beyler ne yalan söyliiyim 1 sendedir büyücüyüm sizin sorularınıza cevap verebilir hatta tavsiye
bile verebilirim.1. tavsiye meran ve sığınaklar için yetenekleri sölicem.buz,elektrik,zihin.
kutup,meditasyon ve tesla gereklidir tekrar tavsiye vermek dileyi ile teşekkürler.
Sunucu:Tılsım
Karakter Adı:Raistlinxxx
Lwl:49
Klan:Lodos
Yardım İsteyen
Re: Yardım İsteyen
bnm görevler hakkında yardıma ihtiyacım var..
oyunda 22 lvl im benden düşük olan lvl ler bile labirent e girebiliyo ama bn labirent e giremiyorum..
onun için yaseminden görev almak gerekiyomuş ama yasemin bana görev vermiyo nedenn??...
yardımcı olrsanız teşekkür ederim..
oyunda 22 lvl im benden düşük olan lvl ler bile labirent e girebiliyo ama bn labirent e giremiyorum..
onun için yaseminden görev almak gerekiyomuş ama yasemin bana görev vermiyo nedenn??...
Alevm...
Büyücü..
22 lvl..
))
Büyücü..
22 lvl..
- leviathan
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Yardım İsteyen
öncelikle arzuhalciye gitmelisiniz o görewlerin dewamında girebilirsiniz.eğer görev pencerenizde herhangi bi görev yoksa mısır çarşısındaki gbm-anı ya gidin ordan geri alabilirsiniz görevi.Alevm yazdı:bnm görevler hakkında yardıma ihtiyacım var..

KaLaBaLıKTa eFeLiK eDeNiN TeNHaDa öZRü KaBuL oLMaZ.
Kenan Sizi Öldürür Ben De Gömerim