Grup Bölgesine Girebilmek İçin 7 Kişilik Gurubunuz Olmalı !

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Crack
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Grup Bölgesine Girebilmek İçin 7 Kişilik Gurubunuz Olmalı !

Mesaj gönderen Crack »

Sığınaklardan ve miğrattan kovulan daha doğrusu tekmeyi yemiş savaşçı arkadaşlar kulak verin.

Uzun zamandır savaşçıma girmemiştim ama geçenlerde bi kaç item aldım ve normal bir seviyeye getirdim. Mısır çarşısından sığınak görevlerini aldım. Buraya kadar normal.

Fakat 1 gün boyunca Sığınak için gelen asansöre hiçbir grup beni almadı. Tandıklar aracılığıyla girdim görevlerimi yaptım.

Görevle bitmiyor ama dimi içerde şaheserler var. Daha direnç kırmasını bilmeyen büyücü arkadaşlar savaşçıları gruplarınaalmaz olmuşlar. Kendi kendine oluşan bir grup standartı var. 5 büyücü 1 şifa. Hak veriyorum onlara, çünkü savaşçımla girdiğimde onları iyiden iyiye yavaşlattım. Hatta Düşünen Adam'da(Boss) iksir içmek zorunda kaldılar çünkü 1 adet büyüce yerine grupta ben vardım. Dolayısı ile grubun vermesi gereken hasar düştü ve Düşünen Adam 10 Enerjideyken kudretleri bitti.

Bilemiyorum ne kadar iyi ama savaşçımın Maxı şuan 2700 civarında. Fakat içerideki çoğu düşmana max işlemiyor ordanda gruba bi faydam olmadı. Bir keresinde Defansif olarak girdim o daha da beter. Sadece arada Durdurma attım, çoklu gruplarda ise 10 snliğine bir düşmanı oyalayabildim sonrasında öldüm. Yani buradan da bi faydan dokunmadı grubuma.

Şimdi bu noktada ben diyorum ki ; Acaba bölgelere giriş sayısı artsa 7 kişi olsa. Grupta 1 adet savaşçı bulundurma zorunluluğu olsa nasıl olur. Minimum sayı 6 olması şartıyla. Yanı bölgelere girecek grup ister 5 büyücü 1 şifadan oluşacak
isterse 7 kişide girebilecek , ama 7 kişi girmek isterse grubunda 1 savaşçı olması zorunlu olacak. Yani 6 büyü 1 şifa yok. :)

Neler kazandırır bizlere ?

- Bölgeyi tamalama süresi biraz azalır. Aynı günde bir grup 2 veya 3 kere giriyorsa bi kaç kere daha girmeye vakti kalır.
- Büyücülerin savunduğu savaşçı hızımızı kesiyor bizi yavaşlatıyor düşüncesi ortadan kalkar. Çünkü gruptaki büyücü sayısı değişmeden ilave olarak bir savaşçıyı gruplarına alabilecekler.
- Grubun ömrü uzayacak ve şifalar biraz daha rahat edecek.
- Bölgelere giremeyen KAnkileri olmayan ama sert vurdumu ikiye bölen arkadaşlar daha sık bölgelere girecek.
- Sunucudaki ortamınıza göre değil de bir savaşçıyı ne kadar iyi kullanmanıza göre şahser düşürme sansınız eşitlenecek.
- Sadece büyücülerin girebildiği bir Alan olmasına rağmen bu kadar rağbet gören bir bölüme savaşçılarıda dahil etmiş olacağız.

Ben bu fikrin kimseyi incitmeyeceğine inanıyorum. Teknik olarakta Bölgelerde bir sorun yaşanacağını sanmıyorum. Zaten kendi kendine olmuşmuş ve olması gereken grup yapısı bozulmayacak. İlave bir savaşçı olacak grupta o kadar. Herkes eşitlenecek.

HENÜZ DESTEĞE GÖNDERİLMEDİ. Yorumlarınızı düşüncelerinizi bekliyorum. Savaşçıda olsa, İnsan insandır ;)
Resim
Kullanıcı avatarı
steel
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Re: Grup Bölgesine Girebilmek İçin 7 Kişilik Gurubunuz Olmalı !

Mesaj gönderen steel »

Grup bölgelerindeki savaşçı sorununa getirilebilecek en iyi çözüm budur bence , konuyu okuyan arkadaşlar ikv desteğe gönderirlerse dikkate alırlar belki...
Kullanıcı avatarı
Crack
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Crack »

steel yazdı:Grup bölgelerindeki savaşçı sorununa getirilebilecek en iyi çözüm budur bence , konuyu okuyan arkadaşlar ikv desteğe gönderirlerse dikkate alırlar belki...
Saol yorumun için. Evet böyle bir güncelleme sorunu halleder gibi geliyo.
Resim
Kullanıcı avatarı
AmiR
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: KHoLPaSHaLi

Mesaj gönderen AmiR »

Sığınaga ıkı savaş üç buyu 1 şifada girdimişimdir. Eğer savaşı oraya sertle ıkıye bölmek ıcın girerse bölemez onu bölerler.
Sıgınak ve migrat için bir savaşcı lazım[sa] oda tank olmalı yani defans.
Sen defansda sadece durdurma atmısın ama zırhını 70 yap elinden geldiği kadarıylada max enerji item giy. ılk sen cek yaratıkları ve büyüler senden tek tek alırlar. Kısaca tank olmusun ama tanklıgını kullanmamısın sanırım..

vesselam.
Bir Ağaçtan Bir Milyon Kibrit Çıkar
Bir Kibrit Bir Milyon Ağacı Yakar.
"Yıldızdoğan"

Lider : Doğru İşleri Yapar
Yönetici : İşleri Doğru Yapar

CW
Kullanıcı avatarı
snmz35
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi

Mesaj gönderen snmz35 »

steel yazdı:Grup bölgelerindeki savaşçı sorununa getirilebilecek en iyi çözüm budur bence , konuyu okuyan arkadaşlar ikv desteğe gönderirlerse dikkate alırlar belki...
Göster
Tahammül

Seviyoruz bu hayatı
Kullanıcı avatarı
melodrama44
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen melodrama44 »

grup bölgelerine 2 savaşçı girmek fazla yararlı işi değildir çünkü sizi çok yavaşlattırır.1 er savaşçıyla girebilirsiniz ama onlarda bence ofansif olmalıdır miğratta yılanı tutar. kenandada yine tanklık görevi yapabilir örneğin baş fedaiyi büyücüler keserken savaşçıda arkasında fedaileri gezdirir.

ama asıl konu savaşçının gb lere girememesinin tek nedeni savaşçının işi yavaşlattırmasıdır grup bölgelerine sırf savaşçıların yapabileceği vede bu yapılmazsa bossların kesilemeyeceği gibi bir özellik getirilirse mecburen savaşçılarda alınır.
keşke

1 temmuz 2012.
Kullanıcı avatarı
veym2
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı
Lonca: Kara Deniz Yıldızları

Mesaj gönderen veym2 »

hiç aklına 1 savaşçı yerine 1 büyü alıcakları aklna gelmedimi daha hızlı gitmek için :)
smartenes
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen smartenes »

veym2 yazdı:hiç aklına 1 savaşçı yerine 1 büyü alıcakları aklna gelmedimi daha hızlı gitmek için :)
"Şimdi bu noktada ben diyorum ki ; Acaba bölgelere giriş sayısı artsa 7 kişi olsa. Grupta 1 adet savaşçı bulundurma zorunluluğu olsa nasıl olur. Minimum sayı 6 olması şartıyla. Yanı bölgelere girecek grup ister 5 büyücü 1 şifadan oluşacak
isterse 7 kişide girebilecek , ama 7 kişi girmek isterse grubunda 1 savaşçı olması zorunlu olacak. Yani 6 büyü 1 şifa yok."

Sana tam destek Crack ;)
-"Lodos kalmayana dek Arz. Arz olmak bir tarz."
smartenes - Eminönü since: ?/Mart/2006
Kullanıcı avatarı
Forumkral
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi

Mesaj gönderen Forumkral »

Grubun 7 kişi olması yerine melodrama44 dediği gibi savaşçının yeteneği olmadan kesilemeyecek bir yaratık türü konursa savaşçılarda alınır.Nasıl fedailer 4-5 li gruplar halinde gelince zihin atıyor büyücüler bu tür bir işleyiş olursa alırlar.
Sabırlı insanın öfkesinden kork
Bacon
Kullanıcı avatarı
aldatmaz2012
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Mesaj gönderen aldatmaz2012 »

Evet bende bu savaşçıların hali benı çok mutlu etmıyor ama sıgınak ve mıgrattakı yaratıklar çok yüksek hasarlar verıyorlar ozellıkle baş fedai neredeyse ofansıf bır savaşçıya tek atıcak kadar saglam vuruyor bunun dışında immuneler 5-10 bin arası vuruşlar saglıyor burada şifacılar zor durumda kalıyor şimdi dıyeceksınız buyuculerde almıyormu ? buyuculer tesla kuruyor ve tesla bıldıgımız gıbı grub bolgelerınde yaratıkları her atışta %100 sersemletme ozellıgıne sahiptir ve deneyımlı bir buyucu teslasıyla hıçbır şekılde hasar almıyor ve 2 buyunun buzuyla yaratık oldugu yerde sabıtlenıyor.Butun bunları geçtım buyuculer yaratıklara çok yüksek hasarlar verıyor savaşçı bir tek sıgınaklarda fare adam zır deli ve zır delıye son hasar verebılıyorlar ve mıgrattada Junon,Torres ve kum yılanlarınason hasar verebılıyorlar ama yınede buyucunun verdıgı hasarın buna ragmen yarısına ulaşabılıyorlar.Savaşçılara çok buyuk bir guncelleme yapılmadıgı surece maalesefkı cemberlıtaş denen o bolgeyede 5 büyü 1 şifa gırılecektırİYİ FORUMLAR İYİ OYUNLAR..
Alayına Gidermiş Sen Önce Korkmadan Bakkalla Git

-Burasıqistanbul-

“Genel Etkileşim” sayfasına dön