TiTLER bi bakaRmısınız ?

Sancak sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kilitli
Kullanıcı avatarı
DequeL
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos
Lonca: Rulers Of The World

TiTLER bi bakaRmısınız ?

Mesaj gönderen DequeL »

ya arkadaşlar Oyunda cevap alamıorum Rbdxlere takmışlar Titler diorlar bari burda cevap verin TitLer Klandan SeLam yazarKen neden direk yasakLıYA EkLiorsunuz SeliMin 2 çarı Rbdxtrix ve Rbdxsquire ortak kullandığımız RbdxsyLarı ? :?: :?: :geek:
Yalnız bir fikri öpemez…ona dokunamaz veya onu tutamazsınız.Fikirler kan ağlamaz,,acıyı hissetmezler,Sevmezler...
V For Vendetta
Kullanıcı avatarı
Titxdelikurt
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Re: TiTLER bi bakaRmısınız ?

Mesaj gönderen Titxdelikurt »

Merhaba;

Selim (Rbdxtrix ve Rbdxsquire ve RbdxsyLar) adlı veled ile her hangi bir sorunumuz yoktu, bir gün Byceo adlı şeref yoksunu ile bölgeden tartışan 2 Tit üyesine hakaretler ederek anılan karakter yoksunununa destek olmuştur. Kendisini ikaz etmemize rağmen terbiyesizliğini devam ettirmiş hatta Mec lerin de olaya katılımı ile harareti artan tartışma ve savaş sırasında Mec üyelerinin sarsılmaz, durdurma ve depar sürelerinin dolması ve yeteneklerini tekrar kullanabilmeleri için ölecekleri sırada kutup rüzgarı açarak arzlara destek olmuştur.

Ertesi gün bizlere o carda ben yoktum, bir arkadaşım girmişti bir daha girmeyecek demiştir, oysa bildiğiniz üzere karakterlerimizin sorumlulukları bizlere aittir, içindeki şahsın ( her kimse ) yapmış olduğu her türlü terbiyesizlik olumlu yada olumsuz hareket o karakterin sahibi tarafından yapılmış addedilmektedir. Selim denen velede ait her türlü karakter, hatta içinde selim olduğunu beyan ettiği diğer Rbd karakterler de dahil olmak üzere Tit loncası tarafından yasaklanmakta/yasaklanacaktır.

İyi forumlar.
Titxdelikurt - Titbxyavrukurt
BİR KURT'UN PEŞİNDE 40 KÖPEK HAVLAMIYORSA, O KURT, KURT DEĞİLDİR.
Resim
ARmut deyip geçmeyin, onun ilk hecesi çoğu kişide yoktur !
Kullanıcı avatarı
Ucube
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Ucube »

Bu titleri birde muhattapmı alıyorsunuz hahah buna gülerim ben :D Bunların adına konu açmayın kendini önemli kişilermiş gibi görüyorlar sonra :D
нα∂ι вιя σуυη σуηαуαℓıм ѕη вєηм gυяυяυмℓα σуηα вєη ѕєηιη нαуαтıηℓα..!

נσкєя
Kullanıcı avatarı
XxXJoKeRXxX
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Joker Ve Yandaşları

Mesaj gönderen XxXJoKeRXxX »

Ucube yazdı:Bu titleri birde muhattapmı alıyorsunuz hahah buna gülerim ben :D Bunların adına konu açmayın kendini önemli kişilermiş gibi görüyorlar sonra :D
aynı snn gibi ;)
Toz pembe hayaller vardı tozunu çekdim kafa yaptı. [ Joker ] [Ucube ]

Pembeşєутαη ©

[Pembe Stayla] PEMBEYLE YAZDIM KENDİ TARZIMI YANSITSIN DİYE
;) ;) ;)
Kullanıcı avatarı
Vahit
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Vahit »

Bu etekli finonun yani tangut un hala konuşacak yüzü varmı ?
Sana helal olsun diyorum utanmaz herif hala konulara cevap verip oyuna girebiliyorsan.
Senin o etekliğinle dolaşman lazım ki verdiğin vaadin arkasında duramadın.
Bilmiş olki o iftirayı atan bile özür diledi sen hala dilemedin hala özür bekliyoruz senden nerde özürün
[İçerik silinmiş uyarı seviyeniz yükseltilmiştir. ] Tahirbey

Vesselam
Gizlenmiş İçerikGöster
Resim
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
Reha
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Reha »

Merhaba,

Forum Kuralları...
------------
2. Kişisel tartışma şekline dönüşen konular kapatılacaktır. Uyarı ile kapatılan konuların devamı niteliğinde veya aynı içerikte ya da konunun neden silindiğine yada taşındığına dair konu açılamaz.

İyi Forumlar.

İKV'den Haberdar Olun!
Resim Resim Resim Resim
Kilitli

“Genel Sohbet” sayfasına dön