Kendi ağzından kendi itirafıxJokerx24 yazdı:Dediqim qibi bu saaten sonra tartısmanın anLamı yok ewet deLıkurt hakLıydı ama ben hıc deqıLse tum Sancaqı soyan adamı soydum yanı Bycrıyqer(Samet) i Şimdi soruyorum size hanqinizin eLine benmki qibi bir fırsat qeçse o adama hadinni biLdirmek için yapmazdınız?? HırsızLık evet kötü bir şey ama ben ona yaptıqım için hiç pişman deqiLim Sawunmada yapmayacaqım çünkü anLamsız oLur Serhat merak etme hiç bi çarLa dönmicem oyuna Çarımı siLdm isdeyen nickLeri 1 LwL de deneyebLr kmse acıp bırakmadıysa... Burda oyunu bırakmamın nedenı hiç bir zaman Tit Loncası oLmadı oLamazdıda zaten neyse dedim ya tartışma yaratmanın anLamı yok sen kendini öwmeye dewam et.. Arada forumda takıLırım o kadar oyuna dönmeyceqm için raht oLsun...
ÇaRLaRı SiLdm Xjokerx 'den Weda...
- Titxdelikurt
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
Re: ÇaRLaRı SiLdm Xjokerx 'den Weda...
Titxdelikurt - Titbxyavrukurt
BİR KURT'UN PEŞİNDE 40 KÖPEK HAVLAMIYORSA, O KURT, KURT DEĞİLDİR.

ARmut deyip geçmeyin, onun ilk hecesi çoğu kişide yoktur !
BİR KURT'UN PEŞİNDE 40 KÖPEK HAVLAMIYORSA, O KURT, KURT DEĞİLDİR.

ARmut deyip geçmeyin, onun ilk hecesi çoğu kişide yoktur !
Evet çunku adam benden zamanında 40m para caldı bende hakkım olanı (Verdiğim parayı) onun hesabından geri aldım bunun dışında yapılan bi şey warsa koy kanıtı ortaya koymayanTitxdelikurt yazdı:Kendi ağzından kendi itirafıxJokerx24 yazdı:Dediqim qibi bu saaten sonra tartısmanın anLamı yok ewet deLıkurt hakLıydı ama ben hıc deqıLse tum Sancaqı soyan adamı soydum yanı Bycrıyqer(Samet) i Şimdi soruyorum size hanqinizin eLine benmki qibi bir fırsat qeçse o adama hadinni biLdirmek için yapmazdınız?? HırsızLık evet kötü bir şey ama ben ona yaptıqım için hiç pişman deqiLim Sawunmada yapmayacaqım çünkü anLamsız oLur Serhat merak etme hiç bi çarLa dönmicem oyuna Çarımı siLdm isdeyen nickLeri 1 LwL de deneyebLr kmse acıp bırakmadıysa... Burda oyunu bırakmamın nedenı hiç bir zaman Tit Loncası oLmadı oLamazdıda zaten neyse dedim ya tartışma yaratmanın anLamı yok sen kendini öwmeye dewam et.. Arada forumda takıLırım o kadar oyuna dönmeyceqm için raht oLsun...![]()
нα∂ι вιя σуυη σуηαуαℓıм ѕη вєηм gυяυяυмℓα σуηα вєη ѕєηιη нαуαтıηℓα..!
נσкєя
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:xJokerx24 yazdı:Serhat merak etme hiç bi çarLa dönmicem oyuna Çarımı siLdm isdeyen nickLeri 1 LwL de deneyebLr kmse acıp bırakmadıysa... Burda oyunu bırakmamın nedenı hiç bir zaman Tit Loncası oLmadı oLamazdıda zaten neyse dedim ya tartışma yaratmanın anLamı yok sen kendini öwmeye dewam et.. Arada forumda takıLırım o kadar oyuna dönmeyceqm için raht oLsun...
auril & DoubleLift
- XxXJoKeRXxX
- FareAdam Düşmanı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Joker Ve Yandaşları
Auril yazdı::mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:xJokerx24 yazdı:Serhat merak etme hiç bi çarLa dönmicem oyuna Çarımı siLdm isdeyen nickLeri 1 LwL de deneyebLr kmse acıp bırakmadıysa... Burda oyunu bırakmamın nedenı hiç bir zaman Tit Loncası oLmadı oLamazdıda zaten neyse dedim ya tartışma yaratmanın anLamı yok sen kendini öwmeye dewam et.. Arada forumda takıLırım o kadar oyuna dönmeyceqm için raht oLsun...
Toz pembe hayaller vardı tozunu çekdim kafa yaptı. [ Joker ] [Ucube ]
Pembeşєутαη ©
[Pembe Stayla] PEMBEYLE YAZDIM KENDİ TARZIMI YANSITSIN DİYE

Pembeşєутαη ©
-
- İskele Babası
- Klan: Lodos
Sonunda ...
Beklenen konu ...
Beklenen konu ...
Sancak
/color] Atabeyxersel , Atabeyxqp , Xqpxıı , EieNxHeLL
Teşkilat
/color] Neuromancer
Anka
/color] Neuromancer
Teşkilat
Anka
- XxXJoKeRXxX
- FareAdam Düşmanı
- Lonca: Joker Ve Yandaşları
Toz pembe hayaller vardı tozunu çekdim kafa yaptı. [ Joker ] [Ucube ]
Pembeşєутαη ©

Pembeşєутαη ©
- eZeLxeysanxd
- İskele Babası
gunceL baRındıRmayın QQ evLadını :mrgreen:
Dilencilerxdavar Ucube / Ucubee / RoyaLxosiris
ETİKETE GEREK YOK.ESKİLER BİZİ TANIR.YENİLER ÖRNEK ALIR.GÖRENLER ANLATIR . . . . !
Hayat BosŞ EyLen ÇosŞ
:mrgreen:

ETİKETE GEREK YOK.ESKİLER BİZİ TANIR.YENİLER ÖRNEK ALIR.GÖRENLER ANLATIR . . . . !
Hayat BosŞ EyLen ÇosŞ

Jσкєя
konu eski kardes bu şoker milleti yiyo sildim diyeNeuRoMaNCe yazdı:Sonunda ...
Beklenen konu ...
auril & DoubleLift
AuiriL denen welet diğer konuda sana giren kapak yetmedi sanırım kalan boşLuğuda bu konudamı doldurmamı istiyorsun :lol:
нα∂ι вιя σуυη σуηαуαℓıм ѕη вєηм gυяυяυмℓα σуηα вєη ѕєηιη нαуαтıηℓα..!
נσкєя
muhattabım deilsin özürcanlar hiç ilgimi çekmiyor 
auril & DoubleLift