İsmim serdar....MORDuMan yazdı:o zaman 1. geneleksel meran turnuvamız hayırlı olsun sedatcım
Etkinlik...
- sirjudgester
- Çınaraltı Müdavimi

- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Lotus
Re: Etkinlik...
SerdarUSTA
ferhat malı sedat dedi bende serdar die biliyodum zaten kusura bakma yanlış biliyomuşum herhalde die çelişkiye düşmüştür 

- cezaekseni
- İri Fare Avcısı

sirjudgester yazdı:Beyler bayanlar... Bence oyun gun gectikçe eğlence amacından uzklaşmaya başlıyor bilmiyorum siz ne düşünüyorsunuz... Her ay ıcınde yaplıan bellı etkınlıkler var bunları da ben pek mantıklı bulmuyorum..Aslında kendı aramızda birşeyler bulup ayarlıyabiliriz forum aracılıgıyla...Bunu laf olsun diye soylemıyorum gerçekten bişeyler yapalım belki kalıcı olur ..Herkez belli kalıplar içerisnde tıkılıp kalmıs mıgrat , sıgnak ,, em de olmasa oyuna girilmez oldu artık..Madenlerde oturmak zaten eziyet haline geli hele klandysan çileden çıkarıyorlar adamı...
Yani diyeceğim o ki aklınıza gelen mantıklı birkaç etkinliği deneyelım bakalım belki oyunda beğenilir en azından biz oyunu renklendirelim diorum bilmiyorum siz ne düşünüyosunuz...
evt güzel fikir etkinilk yapalım güzel öneri bi kaç tavsiye ...biraz kafamızı dışarı çıkarsak oyundan başka şeylerinde oldugunu görsek sinemaya gitsek bi parkda yaprakların dökülmesini izlesek bi yerde oturup bi bardak çay ve simit yesek .oyunda vakit geçirmeye mecbur değilsiniz......hayat yaşamaya deger ....
"Limandaki gemiler güven içindedir; fakat gemiler limanlar için yapılmamıştır"
- sirjudgester
- Çınaraltı Müdavimi

- Lonca: Lotus
Dediklerini zaten yapıyoruz ..Ben oyun ıcınde bulundugumuz surelerde de bazı etkınlıkler yapmaktan bahsedıyorum...Belki oyun bizim için daha zevklı hale gelir..cezaekseni yazdı:sirjudgester yazdı:Beyler bayanlar... Bence oyun gun gectikçe eğlence amacından uzklaşmaya başlıyor bilmiyorum siz ne düşünüyorsunuz... Her ay ıcınde yaplıan bellı etkınlıkler var bunları da ben pek mantıklı bulmuyorum..Aslında kendı aramızda birşeyler bulup ayarlıyabiliriz forum aracılıgıyla...Bunu laf olsun diye soylemıyorum gerçekten bişeyler yapalım belki kalıcı olur ..Herkez belli kalıplar içerisnde tıkılıp kalmıs mıgrat , sıgnak ,, em de olmasa oyuna girilmez oldu artık..Madenlerde oturmak zaten eziyet haline geli hele klandysan çileden çıkarıyorlar adamı...
Yani diyeceğim o ki aklınıza gelen mantıklı birkaç etkinliği deneyelım bakalım belki oyunda beğenilir en azından biz oyunu renklendirelim diorum bilmiyorum siz ne düşünüyosunuz...
evt güzel fikir etkinilk yapalım güzel öneri bi kaç tavsiye ...biraz kafamızı dışarı çıkarsak oyundan başka şeylerinde oldugunu görsek sinemaya gitsek bi parkda yaprakların dökülmesini izlesek bi yerde oturup bi bardak çay ve simit yesek .oyunda vakit geçirmeye mecbur değilsiniz......hayat yaşamaya deger ....
SerdarUSTA