Erman
__Atax Loncası__ (Kurallar, Üyeler, Duyurular)
Re: __Atax Loncası__ (Kurallar, Üyeler, Duyurular)
polemiğe girmem gözlerinizden öperim
az kaldı geliyorum... 77 zoruna gitmesin olcayım 
Erman
Erman

ermanx yazdı:polemiğe girmem gözlerinizden öperimaz kaldı geliyorum... 77 zoruna gitmesin olcayım
Erman
aynen polemik yok ayrıca adam aradığımızda yok yani alım yok
hee ermanım valla zoruma gidiyor bana uzun dönem denk gelecek ballı herif kurtuluyorsun ne güzel
AtaxOlcaytoo AtaxKafkasHan AtaxDermantoo
Olcay Hangül
Olcay Hangül
- ataxborabey
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
- Lonca: Ata
ermanx yazdı:polemiğe girmem gözlerinizden öperimaz kaldı geliyorum... 77 zoruna gitmesin olcayım
Erman
Azkalmış paşam sık dişini
ermanx yazdı:
polemiğe girmem gözlerinizden öperim az kaldı geliyorum... 77 zoruna gitmesin olcayım
la erman ne ısın var burda dur askerdee alla allaa

polemiğe girmem gözlerinizden öperim az kaldı geliyorum... 77 zoruna gitmesin olcayım
la erman ne ısın var burda dur askerdee alla allaa
ATAXZEKİ
- rhxolumcul
- Salgın Koruyucusu
gel erman gel bekleriz D.
[TimxKOMANDO ] [ İzZy] [AtaxKoMaNdO]
[LONCA: ATA ]
BENİ BİLEN BİLİR.TANIYAN TANIR.İSTEYEN KALIR.İSTEMEYEN YOL ALIR..
[LONCA: ATA ]
BENİ BİLEN BİLİR.TANIYAN TANIR.İSTEYEN KALIR.İSTEMEYEN YOL ALIR..
- ataxlonca
- Sahaf Yardımcısı
- Lonca: Inceptıon
Slm arkadaşlar hepinize. Uzun bir aradan sonra tekrar aranızda olmak için sabırsızlanıyorumm ermanım zoruna gidecek ama Ş=10 son 10 bitirdik çok şükür 10 gün sonra evdeyim inş diger online olmayan arkdaşlarda online olurda eski günlere döneriz özledim o günleri olcayım sende bir an önce askere gelde bitir sende sağ salim bitirirsin inşllah daha fazla uzatmayacağım yazacaklarımı zaten 10 gün sonra evdeyimm bol bol konuşuruz herkese benden slm olsun kendinize iyi bakın görüşmek üzere 
[(^Ejder)KızılBüyü]...[(^Ecel)AtaxGaZi]...[(^Ashab-ı Kehf)AtaxHeKim]...
.....................................LONCA [Inceptıon]................................
[Küçük şeylere fazla önem verenler ellerinden büyük şeyler gelmeyenlerdir.]
.....................................LONCA [Inceptıon]................................
[Küçük şeylere fazla önem verenler ellerinden büyük şeyler gelmeyenlerdir.]
- ataxborabey
- FareAdam Düşmanı
- Lonca: Ata
ataxlonca yazdı:Slm arkadaşlar hepinize. Uzun bir aradan sonra tekrar aranızda olmak için sabırsızlanıyorumm ermanım zoruna gidecek ama Ş=10 son 10 bitirdik çok şükür 10 gün sonra evdeyim inş diger online olmayan arkdaşlarda online olurda eski günlere döneriz özledim o günleri olcayım sende bir an önce askere gelde bitir sende sağ salim bitirirsin inşllah daha fazla uzatmayacağım yazacaklarımı zaten 10 gün sonra evdeyimm bol bol konuşuruz herkese benden slm olsun kendinize iyi bakın görüşmek üzere
Şimdiden geçmiş olsun paşam ama şunu söleyim ilk önce eski ikv yi arama yenisine alışman çok zor olabilir.Neyse uzatmaya gerek yok hele gelde evine gerisi boş eylen çoş...
- earlyblood03
- Cin Avcısı
Gel gel beklıyoz ama aynen Mesut abinin dediği gibi çoook farklı ortamla karşılaşacaksın eski dostlar hariç kimseye güvenme 
XxCHESTERLPxX--Chesterlp-- Earlyblood--Byxklibl
Ataxmütehassız--Budaklıneşeodunu

Bensiz o kadar kirlisindir ki,nazar bile değmeyecektir sana...
Ataxmütehassız--Budaklıneşeodunu

Bensiz o kadar kirlisindir ki,nazar bile değmeyecektir sana...
ataxlonca yazdı:Slm arkadaşlar hepinize. Uzun bir aradan sonra tekrar aranızda olmak için sabırsızlanıyorumm ermanım zoruna gidecek ama Ş=10 son 10 bitirdik çok şükür 10 gün sonra evdeyim inş diger online olmayan arkdaşlarda online olurda eski günlere döneriz özledim o günleri olcayım sende bir an önce askere gelde bitir sende sağ salim bitirirsin inşllah daha fazla uzatmayacağım yazacaklarımı zaten 10 gün sonra evdeyimm bol bol konuşuruz herkese benden slm olsun kendinize iyi bakın görüşmek üzere
Paşam oyunda az bulunsakta yine kalbimiz bir gel bekliyoruz gönül birlikteliğine...
AtaxOlcaytoo AtaxKafkasHan AtaxDermantoo
Olcay Hangül
Olcay Hangül
Kurban bayramınız mübarek olsun
Darthwader
Ataxfilozof

"Eden kendisine eder. Yapan bulur ve çeker. Unutma, kazanmak koca bir ömür ister, kaybetmeye ise anlık gaflet yeter !" "Hz. Mevlana"
Ataxfilozof

"Eden kendisine eder. Yapan bulur ve çeker. Unutma, kazanmak koca bir ömür ister, kaybetmeye ise anlık gaflet yeter !" "Hz. Mevlana"