Eksik olma dostumsmartenes yazdı:"Şimdi bu noktada ben diyorum ki ; Acaba bölgelere giriş sayısı artsa 7 kişi olsa. Grupta 1 adet savaşçı bulundurma zorunluluğu olsa nasıl olur. Minimum sayı 6 olması şartıyla. Yanı bölgelere girecek grup ister 5 büyücü 1 şifadan oluşacakveym2 yazdı:hiç aklına 1 savaşçı yerine 1 büyü alıcakları aklna gelmedimi daha hızlı gitmek için
isterse 7 kişide girebilecek , ama 7 kişi girmek isterse grubunda 1 savaşçı olması zorunlu olacak. Yani 6 büyü 1 şifa yok."
Sana tam destek Crack
Grup Bölgesine Girebilmek İçin 7 Kişilik Gurubunuz Olmalı !
Re: Grup Bölgesine Girebilmek İçin 7 Kişilik Gurubunuz Olmalı !

Evet bu da mantıklı duruyor ama teknik açıdan zorluk yaratmaması gerek fikrin. Yanı burada kocaman 2 bölgeden bahsediyoruz.Forumkral yazdı:Grubun 7 kişi olması yerine melodrama44 dediği gibi savaşçının yeteneği olmadan kesilemeyecek bir yaratık türü konursa savaşçılarda alınır.Nasıl fedailer 4-5 li gruplar halinde gelince zihin atıyor büyücüler bu tür bir işleyiş olursa alırlar.

Sığınağa tank da girdim .Hiç girme daha iyi. En azından belirli bir hasar veriyorsun ofansıf gırınce.AmiR yazdı:Sığınaga ıkı savaş üç buyu 1 şifada girdimişimdir. Eğer savaşı oraya sertle ıkıye bölmek ıcın girerse bölemez onu bölerler.
Sıgınak ve migrat için bir savaşcı lazım[sa] oda tank olmalı yani defans.
Sen defansda sadece durdurma atmısın ama zırhını 70 yap elinden geldiği kadarıylada max enerji item giy. ılk sen cek yaratıkları ve büyüler senden tek tek alırlar. Kısaca tank olmusun ama tanklıgını kullanmamısın sanırım..
vesselam.

Son olarak konuyu bu yöne çekersek daha yararlı olacağına inanıyorum. Anlatmak istediğimi anlamadan yorum yazmış çoğu arkadaş olsun. Maksat tartışmak konuşmak.Crack yazdı:
Ben bu fikrin kimseyi incitmeyeceğine inanıyorum. Teknik olarakta Bölgelerde bir sorun yaşanacağını sanmıyorum. Zaten kendi kendine olmuşmuş ve olması gereken grup yapısı bozulmayacak. İlave bir savaşçı olacak grupta o kadar. Herkes eşitlenecek.
İyi Forumlar

- aqsicocuq
- Şarapçı'nın Sırdaşı

- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
aldatmaz2012 yazdı:Evet bende bu savaşçıların hali benı çok mutlu etmıyor ama sıgınak ve mıgrattakı yaratıklar çok yüksek hasarlar verıyorlar ozellıkle baş fedai neredeyse ofansıf bır savaşçıya tek atıcak kadar saglam vuruyor bunun dışında immuneler 5-10 bin arası vuruşlar saglıyor burada şifacılar zor durumda kalıyor şimdi dıyeceksınız buyuculerde almıyormu ? buyuculer tesla kuruyor ve tesla bıldıgımız gıbı grub bolgelerınde yaratıkları her atışta %100 sersemletme ozellıgıne sahiptir ve deneyımlı bir buyucu teslasıyla hıçbır şekılde hasar almıyor ve 2 buyunun buzuyla yaratık oldugu yerde sabıtlenıyor.Butun bunları geçtım buyuculer yaratıklara çok yüksek hasarlar verıyor savaşçı bir tek sıgınaklarda fare adam zır deli ve zır delıye son hasar verebılıyorlar ve mıgrattada Junon,Torres ve kum yılanlarınason hasar verebılıyorlar ama yınede buyucunun verdıgı hasarın buna ragmen yarısına ulaşabılıyorlar.Savaşçılara çok buyuk bir guncelleme yapılmadıgı surece maalesefkı cemberlıtaş denen o bolgeyede 5 büyü 1 şifa gırılecektırİYİ FORUMLAR İYİ OYUNLAR..
- AmiR
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Meran
- Lonca: KHoLPaSHaLi
Crack yazdı:Sığınağa tank da girdim .Hiç girme daha iyi. En azından belirli bir hasar veriyorsun ofansıf gırınce.AmiR yazdı:Sığınaga ıkı savaş üç buyu 1 şifada girdimişimdir. Eğer savaşı oraya sertle ıkıye bölmek ıcın girerse bölemez onu bölerler.
Sıgınak ve migrat için bir savaşcı lazım[sa] oda tank olmalı yani defans.
Sen defansda sadece durdurma atmısın ama zırhını 70 yap elinden geldiği kadarıylada max enerji item giy. ılk sen cek yaratıkları ve büyüler senden tek tek alırlar. Kısaca tank olmusun ama tanklıgını kullanmamısın sanırım..
vesselam.
Tank kullanmayı bılırsen sıgınakta cok ıse yarıyor ofansdan
Bir Ağaçtan Bir Milyon Kibrit Çıkar
Bir Kibrit Bir Milyon Ağacı Yakar.
"Yıldızdoğan"
Lider : Doğru İşleri Yapar
Yönetici : İşleri Doğru Yapar
CW
Bir Kibrit Bir Milyon Ağacı Yakar.
"Yıldızdoğan"
Lider : Doğru İşleri Yapar
Yönetici : İşleri Doğru Yapar
CW
Sığınak ilk geldiği gün 16 kişilik grubunuz olmalı hatası veriyodu. GMler bunu 6 ya indirene kadar anası ağlamış bide 7 yemi çıkaracaklar? Aman dursun ben girmesem de olur şu saatten sonra ... 3 savaşçım var şükürler olsun yaratıklara kaçarak vurmuyorum yeter bana.
SONYVAIO (pokuman)/ YALIBOYU / Skynet
İyi o zaman ne halimiz varsa görelim.

- adresbu
- Tılsım Tanığı

- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Sanki Sene 2008
melodrama44 yazdı:grup bölgelerine 2 savaşçı girmek fazla yararlı işi değildir çünkü sizi çok yavaşlattırır.1 er savaşçıyla girebilirsiniz ama onlarda bence ofansif olmalıdır miğratta yılanı tutar. kenandada yine tanklık görevi yapabilir örneğin baş fedaiyi büyücüler keserken savaşçıda arkasında fedaileri gezdirir.
ama asıl konu savaşçının gb lere girememesinin tek nedeni savaşçının işi yavaşlattırmasıdır grup bölgelerine sırf savaşçıların yapabileceği vede bu yapılmazsa bossların kesilemeyeceği gibi bir özellik getirilirse mecburen savaşçılarda alınır.
ßu Daha MantıkLı ßir Öneri Ama
- VicTorY
- Demirci Çırağı

- Sunucu: Beyaz Köşk
7 Kişi Demek Zaten Düşmeyen Şaheserlerin Düşme Olasılığını İyice Düşürmek Demek ...
Şaheser Düşme Olasılığı ve Bir Gruba Düşecek Şaheser Sayısı Arttırılırsa Bu Dediğin Mantıklı ...
Şaheser Düşme Olasılığı ve Bir Gruba Düşecek Şaheser Sayısı Arttırılırsa Bu Dediğin Mantıklı ...
VaMoSBieN ! VaMoSFENER !