Tılsım Nostalji
- XottomancavalryX
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Lodos
Re: Tılsım Nostalji
eskiden ikv pek yaygın bir oyun değildi.ama sonra İKV kendini geliştirdi.şu anda İKV grafikleri eskisine göre kat kat daha iyi.sonra ikv yayılmaya başlayınca çocuklarda gördü tabii.bu yüzden bu kadar küfür,madenlerin fiyatları arttı diye düşünüyorum.
Sanma şâhım / herkesi sen / sâdıkâne / yâr olur
Herkesi sen / dost mu sandın / belki ol / ağyâr olur
Sâdıkâne / belki ol / bu âlemde / dildâr olur
Yâr olur / ağyâr olur / dildâr olur / serdâr olur
Herkesi sen / dost mu sandın / belki ol / ağyâr olur
Sâdıkâne / belki ol / bu âlemde / dildâr olur
Yâr olur / ağyâr olur / dildâr olur / serdâr olur
Arif abim bu lafı sen bari söyleme.ustax66 yazdı:Tılsımın eskilerinde ve eskiler ile belli bir diyalog yaşayanlarda büyük bir yılgınlık, bezginlik ve ümitsizlik var. Yorumlar isabetli oyun güç gösterisine dönüştürülmüş, en zor görev 1 grupla yapılabilir olmuş, yardımlaşma ve buna bağlı olarak diyalog ve arkadaşlık azalmış, eski tılsım geri gelmez doğru ama olumsuzlukları kabul etmek, mücadele etmeden kenardan seyretmek yada en kısa yol oyunu terk etmek ne kadar doğru ???
Gördün , bir çok proje tasarladım , tasarladık.
Yani asla mücadele etmeden kaçıp gitmedim.
Ama proje üretmekmi bu saatten sonra , aman abim eksik kalsın.
Bundan sonra görelim , kim nasıl proje üretecek ,
bakarım kafam yatarsa detek olurum.
Ama asla ve asla ne ben ne loncam hiç bir proje üretmeyecek , bundan sonra.
Yani abim , mücadele etmeden kenardan seyretmek lafı bana veya proje üreten dostlarıma
söylenmeyecek bir sözdür....
Eskiden stres atmak için girerdik sohbet ederdik.Şimdi oyunu gerçek hayattan daha fazla önemseyenler var..Stres atmak için oyuna giriyor , ama girdiğine de pişman oluyor.
Nothing
- ustax66
- Sığınak Fedaisi
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Raiders Of Anatolia
Can kardeşim alparslan o söz mücadele eden için değil zaten, sen ve loncan içinde hiç değil, o sözü adresler kendileri çağıracak, belki biraz kışkırtır ve mücadele edenlerin sayısı artar...AlpAykan yazdı:Arif abim bu lafı sen bari söyleme.ustax66 yazdı:Tılsımın eskilerinde ve eskiler ile belli bir diyalog yaşayanlarda büyük bir yılgınlık, bezginlik ve ümitsizlik var. Yorumlar isabetli oyun güç gösterisine dönüştürülmüş, en zor görev 1 grupla yapılabilir olmuş, yardımlaşma ve buna bağlı olarak diyalog ve arkadaşlık azalmış, eski tılsım geri gelmez doğru ama olumsuzlukları kabul etmek, mücadele etmeden kenardan seyretmek yada en kısa yol oyunu terk etmek ne kadar doğru ???
Gördün , bir çok proje tasarladım , tasarladık.
Yani asla mücadele etmeden kaçıp gitmedim.
Ama proje üretmekmi bu saatten sonra , aman abim eksik kalsın.
Bundan sonra görelim , kim nasıl proje üretecek ,
bakarım kafam yatarsa detek olurum.
Ama asla ve asla ne ben ne loncam hiç bir proje üretmeyecek , bundan sonra.
Yani abim , mücadele etmeden kenardan seyretmek lafı bana veya proje üreten dostlarıma
söylenmeyecek bir sözdür....

[right]Arif YAMAN[/right]
- StylxZorabi
- Cin Avcısı
O günleri görmedim ama gercekten böyle ise cok guzelmis ben direk bu ortamin icine dustum 10 aydir oyundayim hizli güclendim sanirim neler gördüm neler sakatligima laf edenmi dusurdugum cektigim madene laf edenmi üzerime gelindikce gelindi ama karsima cok iyi dostlar cikti Stylx ler suan Stylx loncasindayim inan in su yukarda guzel anlatilmis konu gibi guzel dostlugumuz insallah herkese böyle bir dostluk nasip eder yüce yaradan guzel konu tbriklerdenizxlord yazdı:Bizler eskiden ikv nin 39 level olduğu zamanlarda kurt mağarasının önünde sohbetler edip can sıkıntısından karakürke giden arkadaşlarla oynardık bu oyunu.
Bizler madem item gibi şeylerin peşinden koşup fiyatları yükselten kişilerden hiç olmadık.....
Sivri adada turnuvalar düzenler bronza giderdik.
Kitabe yollarında fotoğraf antik mızrak salon görevlerine giderdik emin olun şu anda belki 6 ay olmuştur labirente girmeyeli.
Bizler eskiden agoptan bono alırdık onları yansıtır magnezyum Tesla Gül dikeni Dalton Alman Eski Arkadaşlar itemlerini üretirdik belki daha çok şey yapardık
soruyorum sizlere şimdi meran yolları yılanlar buz büyücüleri heryer bomboş item kasmak yok
herkes junion kenan içinde vakitlerini geçiriyorlar sohbetler nerde yokkkkk tabiki de
madenler almış başını gidiyor sohbet desen asla yok yardımlaşma asla
küfürler fazlasıyla havada uçuşuyor 100 kp için birbirine saldıranlar neler neler
eskiden krallar vardı adam gibi oyuncular vardı
eskiden balıkçıda denize bakarak muhabbet geyikler vardı 10 CANIN ALTINA DÜŞÜNCE BIRAKILAN WSLER vardı
ama şimdi hiçbiri yok eskiyi özleyenler için lütfen olumsuz yorum yazmayın
nostalji yapalım dedim sadece iyi oyunlar.......

Zorabi ;
Evet oyunda bir kaç gün önce senin hakkında konuşan biri ,
sanki ağzının fermuarı açık kalmış gibi densizce cümleler söylediğini gördüm.
Seninle alay ederek , mutlu olduğunu gördüm malesef.
O gün lanet olsun hala böyle tpler varmı , diye kendime sordum.
Ağzımı bile açamadım , açsaydım , onun sana ettiği densizce lafların kat be kat fazlasını ardı sıra söyliyecek ,
ve belkide hiğç susmayacaktım.
Ama bazen , susmak , cevap vermemek gerekir bu tiplere , bence sende benim yaptığım gibi yap değerli kardeşim.
Büyük geçmiş olsun , seninle alay edenleri Allaha havale et ve bir kelime bile karşılık verme..
O günden bu yana bu konu hakkında paylaşım arıyordum.
İçimi az da olsa döktüm ...
Ağzımı bile açamadım , açsaydım , onun sana ettiği densizce lafların kat be kat fazlasını ardı sıra söyliyecek ,
Ama bazen , susmak , cevap vermemek gerekir bu tiplere , bence sende benim yaptığım gibi yap değerli kardeşim.
Büyük geçmiş olsun , seninle alay edenleri Allaha havale et ve bir kelime bile karşılık verme..
- ibrahimekim
- Teşkilat Neferi
- Klan: Arzın Çocukları
eskiden 6 grup phılo yu kesmeye gıderdık ılk duraktaki tepe gözü 6 grup keserdi salona gidince oturup muhabbet ederdık phılo tekrar kalkana kadar ; şimdi phılo yu kesecek biri varmı diye yalvarıyor bazı arkadslar
Kurt magarasındaki exo örümceklerde yer bulamazdık ıtem dusurmek ıcın sımdı neredeyse yeraltında sadece maden ıcın dolanıyorlar
Millet muhabbet ederdi şimdi klan kanalında ana avrat sövüyor :evil:
Kurt magarasındaki exo örümceklerde yer bulamazdık ıtem dusurmek ıcın sımdı neredeyse yeraltında sadece maden ıcın dolanıyorlar
Millet muhabbet ederdi şimdi klan kanalında ana avrat sövüyor :evil:

**Kurtlarxhard* *Kurtlarxhardd* *Kurtlarxgenıus* *Hardthedevil**
*********LONCA ÜYE GÖZLEMCİSİ*********
*******http://www.kurtloncasi.com/*****
atomkarınca nın ilk kızıl zümrüt çektiyini çok iyi hatırlıyorum :lol:
xALPx
AtISaLDıMÇaYıRa
AtISaLDıMÇaYıRa
- kasaphasan06
- Labirent Rehberi
Blackkurt XXXTAŞKINXXX Zbidiyy ( Benim gibi Efsanelere saygının olduğu zaman ) zamanında tek başıma geçer 30 lodosun arasına girerdim hiç biri kılını kıpırdatmaz her biri selam verir hal hatır sorardı
Ve işte o zaman Bizim kim olduğumuz bilinirdi, şimdi ise ...
MuntazamKurt
Ve işte o zaman Bizim kim olduğumuz bilinirdi, şimdi ise ...
MuntazamKurt

- StylxZorabi
- Cin Avcısı
AlpAykan yazdı:Zorabi ;
Düsünmen bile yetti bana suan cok tsk ederim iste kimi insan yaptgi ayipla anilir kimide yaptigi guzelliklerle Allah bizi güzel isler yapalardan eylesin amin