Oyundan Zevk Alıyormusunuz ??

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
xPrince
Dış Şehir Gezgini
Dış Şehir Gezgini
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos

Oyundan Zevk Alıyormusunuz ??

Mesaj gönderen xPrince »

Evet bir haftadır bu konuyu açmaya hazırlanıyorum arkadaşlar.. harbiden aklıma fena şekilde takılan konular var ve anlatmak istiyorum.. Tabiki herkese Selamlar..

Oyunumuzdan ne anlıyosunuz ?? item ? para ? zaman kaybı ?? ama hiçkimse düşündümü bu oyunun aslında hikayesi ne.. enteresan bir oyun oynuyoruz, umutsuz karanlık bir oyun, dünyadaki kalmış sayılı insanın hayatta kalma mücadelesi.. gerçeklere dökülse bu oyun sizin aklınız kaldıramıcağı konuları anlatıyo.. ama beni yıllardır rahatsız eden mevzu işte burda başlıyo..

Yahu klavye başı delikanlılığı dediğimiz mevzu, beni çok sinir ediyo evet bir sinir hastasıyım aşırı sinirlenirim, vede birisi gelipte benim sinirlerimi zıplattığı zaman öyle enteresan duygular içine giriyoruzki, yahu bu oyunda bir konu var bir hikaye var.. ben böylesine fantastik hikayeleri seven birisiyim.. ama oyunda fantastik bir çığır açılıyo.. fantastik sapıklık çığırı, diğer oyunlar online olmadığı için onlardan bir şeyler anlıyabiliyoruz mesela, en berbatından en sağlamına kadar.. hatta diğer online oyunların bile hikayesini daha iyi anlıyoruz.. ama bu oyuna gelindiğinde sadece karşıdakine item para vs. üstünlüğünü göstermek için oyunu hiçe sayanlara soruyorum.. nerde bu oyunu hikayesi ?? ne oldu fareadamların istanbuldaki insanları ele geçirme çabası, bunun gibi hikayelere hiç dikkat edilmiyo, edilmemesinin sebebi oyuna farklı bir bakış açısı var.. ama tabiki nede olsa oyunun tek amacı item dizmek değilmi.. yahu neden truva yok edildi ?? neden babil cayır cayır yandı.. neden israil şu zamanımızda şu anda filistini ele geçiriyo halka zulüm ve acı çektiriyo.. bir insanın doğasında var bu.. insanın zihniyeti böyle, karşıdakine karşı üstün gelmeye çalışır.. bu oyundada var bu.. ama bu bir oyun ve asıl önemi olan çok güzel bir oyun.. sizce uzak doğu oyunları dahamı güzel ?? sizce oyun esnasında pazar kurma olayı karanlık bir toz ile vücudun pazara dönüşmesini akıl eden oyun yapımcılarının yaptığı bir oyundan dahamı iyi ?? oyunumuzun hikayesi kıyamete doğru gidiyo.. Kabus22 dede aynı konu işleniyo.. karanlık, ruhsuz, vahşet, ve en önemlisi umutsuz bir hayat.. ben seviyorum bu oyunu, kabus22 yide sevmiştim.. zaten aklım o oyunu oynadıktan sonra yerine geldi ya.. kabus22 yi bitirdim ve aynı akşam istanbul kıyamet vaktine girdiğimde aklımda şimşekler çaktı ve aynen şu biçim söyledim "biz napıyoruz ya" ulan oyunun içine ediyoruz ama kötü şekilde ediyoruz.. ki şöylede bir konu var bu lafım herkese değil.. tabiki illaki çarınıza item kasmayın güçlü olmayın diye bi şey demiyorum.. olanlar var ve oyuna benim gibi bakanlarda var, ama olupta oyunda benim sinirlerimi tavan yapıp ekrana saldıracak kadar beni sinir edenler olduğu sürece ben yine düşüncelerimi dile getiririm.. harbiden eline eceli alan bazıları oyunda hikaye yada başka bi şey dinlemiyo.. tek derdi 20 level bile olsa karşındakini ayakta bırakmayım eğleniyim zevkleniyim.. ben güçlüyüm benim elimde ecel var.. abi çok ezikler var çooook ama bunu anlatamazsın kimseye ve en önemliside ayırt edicek bu elinde ecel olanları ayırt edicek fikir ayrılıklarınıda iyi bilmek lazım..

Kişisel bir kaç düşüncemi aktarmak istiyorum.. ben sıradan müzik dinleyen birisi değilim.. metal tarzı.. ama abartılacak düzeyde diyebiliriz.. öyleki bu oyunda artık "metal dinlemek" benim için ecel getiren yada gece zırhı takmaktan daha iyi bir şey.. anlatabiliyomuyum, oyundaki itemler için, itemleri bulup başkalarına karşı üstünlüğümü anlatmak için çaba sarf etmiyorum.. eğer sar ediceksem yavaş yavaş.. tek tek madenlerimi çekerim, elimin emeği ile üretirim şahaserimi.. amaa oyundaki ahlak kurallarını çiğnememi saylıcak bir şey varsa ortada.. boş veririm ya, yani elime eceli aldıktan sonra birisini öldürmek için 10 kere ölüp kalkmak sonrada küfür etmek.. ne kadar saçma anlayabiliyomusunuz.. o fikir ne kadar saçma.. sadece arz kalesinin önüncden 20 kere ölüp kalkan bi adamın küfürlerini artık duymak ne kadar saçma. Artık oyunda bir şeyleri anlamalıyız, yahu nereye gidiyo bu oyun, nereye gidiyo abi, oyun oynuyoruz abi oyunnn bildiğin oyun ya küfredip karşıdakini rencide edicek bir oyun olmasın bu.. ama bunu yapan insanlardada hata var..

Zamanında facebook profilimi bazı sayfalarda art niyetli olarak paylaştılar.. ee günlük 30 tane mesaj 29 u ana bacı sövüyo.. buda aklıma geldikçe umutsuz bakıyorum artık, çünkü öyle bir ortamda yaşıyoruzki.. bugün dışarı çıktığımda her zamanki geçtiğim binanın etrafındaki dikenli tellere baktıkça hep böyle bi düşüncelerimi anlatmak paylaşmak istiyorum.. hani binaın bahçesine dikenli tel çekilir.. hemde çooook sıradan bir binanın, bi kaç metre ilerdede hiçkimsenin bekçiliğini tutmadığı bir kapısı olan binanın.. o tikenli teller neden ?? böyle baskı altında yaşıyoruz işte.. bu yüzden böyle bir halkımız var.. hiçkimsede düşünmezki o tellere bir çocuğun kolu takılır yaralanır.. ee içeri birisi girecekte 2. metre yüksekteki ilk kata birisi girecek diye çekiyolar tabi.. aa o hırsız az yürüyüpte ap açık kapıdan girmicekmi sizce ?? yok canım hırsız o telleri kullanıcak dimi.. bu anlattığım benim fikrimin yansıması.. düşünsenize tikenli teller arasında yaşaman sizide rahatsız etmezmi.. demekki o kadar rahatsız olanlar varki internet başında kendinde bulduğu özgüvenle önüne gelene ana bacı sövecek kadar zihnimizi kirletiyo bu ortam.. hepimiz ağzımıda altın kaşıkla doğmadık, hepimiz elbiselerin içinden elbise seçmedik.. hepimiz ayakkabıları bol bol bulmadık yırtılmayı bırak zedelendiğinde atmadık.. ama öyle bir ortam varki zihin kirliliğini fena derecede yansıtıyo.. dışarda "dine inanmadığını söylemek" bile bir ton meydan dayağı yemene yeterde artar bile.. aa ama durun layık bir ülkedeyiz demokrasi var.. böyle örnekler uzaaaaaarr gider daha ne kadar uzar anlatamam.. harbi sığmaz buraya, ama dediğim gibi böyle bir toplumda yaşadığımızı anlamak bile bir ilerlemedir.. ha böyle bir toplumdayız diye gerimiyiz.. hayır değiliz, ama geri düşmemizi isteyenler var, o yüzden bize klavye delikanlılığının iyi bir şey olduğunu söylüyorlar, gösteriyorlar.. eminim anlamışsınızdır dediğimi..

Oyundan Zevk Alıyomusunuz ??
evet ben zevk alıoyorum, peki siz ?? sadece itemler için kafa yoran siz ?? benim gibi karşınıza çıkan ezikler için sinirden elleri titreyen sizler ?? bu oyunu batırmaya çalışan ama kendisinin dahi haberi olmayanlar var.. evet var, bu oyunun zevkini bizim için bititren kendisini karşıdakini sinir edince tatmin edenler var.. yapacak bir şey yok onlar için.. ama bende böyleyim.. içimde kaldıkça bunlar böylesine içimde kaldıkça ben anlatmadan duramam.. ve evet anlatmak istiyorum çünkü birilerinin anlıcağını biliyorum.
Steam

Erciyes Üniversitesi Japon dili ve Edebiyatı.
Kullanıcı avatarı
KaraXHayalet
Yalnız Adam'ın Dostu
Yalnız Adam'ın Dostu
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları

Re: Oyundan Zevk Alıyormusunuz ??

Mesaj gönderen KaraXHayalet »

Ben oyunu bıraktım sizde bırakın çok rahatlayacaksınız
Kullanıcı avatarı
Theanswer3
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı
Sunucu: Meran
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Theanswer3 »

KaraXHayalet yazdı:Ben oyunu bıraktım sizde bırakın çok rahatlayacaksınız

ah bi bırakabilsem
Gizlenmiş İçerikGöster
ÜŞÜYORUZ BAYKUŞ REYİZ KAPAT

MERAN HAXBALL TEAM
Kullanıcı avatarı
ottomanempire
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Anka

Mesaj gönderen ottomanempire »

Ahh kardeş .. şuan bunu okuyup 2 dk. sonra oyuna girip bölgeden ana avrat sayan insanlar bile var malesef.. Böyle insanlar zaten hep olacaktır. Benim üzüldüğüm nokta böyle basit , rezil insanlara uyup onlar gibi olan ve bu tip insanların sayısının artmasına neden olan insanların çokluğu..biri küfür eder diğeri karşılık verir bu uzar gider sonra başka biri onları susturmak için küfür eder..sonuç ne ? Koca bir rezillikten başka bir şey değil...
Ozan ATALAY [ ANKA ]
İyi bir savaşçı kendini yenilgiden koruyabilir ama düşmanı yenmeyi garantileyemez..

“Genel Etkileşim” sayfasına dön