......Oyuna Son Verenler Adına.......

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Laz61
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Cihanı Hükümran

......Oyuna Son Verenler Adına.......

Mesaj gönderen Laz61 »

Slm Arkadaşlar...

Ben kuklacıdan Aşkxadamı oyunu bırakalı çok oldu yalnız forumu takip etmekteyim genede çoğu oyuncunun
oyunu bırakma sebeplerinden biride 2 saatte belkide 3 saate Junona kadar gidip veya Kenana kadar gidipde
item ws. falan düşüremeyen arkadaşlarımız adına açtım açtım konuyu..

Oyunu onayıpda çalışan ve belkide 5 saat gibi bi süresi olan veya okulunu düşünmeyip ertesi güne 3 saat uykuyla giden arkadaşlarımız var grup bölgelerinin daha kısa sürmesi en azından şans oranını yükselticeğini düşündüm
ve bahsi geçen dostlarımızın veya arkadaşlarımızın zaman açısındanda sıkılmaması bu konuda iyi olucağını düşündüm

bu konuşmamı artık oyuncu olarak değil sadece forum üyesi olarak yazıyorum
Grup bölgelerindeki zamanın değil yaratıkların Enerjilerini veya yaratık oranını düşürerek daha hızlı bi şekilde
ilerlemelerine güzel bir sonuç olucağına inanıyorum çünkü benimde ve bazı tanıdığım oyuna senelerine vermiş arkadaşların bu sebepden dolayı oyunu bırakmalarını göz ardı edemedim bende dahil hiç olmazsa bizden sonraki arkadaşlara kolaylık açısından iyi olucağını düşünüyorum iyi forumlar iyi oyunlar arkadaşlar.....

KUKLACI

Aşkxadamı
Karamürselli
Tersane
Aşkxfixxer
Resim
[KUKLACI]

ADIBENDESAKLI

Belki Hiç Birşey Yolunda Gitmedi Ama Hiçbir Şey De Beni Yolumdan Etmedi!"
''Che Guevara''
Kullanıcı avatarı
mitmet
Yalnız Adam'ın Dostu
Yalnız Adam'ın Dostu
Sunucu: Teşkilat

Re: ......Oyuna Son Verenler Adına.......

Mesaj gönderen mitmet »

enerjiler güzel pek sıkıntı yok o konuda. sadece yaratık sayısı fazla. 2-3 çeşit yaratıktan 100-200 tane koymuşlar bitirin diyorlar :)
yazamayacağım kadar çok karakter..

Resim
Gizlenmiş İçerikGöster

GİZLİ İÇERİĞİ AÇTIN!! BU MESAJ KENDİNİ 3 SAAT 17 DAKİKA 3 SANİYE SONRA İMHA EDECEKTİR!!
VAMOS RAFA!
Kullanıcı avatarı
justine
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Teşkilat

Re: ......Oyuna Son Verenler Adına.......

Mesaj gönderen justine »

Ne yazık ki katılamayacağım bu konuya..
3 efsunlu şaheserin Karakürkten düşmesini beklemiyorsunuz sanırım..
Junon gibi bir bossun böyle korunması gayet normal bence..
Diğer taraftan da bakarsak ; ben zamanında madenimi vaktimi paramı yollara döküp item yapacam oyunun ilerisinde rahat etmek adına , derken ezik 3-5 yaratık gelip junonu koruyacak.. Bundan fayda önüne gelen kesip şaheser düşürecek ??
Bu adalet mi sizce ??

Öbür taraftan item düşme şansının yükseltilmesi de bence gereksiz.. Gerekli çalışma ile herkes düşürebilir..
80 defa gb bitirip daha 2 şaheser sahibiyim ama bunun için oyunu bırakmanın gerekli olmadığını düşünüyorum..
Resim

Resim

Pinokyoyu yapan Gepetto değiliz ki ; her odunu adam edelim !!!

“Genel Etkileşim” sayfasına dön