etkilikler ..
etkilikler ..
bu etkinliklerde ayrımcılık olmş . ne güzel 1 akşamda 3 karakter sınıfıda alınıyordu . şimdi ne oldu o kadar yatırım yapıyoz plus alıyoruz kutu alıyoruz biz aldıkça oyun gittikçe batıyor biz oyun genişlesin diye yatırım yapıyoruz . ayda 1 kere ölüm oyunu yapılıyor vede sadece 2 karakter sınıfı alınıyor . çok şaçmalaştırmaya başladılar . bölgeden lan dedik diye DEV beyfendi tehtit ediyor . Neymiş Ceza vericekmiş.
Hestia 49
Hestiaxşifa 49
Hestiaxbüyü 49
Hestiaxşifa 49
Hestiaxbüyü 49
Re: etkilikler ..
Saçma KoNu KiLiT
- GORSOMAN
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
Sifaci sinifinin ölüm oyunu etkinliginin haftasonu yapilacagi soylendi zaten!.. Onu bile plusa bagladiniz ya helal valla , sanki zorla plus aldiriliyo.. Bu kadar yikici olmaya gerek , sizleri daha yapici olmaya davet ediyorum.

GORSOMAN//KıVo//Gorso//Gorsoo//KiVo --- **Raiders of Anatolia**
www.istanbuloyun.com
etkinlik takvmide öyle bişey göremiyorum ben . sölentilere eil gerceklere bakaım .[*]
Hestia 49
Hestiaxşifa 49
Hestiaxbüyü 49
Hestiaxşifa 49
Hestiaxbüyü 49
-
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
Etkinliklerde değişikliklere gidilmiştir. Bunun için birkaç pilot uygulamadan sonra eskisi gibi etkinlikleri çokça görmeye başlayacağız.
- GORSOMAN
- FareAdam Düşmanı
Soylenti degil , yonetici kanalindan soylendi takip ettiysenHestia yazdı:etkinlik takvmide öyle bişey göremiyorum ben . sölentilere eil gerceklere bakaım .[*]

GORSOMAN//KıVo//Gorso//Gorsoo//KiVo --- **Raiders of Anatolia**
www.istanbuloyun.com
- BadXDreaM
- Işık Hanım'ın Elemanı
Lan dedin diye tehdit degil uyarı almışsındır lan deilde len deseydin bişi olmazdı bunu erman hoca çok güsel yorumlardı
kötürüya
Sizler birer kuklasınız oynamayı bekleyen BİZLER ustayız o konuda oynatmayı bilen
Sizler birer kuklasınız oynamayı bekleyen BİZLER ustayız o konuda oynatmayı bilen