sianfeamx yazdı:Sianfeam carlarının manası :
biz 2 kişiyiz..ölümsüz bir aşk la bağlanmış 2 kişi..safa ve sinem..carlarımızda aslında kendi isimlerimiz.. Sianfeam
(===SAMED===)=Muhtaç Olmayan.Ezeli, ebedi ve yüce olan ve hiç kimseye veya şeye ihtiyacı olmayan, mutlak malik olan yüce Allah. - Allah'ın isimlerindendir. "abd" takısı almadan kullanılmaz. Abdülsamed
Zubizaretta yazdı:Zubizaretta! İspanya Milli takımı ve Barça'nın eski kalecisi ayrıca Barçanın şu anki sportif direktörü aşağıdaki resimde kendisine aittir )
Timurlarxşifacı=Oyuna bir kac arkadaşla başlamıştık ve 30 lvl e kadar kastık bunlar knıght oynadıkları ıcın İKV sarmadı bunları bende priest tim şifacı acayım dedım Lonca kurduk Timurlarx IKV de priest deği şifacı imiş ve Timurlarxşifacı yaptım
Menderesx=Vefat eden abımın İsmi Onun adını taşımak istedım ve karkterımın ismini Menderesx yaptım
Kurtlarxltexasll=Kurtlar Loncasında bulunmamdan dolayı Kurtlarx ltexasll (Texas) Bursaspor taraftarını sevdiğim için BU şekil ismi yakıstırdım kendıme ..
BirZamanlar Timurlarxşifacı Şimdiki Adım xMeSuTxTR Saygılarr.
Simyacı: ruhani felsefe disiplinine işaret eden bir terimdir
Yeni Açıcagım bir nick Reenkarnasyon : Öldükden sonra Yeni Bir vücudla dünyaya gelmeye inanmadır
Kürsad Mert ve cesur anlamindadir ve ayni zamanda adim Ceyhun Kürsad oldugu icin kürsad ismini yasatmak istedim Zorabi pek anlami yok babam böyle severdi beni Zorabi diye