Bide Özelime pardon fareye vurucaktım yanlıs oldu diyo :SS fareler yanda ben ortadayım nasıl eli kaydıysa
Yeniçerixkılıç in insalık dışı haraketi
- Beyazxkatil
- Cin Avcısı
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
Yeniçerixkılıç in insalık dışı haraketi
Çatlıxbaşkan ile vs atıyoruz geldiler 2 kişi dalmayın vs atıoruz dedim tamam dediler Vs bitti ben aldım (Şansa
) ) Adam 3 can varken daldı ben boyle bir seref... insan gormedim :SS
Bide Özelime pardon fareye vurucaktım yanlıs oldu diyo :SS fareler yanda ben ortadayım nasıl eli kaydıysa
Yeni Bir Başlangıç
VvMrCraCkvV
VvMrCraCkvV
- eseslisemi
- İstihbarat Üyesi
Re: Yeniçerixkılıç in insalık dışı haraketi
Herkes Bu yuzden konu açsaydı ohho
boşver uğraşamaya değmez 
Börteçinexthoth
Börteçinexsemih
Çoook Eskilerden ...
Börteçinexsemih
Çoook Eskilerden ...
bunLarın hepsı bOLe .
- Real Loncası Resmi Yönetim Başkanı;
- "Ben Afrika'da kanat çırpan kelebeğin, Kuzey Amerika'da yarttığı kasırgayı duymak istiyorum. Ben Kaos istiyorum!" der Bakunin.
- "Ben Afrika'da kanat çırpan kelebeğin, Kuzey Amerika'da yarttığı kasırgayı duymak istiyorum. Ben Kaos istiyorum!" der Bakunin.
Nolmuşya kardeş kestiyse 3 bin 5 bin fazla paran gider ne yani bu sanallığı ne kadar önemsiyosun sen ,bidahakinede sen onu kesersin olur biter bunun için konu bile açılmaz paşa...Beyazxkatil yazdı:Çatlıxbaşkan ile vs atıyoruz geldiler 2 kişi dalmayın vs atıoruz dedim tamam dediler Vs bitti ben aldım (Şansa) ) Adam 3 can varken daldı ben boyle bir seref... insan gormedim :SS
Kafcı..
eseslisemi yazdı:Herkes Bu yuzden konu açsaydı ohhoboşver uğraşamaya değmez
WelderMOODY
ILKERR

ILKERR

- StylxZorabi
- Cin Avcısı
- Klan: Lodos
su her konuya kilit diyenlere kiziyordum ama bu konu tam kilitlik yahu

- Yasakask
- Işık Hanım'ın Elemanı
işte demişya fareye vuracaktım diye senle fareyi karıştırmış çok benzeşiyosunuzya

- hilalxxfenomen
- Antrepo Bekçisi
- Klan: Lodos
- Lonca: Z Y N
bi halttan anladığınız yok b*m b*k yorumlar yapıonuz kafcı yenicerilrle kp ksan adamsn nasıl yorum yapıon ki senden ala küfrbaz mı war sunucuda terbiyesiz..
kardes var öle cocuk akıllı embesiller sunucuda malesef nerde olursan ol kayabiliyor mouse ları okdar cocuklarki bi mouse u tutamıolar yapacak bisi yok
kardes var öle cocuk akıllı embesiller sunucuda malesef nerde olursan ol kayabiliyor mouse ları okdar cocuklarki bi mouse u tutamıolar yapacak bisi yok

xXFENOMENXx
-
- Meteor Kaşifi
- Sunucu: Eminönü
Feno
kafcı konusunda aynen katılıyorum
Sunucuda sevmediğim sayılı kişilerden biridir zaten ayriyetten yasaklımdadır kendisine
Olayla ilgili söyliyeceğim oyun içinde olabilicek şeyler ya pc den kaynaklarnır o anda aniden bişi olur pek önemli değil bence tabiki
Sunucuda sevmediğim sayılı kişilerden biridir zaten ayriyetten yasaklımdadır kendisine
Olayla ilgili söyliyeceğim oyun içinde olabilicek şeyler ya pc den kaynaklarnır o anda aniden bişi olur pek önemli değil bence tabiki
asım bende diyodum bu adam beni yasaklarsa ben ne yaparım diyodum .. yasaklarsan yasakla ne yapalım yani . Fenomen san gelince senle bi alıp veremediğim yok ama benim ortak sana zıt senin yüzünden çarda bi konuşamaz olduydum yani saol