hahahaha lan sana değil kendime üretiyorum zatennightboy yazdı:ben balyoz istedimmi ne ara loMORDuMan yazdı:çok istediğin mor balyozu üretiyorum az kaldı oğuz he bide fazla abartmana luzum yok :lol:nightboy yazdı:yani burak böyle yeniorsa biraz yuh derim neden burakda ecel olsa fark atar ondan eminim ki ecelin yanında gece zrıhı vs vs katmıyorm bile birde örs yokmuş oda ayrı bir meseleTebrik Ediyorum bu arada
abartmıyom hem gerçeğe gerçek matematik bu bak 2+2=5 xD
Jzjzjz Çok Konuşuyor Ama..
Re: Jzjzjz Çok Konuşuyor Ama..

- Canceazi
- Kadim Hidra Avcısı

- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: #direngezi
burak beni arabanla gezdir buraaaaakMORDuMan yazdı:hahahaha lan sana değil kendime üretiyorum zatennightboy yazdı:ben balyoz istedimmi ne ara loMORDuMan yazdı:çok istediğin mor balyozu üretiyorum az kaldı oğuz he bide fazla abartmana luzum yok :lol:nightboy yazdı:yani burak böyle yeniorsa biraz yuh derim neden burakda ecel olsa fark atar ondan eminim ki ecelin yanında gece zrıhı vs vs katmıyorm bile birde örs yokmuş oda ayrı bir meseleTebrik Ediyorum bu arada
elimdeki balyozu herkes mor yücelen halit sanmışdı bi ara şimdi gerçekleşecek yaptım olacak !!!
![]()

Colorado - Magicem - BeoWulfxBaNDeRaS - MeGaxPeaRSoN

burak Gallardo Ferrari takılıo haa arkada yer yokCanceazi yazdı:burak beni arabanla gezdir buraaaaakMORDuMan yazdı:hahahaha lan sana değil kendime üretiyorum zatennightboy yazdı:ben balyoz istedimmi ne ara loMORDuMan yazdı:çok istediğin mor balyozu üretiyorum az kaldı oğuz he bide fazla abartmana luzum yok :lol:nightboy yazdı:yani burak böyle yeniorsa biraz yuh derim neden burakda ecel olsa fark atar ondan eminim ki ecelin yanında gece zrıhı vs vs katmıyorm bile birde örs yokmuş oda ayrı bir meseleTebrik Ediyorum bu arada
elimdeki balyozu herkes mor yücelen halit sanmışdı bi ara şimdi gerçekleşecek yaptım olacak !!!
![]()
![]()
![]()
![]()
- Canceazi
- Kadim Hidra Avcısı

- Lonca: #direngezi
MORDuMan yazdı:ahahahah
Bu arabayı burakla beraber almıştık

____
Ama o 7. dubleyi içmicekti

Daha taksitleri bitmemişti

Colorado - Magicem - BeoWulfxBaNDeRaS - MeGaxPeaRSoN

- Theanswer3
- Tılsım Tanığı

- Klan: Lodos
MORDuMan yazdı:ahahahahhahaha kopdum![]()
Gizlenmiş İçerikGöster
ÜŞÜYORUZ BAYKUŞ REYİZ KAPAT
MERAN HAXBALL TEAM
ahahuhahahııahha xD

hahahaha
gitmiş güzelım ferrari gallardo vp500 2 valentıno balbaonnı
- Canceazi
- Kadim Hidra Avcısı