Bak orada ne yazıyor ''Darkımmortal''.Ben Mortal değil Razor'un eskı sahıbı.Ben yokken ister kral ol ister soytarı ; beni bağlamaz.Garajdaki hurdaya ne kadar cila vursanda yeniyle yarışamaz bunu bilesin.Ki biliyorsun , Deathxkarani Vs. Hanedanxultio Karani'de kim vardı ? BenFERHATBEYy yazdı:sen konuşma hırsız mortal![]()
Relaxxeefendyy(ferhat) * den veda * * * (mecburen )
- xDarkiMMortaLx
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Relaxxeefendyy(ferhat) * den veda * * * (mecburen )
İlim ilim bilmektir
İlim kendin bilmektir
Sen kendini bilmezsin
Ya nice okumaktır
Yunus Emre
İlim kendin bilmektir
Sen kendini bilmezsin
Ya nice okumaktır
Yunus Emre
- Canceazi
- Kadim Hidra Avcısı
- Lonca: #direngezi
adam yardırdı beylerxDarkiMMortaLx yazdı:Bak orada ne yazıyor ''Darkımmortal''.Ben Mortal değil Razor'un eskı sahıbı.Ben yokken ister kral ol ister soytarı ; beni bağlamaz.Garajdaki hurdaya ne kadar cila vursanda yeniyle yarışamaz bunu bilesin.Ki biliyorsun , Deathxkarani Vs. Hanedanxultio Karani'de kim vardı ? BenFERHATBEYy yazdı:sen konuşma hırsız mortal![]()
Sonuç kaç kaçtı ? 5-1.Aa krala bak bizim gibi piyonların kelamlarıyla yıkılıyor.Ne yazık...

Colorado - Magicem - BeoWulfxBaNDeRaS - MeGaxPeaRSoN

- SeRRuh
- Sivri Ada Kaşifi
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Utopia
- Discord: sahinmur4t
FERHATBEYy yazdı:ben dedim herkesin derdi benim ehehe Şerruh 5*0 yendiğim dursuna 5*2 yenildin bi kaybol ya nese aeo kib ! hepinize muck:mrgreen:
O Gördügün rüya gerçek olsa forumda en az 100 tane konu olurdu bunu herkes iyi biliyor :lol:
FERHATBEYy yazdı: * Şu anda Meran sunucusunda 06.08.2013 20:11:41 tarihine kadar yasaklı durumdasınız. Cezanız bitmeden karakter transferi gerçekleştirilemez.
Teşekkür Ederiz
[Uygunsuz içerik silindi.]
[GM]Kindar
Neyse...KAVGA ETTİĞİMDE ÇOK DOSTLARIMDA ÇOK HEPİNİZ ALLAHA EMANET OLUN KENDİNİZE İYİ BAKIN HAKKINIZI HELAL EDİN :| BENİ 2013 E KADAR BANLAYAN ARKADAŞA TÜM İÇTENLİĞİMLE SEVGİLERİMİ YOLLUYORUM![]()
. . . . 2007 OCAKTA BAŞLAYAN BU MACERA BURDA SON BULUYOR ARTIK AEO KENDİNİZE İYİ DAVRANIN tüm meran daki büyücüler rahat olsun 1. ci gitti kendinize lider bulun :mrgreen:
Relaxxeefendyyy . ultio. . .!!
Kim bilir ne demişindirde onları buraya yazamıyosundur
Adamın zevkinden ban atıcak hali yok
yol aL.. :mrgreen:

55 Vatan ~
34 Mekan ~
- FERHATBEYy
- FareAdam Düşmanı
- Klan: Lodos
beslemeler hemen çıktı meydana veda ediyoruz dedik gelin kavga edek demedik bi 2 leyin paleler
Biz Türküz biz Kürdüz yoktur farkımız,
Alevi Sünniyiz olmaz gayrımız,
Biz Lazız Çerkeziz nedir farkımız,
Yıllardır söyleriz budur şarkımız,
Kağıttan bir gemidir devrim kim bilir kaç yunus görmüş, kaç "Deniz Gezmiş"!!
Alevi Sünniyiz olmaz gayrımız,
Biz Lazız Çerkeziz nedir farkımız,
Yıllardır söyleriz budur şarkımız,
Kağıttan bir gemidir devrim kim bilir kaç yunus görmüş, kaç "Deniz Gezmiş"!!
Kişisel tartışma şekline dönüşen konular kapatılacaktır. Uyarı ile kapatılan konuların devamı niteliğinde veya aynı içerikte ya da konunun neden silindiğine yada taşındığına dair konu açılamaz.