya vermim diyorum sizin görüşleriniz nedir
Ah şu Arkadaş sandıklarımız.
- XottomancavalryX
- Teşkilat Neferi
elektrik arka planda kalsın.buz+direnc calıs
Sanma şâhım / herkesi sen / sâdıkâne / yâr olur
Herkesi sen / dost mu sandın / belki ol / ağyâr olur
Sâdıkâne / belki ol / bu âlemde / dildâr olur
Yâr olur / ağyâr olur / dildâr olur / serdâr olur
Herkesi sen / dost mu sandın / belki ol / ağyâr olur
Sâdıkâne / belki ol / bu âlemde / dildâr olur
Yâr olur / ağyâr olur / dildâr olur / serdâr olur
sakın elektriğe yüklenme şu an ben 34 lvldeyim 30 lvlden beri elektrik&bilgisi 10/15 ama buz ve bilgisi 1/5 olmasına rağmen elektrik buzdan kötü vuruyor. hızlı bir şekilde kasmak istiyorsan metoroit&bilgisi ve buz&bilgisi yüksek olacak zaten çoğu efsunlarda 45 lvle e gelene kadar fiziksel ve buz...ne yaparsan yap elektrik 40tan sonra işine yaraycak...
şu an da tecrübeyle sabit söylediklerim...
şu an da tecrübeyle sabit söylediklerim...
Azasil
Youcin
Youcinxşifa
Akıncıxyoucin
- Sunucu: Beyaz Köşk
Elektirigi salla gitsin üstünü full buz diz buz daha iyi ve etkili elektirik o kadarda değil..
Meranda fiziksel işe yaramas buz yarar merandaki yaratıkların buz dirençi düşük ve zırhı yüksektir..
ancak meteoritle vurusun meran muhafızlarına 400-500 kiritk 700 buzla vurusan full bilge isen 3000+ kiritk ise 7000+ vurusun ama buz büyücülerine gelince meranda ki onların zırhı düşüktür buza dirençleri yüksektir..sonuna kadar indirisin canını ama elementler dostumuzdur deyince adı üstünde element(buz,elektrik,ateş) bunlar kesinlikle buz büyücüsüne
işlemez..meran muhafızı(46),ucan muhafız(45),kızıl kobra(44),bekçi kobra(45),lanetli meran(47),gece bekçisi(48)
bu yaratıklara sadece Büyü buz işler ve full bilge isen +3000 üstünde kiritk ise +7000 üstünde vurusun..
Grub bölgelerine gelince;
Migrat:Büyü buz cok etki eder..full bilge + cevriye +m2 buz alman ve dizmen gerekir ..(immune,funditores,evoca, kum yılanları,centrium,junon )
Sıgınak:Aynı şekilde full bilge cev+m2 buz alman ve dizmem gerekir (deli,zır deli,fare adam zır deli,fare adam deli,motor,düşünen adam,kenan,fadai,baş fedai)
bu 2 bölgede en çok buz etkilidir.. uzun lafın kısası;iyi ve rahat kasılmak için.. Sen en iyisi Büyü buz diz.. Ben bile büyücümde tek buz kullanıyorum tek skill full buzum
Saygılarımla,Matadorxölümsüz
İyi Oyunlar,İyi Forumlar..
Meranda fiziksel işe yaramas buz yarar merandaki yaratıkların buz dirençi düşük ve zırhı yüksektir..
ancak meteoritle vurusun meran muhafızlarına 400-500 kiritk 700 buzla vurusan full bilge isen 3000+ kiritk ise 7000+ vurusun ama buz büyücülerine gelince meranda ki onların zırhı düşüktür buza dirençleri yüksektir..sonuna kadar indirisin canını ama elementler dostumuzdur deyince adı üstünde element(buz,elektrik,ateş) bunlar kesinlikle buz büyücüsüne
işlemez..meran muhafızı(46),ucan muhafız(45),kızıl kobra(44),bekçi kobra(45),lanetli meran(47),gece bekçisi(48)
bu yaratıklara sadece Büyü buz işler ve full bilge isen +3000 üstünde kiritk ise +7000 üstünde vurusun..
Grub bölgelerine gelince;
Migrat:Büyü buz cok etki eder..full bilge + cevriye +m2 buz alman ve dizmen gerekir ..(immune,funditores,evoca, kum yılanları,centrium,junon )
Sıgınak:Aynı şekilde full bilge cev+m2 buz alman ve dizmem gerekir (deli,zır deli,fare adam zır deli,fare adam deli,motor,düşünen adam,kenan,fadai,baş fedai)
bu 2 bölgede en çok buz etkilidir.. uzun lafın kısası;iyi ve rahat kasılmak için.. Sen en iyisi Büyü buz diz.. Ben bile büyücümde tek buz kullanıyorum tek skill full buzum
Saygılarımla,Matadorxölümsüz
İyi Oyunlar,İyi Forumlar..
!^^+^^! ⓛⓞⓓⓞⓢ ⓑⓐⓢⓚⓐⓝ !^^+^^!
!●●! リム σレυᄊ リム 乙ムキ乇尺 !●●!
Oⓡ Vⓘ©ⓣⓞⓡⓨ Oⓡ Dⓔⓐⓣⓗ
http://yaolumyayasam.tr.gg/Ana-Sayfa.htm
Oⓡ Vⓘ©ⓣⓞⓡⓨ Oⓡ Dⓔⓐⓣⓗ
- IxMykonSxI
- FareAdam Düşmanı
- Klan: Arzın Çocukları
lanetli meran(47) ucan muhafız(45) kızıl kobra(44)
sen bunlara hiç full fevziyle vurmayı denedin mi ??
Bu arada buzu çok övüyosan her zaman ws ye açıgızıdır

- Lodosxbaskan
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Beyaz Köşk
tmm hele su mouse bi yapılsa..arkın pc den yazmaktan canım sıkıldı hâlâ bi mouse bulcak ama ne zamanIxMykonSxI yazdı:lanetli meran(47) ucan muhafız(45) kızıl kobra(44)
![]()
ws demissin ben oyuna giremde atarız oyun kaçmıyor ya
!^^+^^! ⓛⓞⓓⓞⓢ ⓑⓐⓢⓚⓐⓝ !^^+^^!
Oⓡ Vⓘ©ⓣⓞⓡⓨ Oⓡ Dⓔⓐⓣⓗ
Oⓡ Vⓘ©ⓣⓞⓡⓨ Oⓡ Dⓔⓐⓣⓗ
- IxMykonSxI
- FareAdam Düşmanı