MAvi TOpaz Hakkında BİşeLEr yapıLAcakmı BU konuda forumda cokca konu acıldı EJder asa uretemiyoruz..
Yöneticiler bu konuda ne düşünüyor ceVap beklıyoruz
Bİr çözüm bulunacakmı ?
...
Kardeşim bu konu hakkında en az 30 konu vardır forumda.Bende aynı sorunu çekiyorum ama sıktı artık bu tür konular.Geriye dönük konuları araştırıp onlara yorum yapabilirsin.
Kilit.
ARGOS-ARGOSS
.
.
Düzenbazlık ince bir tüy ise adalet "Ecel Getiren"dir...
Mavi topazın sayısının azaltılmasını istiyorsan artık çok geç.Şuan azaltsalar üretenler bende o zaman fazla mavi topazlarımı geri istiyorum diyeceklerdir kesin.( Ben dahil ) Daha önceden böyle birşey yapılmadıysa daha da yapılmaz.Ne yapıp edip 18 tane bulmak zorundasınız üretebilmek için.
Dün Lathander Eminönü sunucunda bir çok sorumuza cevap verdi. Bu mavi topaz olayının aynısının vakti zamanında başka bir maden için yaşandığını ama zamanla normale döndüğünü açıkladı. Sunucularda değişen her durum için yöneticiler müdahale yapmamalı dedi. Su akar yolunu bulur misali. LOnca sistemi ve birçok sıkıntımıza yönelik çalıştıklarını söyledi. LAthander'e inanıyorum ben. Bi başkası söylese sallamamda o ayrı. Biraz daha sabır arkadaşlar.
kamilcix64 yazdı:MAvi TOpaz Hakkında BİşeLEr yapıLAcakmı BU konuda forumda cokca konu acıldı EJder asa uretemiyoruz..
Yöneticiler bu konuda ne düşünüyor ceVap beklıyoruz
Bİr çözüm bulunacakmı ?
...